ת - ח - ר - ו - ת

ת - ח - ר - ו - ת ../images/Emo45.gif ../images/Emo50.gif

תשמעו... עקב המצב הבלתי נסבל של אי כתיבת הודעות בפורום הזה, ובעיקר אי כתיבת הודעות רלבנטיות (כמו למשל ההודעות הזכורות לטוב של פיליפילונת ושל הדוב, ובכלל יוחזרו ההולכי על ארבע לאלתר ובדיעבד !) אני מכריזה על תחרות: מי שיצליח להגיד הכי הרבה דברים שנונים על הציורים של בן באור (מבלי להעליב כמובן), מי שיצליח לענות הכי מהר על השאלות שכאן מתחתי (יעלי, איפה את?), מנצח. המנצח זוכה בסופשבוע ממוזג עם סרטי דיוידי אצל יועץ רא"המ באחוזת אבי לדרך חביירים ! לדרך !

shonshon5

New member
אפקט יולי-אוגוסט והשפעתו על הפורום

אהלן מיכלי... העם נחלק לשלושה (כלל צהל"י ידוע): אלה שבחו"ל ולא שמים קצוץ על העולם, אלה שבארץ ולא שמים קצוץ על העולם, ואלה שהם או פה או שם ונושאים בנטל העולם כולו.. ובהבנת והפנמת הנ"ל טמונה התשובה לשאלה "למה דליל כאן לאחרונה?"... וכמובן, מי שנושא יותר מדי זמן בעול, סופו שנשחק, או חו"ח, נסדק ונשבר. ויש הוכחות מהשטח מה עומס יתר עלול לחולל. אבי, יועץ רה"מ לחליל רועים.

אבל אבי ידידי, אתה בכלל לא בתחרות

כי אם תזכה, במה תזכה ? בסופשבוע אצלך בבית ? לא מפתה כל כך, האין זאת ? בוא נאמר, אתה תהיה השופט
אוקי ?

shonshon5

New member
להלן השגה אחת והסכמה אחת ../images/Emo9.gif

תופתעי, אבל סופ"ש רגוע ומפנק בביתי שלי דווקא כן מפתה אותי.... הום, סוויט הום...
ומצד שני ההצעה לשמש שופט אף היא מקובלת עלי באופן כל שהוא. זה מיד מתקשר אצלי עם האופציה להיות נתון לשיחודים (?) כאלו ואחרים וטובות הנאה שהס מלהזכירן בפומבי. מתאים! אבי, יועץ רה"מ לעניינים שהשתיקה יפה להם.

shonshon5

New member
../images/Emo7.gif למגינת ליבי, ולמנגינת RIP,

אני חייב לציין שטרם טיפלתי בכאוס הממוחשב אצלי בבית, כך שנבצר מעבדך הנאמן לקבל אי-מייל מסויים או כל אי-מייל כל-שהוא. שרות יונות הדואר פועל נמרצות, וניתן אף להשתמש בשח-רחוק על מנת להעביר ויבראציות ורבאליות מפה לאוזן. אבי, יועץ רה"מ למוסיקה דיכאונית.

למעלה