ת י ק ש ו ר ת

לוטמניה

New member
מספר פאלפון יפה!

אני מחזיקה במספר פלאפון "יפה מאוד". הקו אינו בשימוש ולא היה מעולם בשימוש. עלות המספר מחברת פלאפון 756 ש"ח כולל מע"מ. אני מוכרת ב-700 ש"ח כולל מע"מ,גמיש. ניתן לצרף גם מכשיר פלאפון... לפנות במייל.

nene

New member
700 ש"ח לפלאפון זה מאוד יקר!!!!!!

במחירים שיש היום בשוק אוטוטו מקבלים אותם כבר בחינם,את דורשת המון לפלאפון ועוד יד שניה!!

nene

New member
אני הבנתי נכון המחיר הוא בהשוואה!!!

לילה לבן,אני הבנתי מאוד נכון זה אתה שכניראה לא הבנת,המחיר הוא בהשוורה לחברת פלאפון שם מוכרים אותו יותר יקר והיא עושה "הנחה" עליו ומורידה אותו ל 700 ש"ח!!! נו באמת.... לך תסביר לבחורה שהפלאפון שהיא קנתה יד ראשונה היה מהחנות,עכשיו הוא יהיה כבר יד שניה ואמור להימכר בחצי המחיר!!![ יום טוב לכל מביני העיניין!

nene

New member
אויש שקט כבר!!!! לא סיימת בית ספר??

אני לא מבינה מה הקטע שלך אבל היא לא הזכירה את העובדה שבגלל המיספר היפה היא מוכרת את הפלאפון במחיר הזה,זה סתם ספקולציות והשערות שלך..... אתה הוא זה שלא מבין עיניין אז עדיף שתשתוק!!!! מה בכלל לעזאזל אתה מיתערב???????. לך לישון או ללמוד הבנת הניקרא-אתה זקוק לשיעורים נוספים בטוח!!!!

olsis

New member
היית מתה, לי תמיד היה 10 בהבנת

הנקרא, את פשוט מטומטמת היא בפרוש ציינה שהמחיר הוא בגלל המספר היפה ואת המספר הזה פלאפון לא יכולה למכור לך בשום מחיר כי הוא שייך לה, את לא חייבת לקנות אותו אבל זה שוק חופשי! לפי הרמה את בטח מורה...

nene

New member
טיפשה תיקרא לאחותך!!! לך תילמד!!!

בפעם האחרונה אני ינסה "להזריק" לך את זה לשכל הצפןף והטן שלך,זה שהיא ציינה שיש לפלאפון מיספר יפה לא קשור בכלל למחיר שהיא דורשת עליו!!!!! זה רק מין נקודת זכות בשביל הקונה!!!! כמו מין כוכבית קטנה כזאת... אתה יודע... ברגע שמציינים מחיר בחנות לעומת המחיר שהיא דורשת עליו אז זו הסיבה!!! היא קנתה אותו ב 700 ומשהו ש"ח ועכשיו היא רוצה עליו 700,היא עוד מנסה למכור אותו במחיר גבוהה יחסית למרות שכבר מראש כותבת גמיש!!! זאת אומרת אדוני הניכבד-שלמיספר הפלאפון אין שום קשר למכירת הפלאפון ביוקר יחסי!!! זהו רק ניסיון לשכנע את הקונה כי יהיה לו מיספר קליט!! כל מה שנישאר להגיד לבן אדם עיקש וטיפש כמוך הוא: "אתה החוליה החלשה"--שלום!!! ותפסיק להתווכח בכלל כי יותר פשוט מאיך שהגיברת תיארה את זה אי אפשר לתאר!!! אם אני הייתי "מורה" אתה בטח היית "פרופסור".... אויש איזה אנשים יש בעולם הזה!!

