לי זה מפריע להפסיק את המשחק באמצע כל פעם.. מה שאני עושה זה מקליט את הטיסה שלי בוידאו ואח"כ מסתכל על ההקלטה ואז מוציא תמונות.. חסרונות: 1. בהרצה חוזרת של ההקלטה מטוסי AI לא מופיעים 2. למי יש כוח לטוס את הטיסה עוד פעם???
לפעמים המטוס עושה בעיות כמו הגברת מנוע אחד במקום ניים יחד. אז צריך לבחור את המטוס מחדש והדבר מאפס את הריפליי. אבל ניתן לגשת ישר לנקודה שרוצים ולא לצפות שוב בכל הטיסה. התמונות של סוף הטיסה הן באמת מהריפליי.
לא יותר פשוט להגדיר לו לעבוד עם כל המנועים יחד? E+1 = מנוע מס' 1 E+2 = מנוע מס' 2 אם אתה מחזיק את E לחוץ וברצף עובר על המספרים 1,2,3,4,5,6 (תלוי כמה מנועים יש לך) זה בוחר שליטה על כל המנועים הללו.. כלומר אתה יכול לבחור את מנועים 2 ו-3 בהסעה או את מנועים 1 ו-2 אם אתה רוצה לעזור בפניה. וכו'