ת"ז של להיא

• פותח הנושא oz dd
  • פורסם בתאריך

oz dd

New member
ת"ז של להיא

היי לכולם, היום צפיתי בתעודת הזהות של להיא."הוא לא רוצה אותי, לפחות טבעת"מיסכנה שנתיים הוא אימלל אותה,החיים לא ניראים ורודים כמו שזה ניראה, חברה להיא סבלה אין פלא להתנהגותה .

שטויות ! מי החזיק אותה בכוח ?

היא היתה קשורה בכבלים ? היא בעצמה אמרה שהיא חיה על חשבונו וזה חסך לה כסף כגון שכר דירה, אוכל והוצאות אחרות. ולכן בעצם ניצלה אותו 6 שנים רצופות. ככשאלו החדשים את אבירם למה בעצם לקח לו 6 שנים (למעשה פחות) להציע נישואין, הוא הסביר שהוא הגיע לארה"ב לפני 9 שנים (גיל 21) בגיל 24 פגש את ליהיא, הוא היה במהלך של התבססות אישית מבחינה מקצועית כשליהיא היתה רק בת 19 , מה היא רצתה להתחתן בגיל 20, 21, 22, 23 ? נו באמת זה אמיתי, מי רוצה להתחתן בגיל כל כך מוקדם . אם היא היתה בת 30 והוא 35-40 אפשר היה להבין שיש איזה דחיפות, אבל בגיל 22-23 ? זה לא אמיתי. ובנוסף, היא אמרה שהסקס איתו לא (לדבריה) היה טוב, אז למה לכל הרוחות היא נשארה איתו 6 שנים !!!! אפשר להאמין לדבר כזה בכלל. היא נשארה איתו רק מטעמי נוחות וכסף בלבד ולא יותר, ובהזדמנות הראשונה, זרקה אותו כפי שזרקה.

oz dd

New member
משום מה אני מרחמת עליה

כואב לי לראות אותה בוכה וכואבת ,לקרוא את כל מילות הגנאי,השינאה כלפיה,היא לא מושלמת כמו כולנו,כל הדיירים שקרנים,תככנים ומניפולטבים,נכון שהיא בגדה מול כל האומה,אני בלבי לא רגועה עד שהאמת תצא לאור לגביי אבירם,שנה היא היתה בארץ בלעדיו,אים היא היתה בוגדנית ,מזמן היתה בוגדת,יכול להיות שיש בבית האח הגדול תחושה שונה שגררה את עצמה להפתח ולעשות מעשה זה, לי כאדם קשה לי לקרוא עד כמה שונאים אותה פה בפורום ,כואב לי עליה.

OZ, אני מצטערת להגיד לך שליהיא בכבודה

ובעצמה סיפרה למשהו (לפני כשלושה שבועות) שלפני שחזרה ללוס אנגלס בפרק זמן של כחודש היו לה כ-4 מקרים של יחסי מין עם מישהו וכשהגיעה ל L.A מנתה עוד 4 פעמים עם אבירם, אז ראשית מי מונה את מספר הפעמים שלו בטלוויזיה, מה זה אמור להיות ? ושנית היא בעצמה סיפרה שהיא קיימה יחסי מין עם מישהו ועוד לפני שזרקה בסוף את הטבעת, אז בוגדת היא כן , פשוט עלפי דבריה שלה !

בלי קשר לעזיבת הארוס

ליהיא לא נסבלת וחייבת לעוף מהבית היא תככננית, שקרנית, מניפולטיבית, שקרנית מגעילה גדולה אז תפסיקו להתפס בנושא הארוס ועזיבתו שעל זה היא כבר נענשה שהיא תצא החוצה ותבין מה קורה עם אבירם איפה הוא ואיפה היא היא תמות או שעדיף תאשפז את עצמה מקומה לא בבית כבר מהשבוע הראשון והלוואי והיא ועתי יעלו אחד אחרי השניה במדרגות ביום שבת

למעלה