ת"א ניצחה

ת"א ניצחה ../images/Emo10.gif

עכשיו בואו נקווה שבדרבי יהיה בניהם תיקו ככה זה הכי טוב למכבי חיפה

גם כן ניצחון../images/Emo60.gif

פנדל שלא נשרק לבני יהודה ועוד 4 גולים בטוחים ששטראובר הציל או בקיצור מכבי ת´´א בניצלה בנס חנוכה מוקדם

כןןןןןן, אוווווווו הצהוב עולה...

האימפריה הצהובה ממשיכה לדהור, ראובן עובד המלך !!!!!!!!! איזה גול, ואיןןןןןןןן שטראובר איזה שועעעעעעעער. לא כמו אוואט ה....... אוואט צריך ללמוד משטראובר איך להיות שוער, פעמיים הציל את מכבי אימפריה ת"א מלספוג. פעם אחת אפילו שהוא היה על הרצפה הוא הציל פעמיים, שהוא כבר שכב !! אין שוער ענק מספר 1´ בארץ !!!!!!!!!!!

onyx2002

New member
רק תראה...

את המשחק נגד מקדוניה כשהחליפו את אוואט במחצית תראה איזה שוער ספג גולים אויזה לא..... ומי צריך ללמוד ממי!!!!

אוואט לא יעשה את...../images/Emo60.gif

ה"טירונית" של שטראובר - נכון שטראובר שוער טוב אבל הוא עדין טירון !!!! והוא תמיד יעשה את הטעות השבועית אז בוא לא נדבר בנתיים על שוערים כי ברגע שנגיע לעונה שלמה/מניהגות/יכולות בזמן אמת/ורמה אישית אנחנו נראה מי יותר טוב (רמז:אוואט)

טעות שלי...../images/Emo60.gif

"ה"טירונית" של שטראובר" היה אמור להיות:ה"טירונות" של שטראובר סליחה על הטעות

אוואט לא מגיע לקרוסלים של...

שטראובר המלך !!!!!!!! אני רוצה לראות את אוואט שהוא כבר על הרצפה והוא מציל 3 פעמים !!!!!!! פעמיים עם היד ופעם אחת עם הרגל שהוא במצב של שכיבה על הרצפה. במקום זה אוואט סופג גולים שאפילו השוער בנערים של מכבי אימפריה ת"א עוצר. לא בעיה בכלל להכניע את אוואט צריכים להרים כדורים לרחבה, פעם פעמיים שלוש ובטוח יהיה גול. השוער הזה בדיחה מתאים לשחק בנערים של מכבי שעריים, איזה שערים הוא ספג נגד לברקוזן שפשוט בושה בשבילו לספוג כאלה שערים. אוואט היה פעם שוער גדול, עד שהגיע לחיפה והם הרסו אותו. בהפועל הוא היה שוער ענק יותר, בחיפה הוא נהרס לגמרי ושטראובר תפס את המיקום מספר 1´ מבחינת השוערים בארץ. אין כמו שטראובר וגם לא יהיה !!!!!!!! שטראובר הוא המלך, ואם אוואט רוצה להגיע ליכולת של שטראובר הוא יכול לרצות כי אין מצב שבעולם שהוא יגיע !!!!!

O n y X

New member
שטראובר המלך?

הצחקת אותי... כמו שאמרתי לפני כמה הודעות ואני חוזרת שוב תראה את המשחק נגד מקדוניה כשהחליפ את אוואט במחצית ותראה איזה שוער חטף ואיזה לא. שטראובר עשה את הטעויות שאוואט לא הספיק לעשות במחצית הראשונה....
כמו שאומרים : "אחד נופל מהסוס, אחד נשאר עליו, לא צריך להיות גאון כדי לדעת מי רוכב טוב יותר!"

שטראובר השוער מספר 1´...

ואם את כבר הולכת לכיוון משחקי הנבחרת, בואי אני אזכיר לך משהו. שנה: שעברה משחק: ישראל אוסטריה זמן- 90´ אירוע: בעיטה חופשית של הרצוג שוער: אוואט ה................. כדור עובר את החומה ואת השוער, ומי השוער???????????????????????????????????? מי??????????????????????????????????????.. אוואט ה............ ובגללו נבחרת ישראל לא עלתה למשחק נגד טורקיה שיקבע מי יעלה למונדיאל. טעות איומה של השוער ה............ הזה, אני מנסה לא לקלל כי מנהל הפורום ביקש. אבל השוער הזה כזה בדיחה מתאים לשחק בנערים לא בבוגרים, אפילו גם לשם הוא לא מתאים. אם הוא לא היה סופג את השער האומלל הזה, לישראל היה מצב להגיע בפעם השנייה בהיסטוריה למונדיאל. אבל מה לעשות ישראל נדפקה עם שוער על הפנים.

ומי פתח את הרגליים-נימני../images/Emo60.gif

אם נימני הטיפש הזה היה סוגר את הרגליים אז היינו במונדיאל !!!!

O n y X

New member
וחוץ מזה....

