ת"א ניצחה

ממש הפלתה אותי(בטון ציני)../images/Emo60.gif

אתה בכלל לא יודע שרביבו הוחלף ולא שיחק עד הסוף !?!?!? ועם הכדור היה עובר בין הרגליים של ברקוביץ´ אז זה היה אשמתו אבל בין הרגליים של נימני זה לא אשמתו ???? די תהיה אוביקטיבי ותודה שאותו גול היה צריך להיחסם על ידי נימני אבל נימני יודע לפתוח רגליים שזה תנועה של ז*** אז תפסיק לחרבן לי במוח ולך מפה

אם שטראבר היה צריך לעצור מולנו 6

כדורים זה רק מראה את הבדלי הכוחות בין מכבי חיפה למכתי ת"א אתה אמרת לא אני

נכון אני מודה שחיפה...

שחיפה כיום יותר טוב ממכבי אימפריה ת"א, מסיבה אחת פשוטה. רוסו, פראליה, יעקובו וז´וטה. כל אלא זרים, אם 4 השחקנים הללו לא היו בחיפה, חיפה הייתה ממוקמת באמעצ הטבלה. ההישראלי היחיד שטוב בחיפה זה קטן, וכל הכבוד לו. לעומת מכבי אימפריה ת"א שרוב ההרכב שלה אלא בני נוער, אבי סטרול, ראובן עובד, אלי ביטון וכו... חיפה טובה רק בזכות הזרים שלה, אם הרציקוביץ´ היה מוכן להשקיע כל כך הרבה כסף כמו ששחר משקיע, אני מאמין שמכבי אימפריה ת"א הייתה מביסה את חיפה. ולא כמו אפסים מחמיצים 6 פעמים מול שוער, זה מוכיח שיש לנו את השוער מספר´ בארץ. מול אוואט אם השחקנים של מכבי היו מגיעים מולו לאחד מול אחד, אני מאמין שחיפה הייתה מובאסת. מזל שיש לנו שוער כל כך מצוין שיכול לעצור את השחקנים של חיפה.

רמי ורד

New member
עם נוער לא קונים במכולת

זה שאתה מודה שמכבי חיפה יותר טובה זה כבר התקדמות הטענה שלך שבלי ארבעת הזרים מכבי חיפה היא מגוחכת ביותר מ 2 סיבות:האחת לכל קבוצה מותר להביא 5 זרים וזה שמכבי ת"א נכשלה בזרים זה לא הבעייה של מכבי חיפה. והסיבה השנייה לשטויות שכתבת הרי אם תבדוק כמה שחקנים יש למכבי חיפה בסגל נבחרת ישראל תגלה שהרבה יותר ממכבי ת"א לגבי ההשקעה של שחר תרשה לי להגיד לך שתקציב מכבי ת"א לא פחות מתקציבה של מכבי חיפה(לוני אפילו מפרסם שהוא הפסיד במכבי 60 מליון ש"ח)לכן כל השטויות אתה כותב הם רק תירוצים לכן ההיתי מציע לך להוריד את הכובע ולהודות שמכבי חיפה היא הקבוצה מספר 1 ולא לבלבל לנו במוח

נכון אבל עם נוער בונים את העתיד !!!

לא בונים את עתידה של נבחרת ישראל עם שחקנים זרים, ראה לדוגמא את רוסו !! שרצה אזרחות ולא קיבל, ולמכבי ת"א יש מספיק שחקני נוער שיכולים בעתיד הרחוק, להביא את הנבחרת שלנו למונדיאל ב"ה. דבר שני, מה שבעצם כתבתי שאין מה להשוות כיום בין חיפה למכבי אימפריה ת"א מסיבה אחת פשוטה. האימפריה בנויה על שחקני נוער, וחיפה בנויה על זרים שהם חבל על הזמן. ברור שהזרים יהיו יותר טוב מההישראלים, ובוודאי משחקני נוער שרק לפני שנתיים החלו לשחק בליגת העל. דבר שלישי, לוני משקיע 30 מיליון ש"ח לעומת שחר שמשקיע 40. ה-10 מיליון האלה משמעותים מאוד.

אז מה אתה רוצה ?../images/Emo60.gif

אתה רוצה ששחר ילווה לכם כסף ? אתה רוצה שנביא לכם את הזרים שלנו ? רק תגיד מה אתה רוצה כי אתה כול הזמן אומר שחיפה אפסים ויש להם שוער אפס והגנה אפס וקישור אפס והתקפה אפס אבל למרות הכול אתה מודה שמכבי חיפה יותר טובים ממכבי סמים תל אביב ?!?!?! אגב: הנוער של מכבי חיפה מקום ראשון נכון ???? והנוער שמקום שני יוביל את הנבחרת אהההה או שאולי אתה מתכוון לדגו שנראה ליד שחקנים מקצוענים כמו ילד קטן או לסטרול שיכבוש שערים עצמיים או אולי אתה בכלל מתכוון לברומר ה"ילד" או שבכלל לזייתוני רק שהוא לא יפצא את עצמו חוץ מראובן עובד אני לא רואה אף אחד אחר שמתאים לנבחרת לא עכשיו וגם לא בעוד X שנים

