אתמול קיבלתי אס אמ אס מהבחורה, היא חוששת שמא ימאס לה הקשר מתישהו ( פגישה שישית ) . ה פ ח י ד ה אותי! התקשרתי מייד, ניסתה להסביר לי, בסוף הבנתי, אמרה שזו היתה מחשבה של שניה... מאז לא עוזב אותי המחשבה על אותו אס אמ אס שהיא שלחה
הבחורה משתפת אותך בפחדים כמוסים שלה . זה לא סיבה לדאגה ~ ההיפך . וזה גם לא כ"כ דבר שפותרים בשיחת טלפון נראה לי . . תעברו את זה ביחד . ותגיב על זה באופן חיובי . . . כדי שלא תחשוש מלשתף אותך בעתיד .
היא רימזה על זה שפשוט פחות תתקשר ובאמת יותר מידי זה הורססס ואין מה להפגע או משהו בקשר נורמאלי צריך גם ספיייס לפעמים צריך טיפה לחשוב ולא להמשיך במערבולת הרגשות עד החתונה כמו עיוורים . חכמה. . .
אגב, למה כל המוזרות נופלות עליך!?!? מזה ימאס לה?? מה תעשה כשתהיו נשואים והיא תבוא ותגיד לך משמעמם לי ונמאס מהקשר?! טוב שלא עוזב אותך אותו אס אמ אס. תחשוב
מה מביא אותך להגיד זאת? האמת מחקתי את הודעה, כי אני לא רוצה לראותו שוב חח... יש עליות ובעיקר מורדות... אין מה לעשות... צריכים לעבוד על זה.. האמת שכבר יצא לי מהראש..
האמת אני אישית הייתי מוחמא מזה.. כי אם היא אומרת דבר כזה, זה אומר שהקשר שלה איתך חשוב לה, אחרת היא לא הייתה חוששת.. אבל מצד שני, זה גם מראה שהקשר שלכם מאד רגשי... עם המון רגש וקשר אישי... לפעמים זה מלחיץ... לפעמים זה עמוס מידי... פעמים שאין מקום בלב להכיל את זה.. וזה גורם נסיגה.. חשש.. פחד... טבעי... הכל תלוי בך..!