הוו. הוו... :)

לא תאמינו אבל כתוב לדיסלקטית שהיא בת 25 (בכרטיס שלה)..חח.. (מה הפלא שהיא גרושה) ועכשיו הסבר לאשת תסמונת הדאון...: להלן ההודעות המקורית >> "אני מחזיקה במספר פלאפון "יפה מאוד". הקו אינו בשימוש ולא היה מעולם בשימוש. עלות המספר מחברת פלאפון 756 ש"ח כולל מע"מ. אני מוכרת ב-700 ש"ח כולל מע"מ,גמיש. ניתן לצרף גם מכשיר פלאפון... לפנות במייל." להלן הסבר: --> "אני מחזיקה במספר פלאפון "יפה מאוד"" - יש לה פלאפון בעל מספר מיוחד. --> "הקו לא בשימוש........" - היא אינה משתמשת בפלאפון וגם לא השתמשה בעבר. --> "עלות המספר מחברת פלאפון 756..." - אם היית קונה את המספר מהחברה היית משלמת 765 ש"ח. --> "אני מוכרת ב 700......" - היא מוכרת (לעומת החברה במשפט הקודם) את המספר ב 700 ש"ח כולל מע"מ. הסבר נוסף לדיסלקציה המתקדמת שלך: ------------------------------ להלן צמד משפטים: 1)עלות המספר מהחברה 765 ש"ח 2)אני מוכרת ב 700 ש"ח מה בן אדם בעל השכלה מינימלית היה מבין....? שהיא מוכרת את הפלאפון ב 700 ש"ח או את המספר? עכשיו סוף כל סוף הבנת?!!? חחח (איזה אנשים יש במדינה הזאת.. חח...ובטח היא לא תודה בטעות).. יאללה ביי אנשים

nene

New member
אני חושבת שהפעם הגזמת!!!

לענות לך בכלל זה כבר ירידה ברמה.אתה יורד לפסים אישיים וזה לא יפה,אבל עזוב כל אותם אנשים שיורדים על אנשים אחרים כל הזמן הם בעלי הביטחון העצמי הכי נמוך בעולם!!!!! ואני לתת רמה לא יורדת! שלום ואל תיפנה אליי יותר מבחינתי אתה ברשימת ההיתעלמות... גלשת קצת יותר מידי עם הפה המלוכלך שלך... שלום!

היי nene.. שוב...

אני עדיין (כמו שאר משתתפי הפורום חוץ ממך) בטוח שאנחנו צודקים בקשר למחיר המספר הסלולרי. אבל זה לא העניין... סליחה אם פגעתי, אבל תתחילי להיות יותר רגישה כלפי הסביבה. מצב חברתי זה כמו מראה דו כיוונית... תחשבי על זה.. ותחשבו על זה כולם... (את שאר הדברים כתבתי לך במסר אישי - את לא צריכה לענות) להת´

לוטמניה

New member
מצטערת../images/Emo9.gif

מצטערת שעשיתי לכם כזה בלאגן.. אני באמת לא חושבת שיכולתי לנסח את זה בצורה יותר ברורה. הקו הוא לא קו יד שניה מפני שמעולם לא היה בו שימוש...אף אחד לא מכיר אותו והוא הגיע אליי בטעות...לכן, הוא עדיין נחשב יד ראשונה במחיר מציאה. מעולם היה מכשיר פלאפון עם הקו הזה!!! עלות המספר היפה בלבד----היא 700 ש"ח. אני מקווה שעכשיו תפסיקו לריב... ואולי תתעלו את אנרגיות הריב האלה למכירת המספר בשבילי???

מישהו מכיר ? טלפון אלחוטי....

אני מחפש טלפון אלחוטי לטווחים גדולים. (מעל 1000 מטר). מישהו יודע היכן אפשר להשיג כזה דבר? משהו שבאמת יעבוד... תודה, לירן

ogan9

New member
למכירה דיבורית

דיבורית לרכב במצב מעולה.. לנוקיה 6120

למעלה