״צחוקים״

״צחוקים״

בעלי בעבודה - אני בבית. שולח לי מסרון ומבקש שאשתף איתו פעולה. שהוא יתקשר ישים אותי ברמקול ילספר סיפור מפוקפק שאננ לא רוצה לשתף פעולה. הוא רושם לי ״נו צחוקים״. ואני סירבתי. הוא התקשר, שם אותי ברמקול, ועניתי תשובה לו זו שהוא ביקש שאגיש ואני שומעת את כל העןבדים צוחקים.... ובעלי כועס. נמאס לי מהשטויות האינפנטיליות . לפעמים אני לא מבינה למה התחתנתי איתו!!!!!!!

יש פה עניין קצת יותר עמוק מ'צחוקים'...

בעלך מבקש טובה, טובה דבילית.
את מסרבת.
כעת יש ביניכם חילוקי דעות, וזה לגיטימי והגיוני.

אבל הוא מנסה לכפות את בקשתו, ומנסה לגרום אי נעימות.
את יודעת שהוא יאכל פדיחות מול העובדים, אבל את מלמדת אותו לקח.

זה הרבה מעבר לצחוקים, זו התגוששות בין בני זוג.
הוא מצפה לקבל ממך קצת שטותניקיות, את מחפשת אצלו קצת יותר בגרות.

אני חושב, שאם בני זוג אוהבים זה את זה, הם נאלצים לבצע ויתורים בקטנות האלה - כי הקטנות האלה מייצגות את הציפיות מבן/בת הזוג.
בזוגיות נכונה אנחנו מקבלים את בן/בת הזוג כמות שהם (או נפרדים), אבל אם אנחנו מנסים לשנות אותם - החיים הופכים לגיהנום, שמוציא מאיתנו ביטויים אומללים כמו: "לפעמים אני לא מבין למה התחתנתי איתה!"

ד ר ל י

New member
איזה מעצבן

תראי, נכון שזה ילדותי מצידו, אבל אולי במקרים כאלה כן עדיף לשתף איתו פעולה ואחר כך לצעוק עליו בבית. כי בסה"כ כלפי חוץ כדאי להראות אחידות.

ליצנות תחילתה יסורים...

אני חושב שהוא הביא זאת על עצמו...

הסירוב שלה לשתף פעולה...
חוסר ההקשבה שלו (הוא בכל זאת מצלצל)...
הכעס שלו...

מישהו צריך לעשות קצת שיעורי בית.

ד ר ל י

New member
כן, מה שכל כך מכעיס בהתנהגות שלו

זה שהוא לא לקח בחשבון את הרצון שלה בכלל.
היה לו רעיון בראש, צירף אותה בלי לשאול וכפה עליה לשתף פעולה. גם העמיד אותה במצב מביך מול שאר העובדים במשרד.
אפשר להבין את הכעס שלה.

אני מבינה שזה קורה המון פעמים בגלל זה נמאס לך

אם זה פעם ב.......... אז סכייף הייתי משתפת פעולה - מה רע בהומור וכיף, תארי לך היית נשואה למישהו יבש שלא צוחק

למעלה