red mosquito
New member
ת.ז לחברי הפיג'מות
הפיג'מות (ברררר)
אלונה טל . אלונה היא בת 20 , בת מזל מאזניים ונולדה בתאריך 20.10.1983 . אלונה היא הכי קטנה מתוך 5 אחיות חוץ מלשחק בפיג'מות , היא הופיעה בפירסמות לאבקת כביסה ( זאת עם שמלת הכלה ) , היא שיחקה יחד עם סופי צדקה בקלטת " פים פם פה 2 " בתור מכשפה , היא הצטלמה לסידרה " צימרים " בערוץ הראשון , " שיחקה בסידרת הטלוויזיה " כן או לא " שיחקה בסרטו של ארנון צדוק - " להיות כוכב וחוצמזה , היא מלווה את סאבלימינל בהופעות ! ויש לה אפילו סולו קטן אלונה למדה בביה"ס " תלמה ילין " למשחק ואח"כ עברה קורס משחק מול מצלמה בביה"ס . " לי שטרסברג " . בצבא היא שירתה בתיאטרון צה"ל ! ולכל הבנים . . . אלונה פנויה * מידע נוסף * גובה - 1.64 צבע - טורקיז סרט - בת הים הקטנה " ספר - " שורשים ושיעורים בזמן
מקום אהוב - אכזיב מאכל - שניצל - פאדיחה . כשהייתי ילדה הלכנו בסוף הלימודים לים אני נכנסתי למים בשיא הפוזה, עשיתי קפיצת ראש ובום, הוא נדפק לי ברצפה . . . הרבה זמן אחר כך לא שכחו לי את זה . אילן רוזנפלד תאריך לידה - 10.1.1980 גיל - 24 מזל - גדי גובה - 1.68 אחים / אחיות - אח אחד צבע - ירוק סרט - " הרומן שלי עם אני " של וודי אלן ספר - " צינורות " של אתגר קרת
חברה - אין לימודי משחק - תיאטרון צה"ל מקום אהוב - הבית
מאכל - זיתים קובי פרג תאריך לידה - 31.8.1980 גיל - 24 מזל - בתולה גובה - 1.70 אחים / אחיות - אח אחד צבע - צהוב " סרט - " השוטר אזולאי ספר - " המחברת הגדולה " של אגותה כריסטוף
חברה - יש לימודי משחק - תיאטרון צה"ל מקום אהוב - ירושלים מאכל - בשר עודד פז תאריך לידה - 29.7.1980 גיל - 24 מזל - אריה גובה - 1.79 אחים / אחיות - אחות אחת צבע - טורקיז סרט - " הקרב על הוועד " של הגשש " ספר - " חוני הסקרן
חברה - יש לימוד משחק - תיאטרון צה"ל מקום - אבו גוש מאכל - פירה כל המידע נלקח מאתר הפיג'מות הלא רשמי שווה טגלון,לא?
הפיג'מות (ברררר)