׳כוחנו ברחמנו׳

יש להבדיל

אני חושב, בין מה שהדת הייתה פעם - בסך הכל השתקפות של מה שאנשים שונים רצו (לרוב על חשבונם של אנשים שונים אחרים),
לבין הדת כיום שתפקידה בעיקר לשמר את מה שהיה פעם להצדיק ולקדש זאת.

הקונפליקט הקיומי בין מה שקורה בפועל (אהבה חד מינית לדוגמה), לבין מה שאתה צריך להאמין בו יכול להוציא מאנשים חכמים את הדברים הכי טפשיים,
חשוב שהם אומרים את מה שהם אומרים להמחיש לכולם ובהמשך גם לעצמם אני מקווה, את האבסורדיות שזועקת מהדת של היום.

זה לא מה שהם רוצים

זה אולי מה שהם חושבים שאנשים ואולי גם הם צריכים לרצות.

הדת למעשה הוא אוסף של חוקים וחגים שהיו טובים לזמנים שהם נקבעו,
חג האסיף חג הקציר וכו וכו,

כיום כל האנרגיה מופנית בשימור אותם דברים לא רלוונטיים
וזה מה שמגחיך את הדת.

מעטות הנשים שמודעות למשמעות של להביא ילדים לעולם

רובן נמצאות במן אופוריה, וחלקן, כפי שכתבה ים כחול, כי הן מצוות...

דת וילודה

אני תוהה לעצמי באיזה שלב בהיסטוריה אשה הביאה ילדים בלי סוף?
מה הקשר בין דת לילודה אין סופית?ומה הקשר בין פרו ורבו לבין איסור מניעת הריון?
מי קובע כמה זה פרו ורבו?למה 10 זה בסדר לעצור ו2 לא?
גם מה ההבדל בין מניעה שהגוף עוש
באופן טבעי כמו הנקה לבין בחירה במניעה באופנים אחרים?

אולי

בגלל שהדת נלחמת בקידמה, אז קצב הילודה הוא כמו בעולם השלישי.
וכמו שכתבה אין תשובה, הנשים לרוב בכלל לא חושבות על מה שהן עושות, ובעצם זה עוד מאפין דתי, לא לחשוב.

באופן עקרוני...

בעולם הקדמון, כשלא היו אמצעי מניעה האישה הייתה כלי לפורקן מיני ולילודת צאצאים.
כל דת, תהיה אשר תהיה, מבקשת להנחיל לעולם את היופי שבה, ואיזו דרך יכולה להיות טובה יותר מאשר למלא את העולם בצאצאי אותה הדת? כך ממש במדרש על פרשת השבוע, שכל אישה ילדה שישה בכרס אחד (WTF?), הילודה תמיד הייתה הכלי של עולם הדת להשלטתה על פני העולם.
לכן, הכפפת הציווי האלוהי "פרו ורבו" לאיסור מניעת הריון הוא די מתבקש, אם יש עלייך חובה להשריץ ילדים, כל מניעה של זה היא פגיעה חמורה באל עצמו. ומה ההבדל בין 10 ל2? בדיוק כמו ההבדל בין חצאית מעל הברך למתחת לברך.
&nbsp

ו20

זה חצאית מידי.

שורה אחת לכדה את צ'ומת ליבי

"אנחנו רוצות להביא ילדים לעולם".
תרגום: אנחנו, זה הרבנים או במקרה הזה רבניות שיודעות בשביל כולם מה הן רוצות, ואם הן לא באמת רוצות, יש לנו דרכים לגרום להן לרצות.

למעלה