المسيح &#

shamas sliman

New member
المسيح &#

بمتسبة قيامة الرب يسوع من بين الأموات أتمنى للجميع فصحاً مجيداً فيه تتغير حياتنا الى الأفضل حيث ننتقل مع السيد المسيح من الموت الى الحياة من الظلمة الى النور حيث نخلع عنا انساننا العتيق ونلبس الانسان الجديد. يقول لنا القديس بولس في رسالته: لولا قيامة السيد المسيح لكان ايمانكم باطلاً وكرازتنا باطلة. فإذن محور ايماننا وعقيدتنا هي القيامة. فلنتهلل اذن بيوم القيامة ونصافح فيه بعضنا بعضاً بفرحٍ ولنقل ايها الاخوة:" المسيح قام من بين الأموات ووطئ الموت بالموت ووهب الحياة للذين في القبور". ולכל האחים היהודים : פסח שמח וקשר. אני מתפלל לאדוני שיברך אתכם ושיתן לכם כל מה שרציתם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסלימאן יקר, ברוך הבא לפורומנו המבורך

באור האדון
שמחה להצטרפותך, כאח בישוע המשיח
אם תרצה לספר קצת עליך.. על הקשר שלך עם יסוע.. תרגיש חופשי לעשות כן
. ויקרים..רציתי לשץף אותכם עם הפסוק שקראתי כעת.. פסוק מלא כוח..ותקווה
: رو 16: 20 واله السلام سيسحق الشيطان تحت ارجلكم سريعا.نعمة ربنا يسوع المسيح معكم.آمين

shamas sliman

New member
اله الس&#

ان اكون مع السيد المسيح هذا يعني بأني أرفض الشيطان وأسحقه دائماً وسريعاً، عندما اصلي اسحق الشيطان، عندما اقوم بأعمال الخير، اسحق الشيطان، عندما اعمل اعمال محبة، اسحق الشيطان... فالنسحق الشيطان اخوتي وأخواتي دائماً، وان لا ندعه يسحقنا بتاتاً بقوة وقدرة الرب يسوع وامه مريم والروح القدس . آمين

lion 7

New member
השטן כבר מובס וראשו כבר בצלב

ועדיין מפרפר מובס , זה מה שמושך אליו עדיין אנשים המפחדים ממנו , אולם הם לא מודעים שגם שארית השטן קרבה בעת הגאולה בביאת המשיח בשנית ..

lion 7

New member
השטן כבר מובס וראשו כבר בצלב

ועדיין מפרפר מובס , זה מה שמושך אליו עדיין אנשים המפחדים ממנו , אולם הם לא מודעים שגם שארית השטן קרבה בעת הגאולה בביאת המשיח בשנית ..

salt of earth

New member
אהלן שמאס סלימאן

איזה יופי לראות שיש פרח כמורה מצטרף לפורומנו הצנוע. מקווה שתפיק את המקסימום וכי כולנו נלמד אחד מהשני
אל מסיח קאם... חקאן קאם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמלח..מאיפה דלית מידע חשאי?../images/Emo9.gif

פרח כמורה?

michaeld1

New member
שלום סלימאן, שלום מלח, שלום המנהלת

פרח כמורה? פרטים בבקשה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיא ראש קרימינלי../images/Emo6.gif זה גם שם משפחה..

אבל אכן העלית לנו ספקות..אז נחכה לסלימאן שיספר

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif...../images/Emo12.gifאנא...?

ממממ אסדיק עלא טוק 2 מי? מממ מניחקי אה וינתא בידיק...בס מסנגרי מאת אללה ירחאמו..מחכה לפרמוט יש לי תקלות לא נעימות במחשב.. אנא אסאדית שכולם ידברו יעני יתקשרו איתי בשאלתי לגבי האירוח
חחח שו אנא לא מפרה הבטחות כמעט..
איתיהאמון באטיל

salt of earth

New member
אופס סליחה ../images/Emo163.gif

שלא אקבל תביעת על הוצאת לשון הרע... ועוד יש שני עו"ד בפורום
בסדר, לא נורא חשבתי שרצית לדבר במסינג'ר. anyway השאלות מוכנות ואפשר להעלות אותם. לגבי אירוח, אז איש הפיל תתארח אצלנו בסוף השבוע- היא נידבה את עצמה. אפשר לעשות רשימה ולנעוץ אותה וכל חבר ישבץ את עצמו לתאריך הנוח
אני עכשיו מעלה את התחרות, רק שנייה אעתיק את החוקים מהאירוח הקודם ואפרסם הודעה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאוקי..תעלי אני אספיק להשתתף קצת

לפני שירדמו לי העפעפיים
ואיש הפיל תתארח בכיף
אבל בכל זאת אנו צריכים אירוח "מקצועי" ..והכוונה לאנשי דת/כמורה/ידע לאהותי
מדי פעם.

shamas sliman

New member
היי

كل شاب يدخل الى الاكليريكية يدعى او يلقب بالشماس اي خادم في الكنيسة أو يدعى باللغة الفصحى اكليريكي وللشموسية مراتب: 1- شماس اكليريكي 2- شماس رسائلي وهو المسؤول عن القراءات في الكنيسة ويعمل ما يطلبه منه الكاهن وله الصلاحيات ان يساعدد ببعض الامور الليتورجية في وقت القداس 3- شماس انجيلي وهو المسؤول عن قراءة الانجيل في الكنيسة وله دور كبير في ليتورجية القداس وخاصةً القداس البيزنطي (روم كاثوليك، روم ارثوذوكس) وله عدة مهلم في الكنيسة، في الطقس اللاتيني، يستطيع الشماس الانجيلي ان يعمد وان يمنح بركة الاكليل

michaeld1

New member
תודה שמאס סלימאן, איפה אתה עומד במסלול הזה?

וכמה זמן נותר עד לכמורה?

shamas sliman

New member
היי

אני עכשיו מחכה אני חושב שעוד חודש אני אהיה شماس انجيلي ועד הסוף השנה הזאת אהיה כוהן كلمة כומר هي لكنة الأوثان اما الكلمة الصحيحة للكاهن في כוהןفقط للتوضيح المستعملة هي כומר

salt of earth

New member
זה גם נכון...

שהסמכות של אל שמאס אל אינג'ילי אצל הפלגים הביזטיים כמו יוונים-קתולים ואורתודוקסים יש לו סמכות ותפקידים רחב משל השמאס הלטיני. פעם ראשונה שאני שומעת כי שמאס לטיני יכול להטביל ולחתן אגב, אח סלימאן... בחור פה שם שאלה על הטקס הנישואים אצל הקתולים והפרוטסטנטים, האם תוכל לספק לנו מידע יותר רחב על הנושא. ותודה על ההארה שלך, אני אישית אשתדל להגיד כוהן, או איש דת נוצרי במקום כומר

למעלה