۞סקר קטן۞

Z R u b A V e L

New member
۞סקר קטן۞

אנשים.. אתם מכירים את ההרגשה הזו שאתם במסיבה ואתם פשוט מתים שאיזה טראק ספציפי יתנגן והוא פשוט לא מנוגן.. וגם במסיבה הבאה הוא לא מנוגן ואתם לא מבינים למה? קיצר תרשמו פה 2 טראקים שלא יצא לכם לשמוע בשום מסיבה ולא מובן לכם למה איך כמה ולמה. אני לא מבין איך זה שלא יצא לי לשמוע את Z to A-Next Stop Oblivion-לא מבין איך לא שמעתי את זה בשום מסיבה. ואת etnica - mystical appearance in goa גם כשהייתי במסיבות שלהם זה לא נוגן. PEACE

Nofale

New member
../images/Emo2.gif

בכל המסיבות שהייתי אצל הפטריות כמה זה היה ?! 4-5 בערך רציתי שה Cream ינוגן.. רק פעם אחת הוא נוגן..וזה עוד היה כשלא היכרתי אותו. המלודיה שמה הורגת לי שערות הערווה

TֱAֱMֱIֱR

New member
שמע יש מלא רבים וטובים אבל הבולטים

הם... California Sunshine - Other Line ושל mfg - The Waking Mind זה אולי אני מבין מיפני שכבר אין מסיבות גואה בארץ. [או יש ולא ידעתי עלייהן]

goaguy

New member
ליפני שנתיים

הייתי במסיבה דימיטרי עלה בבוקר נתן טראקים חדשים ופתאום באמצע הסט שלו שם טראקים של אסטרל ו MFG ונתן טראקים לפנים אנשים חיכו שם.

Z R u b A V e L

New member
טרקים...

המקום היחידי שיצא לי לשמוע DJ ששם קטעים של MFG היה במסיבה בהודו.

TֱAֱMֱIֱR

New member
לא יצא לי להיות במסיבה שלהם לצערי.

אבל יצא לי לישמוע טראק שניים שלהם באיזה מסיבה קטנה ליפניי שנה...עם דיג'יי זקן כזה.

THE BLACK MAMBA

New member
MFG זכיתי להיות פעמיים במסיבה שלהם

בחוף בהרצלייה, וביער ירקונים בפתח תקווה, בסוף שנות ה90 הטראקים שלהם היו בכל מסיבה. התקופה כיום שונה, בדרך כלל שמים טראקים חדשים במסיבות, מי שיעשה מסיבת גואה אמיתית כוללת אמנים מקוריים, עם סטים ישנים ומשודרגים, יעשה קופה ענקית .

למעלה