אם כבר מדברים על שוערים אז תמיד כשחוטפים גולים לא משנה מי השוער ולא משנה אם חוטפים אותם מלברקוזן, אולימפיאקוס או קריית גת תמיד הכי נוח לאוהדים, לפרשנים ולתקשורת לבוא בטענות לשוער . לי אישית אין שום בעיה עם שטראובר ובוודאי ובוודאי שלא עם אוואט. מצידי שתלך ותצעק שהוא מלך ושוער מס´ 1 בארץ עד מחר. להזכיר לך מי שיחק בליגת האלופות או שאתה זוכר בעצמך? איך אתה יודע ששטראובר לא היה חוטף את הגולים מלברקוזן שאוואט חטף? מה, שיחקתם נגדם כבר?

נמני פתח רגליים?!?

נכון מודה. אבל !!!!!! שנמני יפתח רגליים, שיטוסו מיליון מטוסים בשמיים, שיעבור באמצע הכדור יונה. לא חשוב מה, תביא את תירוצים יש מיליון ואחד תירוצים. שוער צריך להיות תמיד מוכן !! ולא חשוב מתי, ובוודאי שיש בעיטה חופשית בדקה ה-90´. אז לכתוב שנמני הנשמה הצהובה פתח רגליים ובגללו לא היינו במודנדיאל, זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי אי פעם בחיים שלי. על זה שוער מקבל כסף, שהוא צריך להיות בכל מצב מוכן, בהיכון לכדורים שבאים מכל מיני כיוונים. ובזה אוואט הוא אפס. אבל באחד על אחד אני מודה אוואט שוער גדול, אבל כמובן לא כמו שטראובר שנגד חיפה הוא עצר לא פחות מ-6 פעמים !!!!!!! אם היה לנו שוער אחר אני מעריך מכבי אימפריה ת"א הייתה מובסת.

שנמני יפתח רגליים זה תירוץ../images/Emo60.gif

ושאוואט לא הצליח לעצור זה לא תירוץ ???? מה יש לך אתה מקשיב למה שאתה אומר ??

דייייי לתרץ תירוצים...

אתה לא קולט שלכתוב שנמני פתח רגליים זה תירוץ?!? התפקיד של אוואט במגרש זה למנוע מכדורים להכנס לרשת, כמו שתפקיד של חלוץ זה להכניע את השוער. זה כמו שאני אכתוב לך, החלוץ אלון מזרחי לא הצליח להכניע את השוער כי הנעל שלו עפה. מה זה התירוץ הזה שנמני פתח רגליים ובגלל זה הוא לא עצר, שוער צריך להיות תמיד מוכן ודרוך לכל כדור במיוחד שזה היה כדור כל כך מכריע. אוואט שוער בדיחה, שטראובר שם אותו בכל הפרמטרים במיוחד בכדורי הגובה. שטראובר התקדם מאוד בשנים האחרונות לעומת אוואט שרק הדרדר, שהוא היה בהפועל חיפה הוא היה שוער מצוין. הוא עבר לקבוצה החיפאית השנייה הם הרסו אותו, לא פלא שבסיום העונה הוא רוצה לעזוב אני במקומו הייתי עוזב עכשיו. אבל הכסף זה מה שמשאיר אותו במועדון, לא הכייף לשחק במועדון הזה ואפשר להבין אותו. אבל שטראובר שהוא לא מקבל משכורת כמו שאוואט מקבל, נשאר במכבי אימפריה ת"א כי זאת קבוצה עם נשמה ופשוט כייף לו לשחק למען הקבוצה. והוא לא מדבר על לעזוב את הקבוצה בסיום העונה, כי הוא נהנה לשחק למען האוהדים והמועדון. שהוא גם המועדון מספר 1´ בארץ !!

כנראה שהשארתה את...../images/Emo60.gif

הראש שלך במקום אחר כי כמו שחלוץ לא יכול לכבוש בלי הקשרים שלו שוער לא יכול לכבוש בלי ההגנה שלו. לא סתם נילסן העמיד את נימני שמה כי הוא יודע שנימני צריך לעמוד בחומה ולעשות את העבודה כמו שברקוביץ ורביבו עושים אז הוא פתח את הרגליים והסתיר לאוואט את הכדור ונימני לא אשם ???????? עוד הפעם אני שואל אתה בכלל מקשיב למה שאתה אומר ???

פרנק פרקר...

נכון שוער צריך הגנה כמו ששוער צריך לשמור על השער. אם יש לך הגנה והשוער לא יודע לשמור על השער בצורה טובה, אז מה שווה ההגנה?!? נמני לא היחיד שעמד בחומה, לכן אתה לא יכול להאשים רק את נמני בכך שהכדור עבר את החומה. עומדים כמה וכמה שחקנים, זה שזה עבר את החומה זה דבר אחד. זה שזה הכניע את אוואט זה דבר שני, אם שטראבור היה כזה דבר לא היה קורה. דבר שני, נמני עמד בצד שמאל ואוואט היה במרכז. במרכז עמדו ברקוביץ´ ורביבו, אם כבר אתה מחפש שוב תירוצים אז אני אשתמש בתירוץ שלך ותראה איך אני מפיל אותך. אם כבר הסתירו לו אלא היו אייל וחיים, וככה הפלתי אותך בתירוץ העלוב שלך שנמני הסתיר לו.

למעלה