אממממ

המשפט האחרון אתה צודק: "מזל שיש לנו שוער כל כך מצוין שיכול לעצור את השחקנים של חיפה" יש לכם שוער מעולה, לא אמרתי שלא ועוד לא יצא לי לראות אותו ב אחד על אחד אז אני לא שופט אותו אבל מה שרשמת על אוואט ב אחד על אחד זה פשוט לא נכון לראיה רק במשחק האחרון שלנו הוא עצר כדור באחד על אחד לגבי זרים: זה אשמתנו שאין לכם זרים
אתה מדבר כאילו אנחנו הקבוצה היחידה בארץ והראשונה שיש לה זרים... זה שאין לכם זרים (לא שידוע לי לפחות) זה לא אשמתנו

BIH 93

New member
הוא פתח רגליים יותר טוב מזו##

(לא קיללתי!!) אתה בטוח שהמקצוע הקודם שלו לא היה בתל ברוך ?

מה יש לך ממכבי שעריים ??../images/Emo60.gif

אני מכיר את המאמן (במקרה אבא של הידידה הכי טובה שלי וחברה של חבר הכי טוב שלי) ואני מכיר את הקבוצה ואני מכיר את השוער ואני גם מכיר את אוואט (לא באופן אישי אבל עדיין אני מכיר אותו)ואני יכול להגיד לך שאוואט יותר טוב משטראובר כי אחרי מספר מוגבל שזמן שטראובאר הופף ךהיות המוגבל ואוואט נשאר יציב אתה נטפל סתם לאוואט כי היה לו תקופה גרועה(בזמן מאוד לא טוב אבל אין מה לעשות)

למרות שאני לא משרופי אוואט...

שטראובר יותר טוב ממנו?!?!?
שטראובר נותן 4-5 הצגות מעולות כל שנה (במקרה בדרך כלל שתיים מתוכן נגדינו, אחת נגד הפועל ת"א), ואני לא אומרת שהוא לא שוער טוב... אבל הכי טוב בארץ?!?!?!?
בוא נחזור רגע למשחק בגביע אופ"א (אני לא זוכרת נגד מי)... חזרת? יופי. בוא ניזכר איך שיחק שטראובר, ואיך 3 מתוך ה-4 גולים היו לו בין הרגליים, בין הידיים, ובין ה..... אז אל תתלהב...
אוואט? עובר חרא של תקופה
, אוואט לא יודע לצאת לכדורי גובה
זה כן. ליכלכתי עליו? גם כן. כי ציפיתי ממנו ליותר. אבל... בוא נראה באחד על אחד? אין עליו ב-א-ר-ץ ! ויש לו עצירות ששטראובר יכול לחלום עליהםן בלילה ולהרטיב. אם יש שוער פעיל אחד בארץ שלדעתי יותר טוב ממנו (חוץ מניר) זה שביט אלימלך. רק הוא. ודודו, למרות הכל, אנחנו איתך...

שטראובר השוער מספר 1´ בארץ כיום !!!

אתם יכולים לספר סיפורים, אתם יכולים להמשיך לתרץ. אבל נגד המציאות אין בכלל מה להתווכח !!!!!!! ששטראובר על הרצפה, שוכב כבר אין לו מה לעשות, ועומד מולו !!!!!! שחקן מהקבוצה היריבה. הכי פשוט זה לשלוח רגל ולהכניס את הכדור לרשת ולהשוות את התוצאה. אבל שטראובר הוכיח בפעם המיליון שהוא שוער מספר 1´ בארץ כיום !! יכול להיות שבעוד שנה זה השתנה, אבל כיום הוא שוער מספר 1´ !! איך במכבי אימפריה ת"א קידמו אותו חבל על הזמן, לפני שהוא הגיע לאימפריה הצהובה הוא היה עוד שוער. אבל עכשיו הוא לא סתם עוד שוער כמו שהוא היה, הוא השוער מספר 1´ בארץ כיום !! ולא כמו אוואט שיוצא כמו נכה מהשער וסופג כאלה שערים מסכנים, שהשוער מהנוער של מכבי אימפריה ת"א יכול לעצור. זה לא בעיה לצאת ולקחת כדור, וזה גם לא בעיה להשאר בתוך השער. אבל תחליט מה שאתה עושה, לא לצאת ואז לחזור בך ומהר מהר לחזור לתוך השוער. למה כי זה יוצא מצב שאתה לא יודע מה שאתה עושה אתה מבולבל, ואתה לא יודע אם לחזור אחורה או ללכת קדימה לנסות ולקחת את הכדור. עזבי השוער הזה הוא בדיחה, את שטראובר עד כה לא ראו עושה טעויות כאלה מפגרות. אומנם הוא ספג בין הרגליים, אך אפילו בארטז שהוא שוער שמרוויח 6 מיליון ליש"ט בשנה. סופג גולים יותר מעצבנים מהגולים שסופג שטראובר. אז תעשי לי טובה, פה אין קטעים של סיפורים ולא של תירוצים. תראי את המציאות, וזה שאת אוהדת חיפה, מבחינתך הכול טוב ויפה. אבל לכתוב שאוואט יותר טוב משטראובר כיום, זה שטויות !!

למעלה