ת"א חיפה על 250 סמק

ת"א חיפה על 250 סמק

עם ג'וי-מקס. פעמיים בשבוע הלוך חזור. אפשרי בכלל? הקטנוע לא יישחט? (כמובן שנסיעה רגועה ברמת טורים סבירה) בכל מקרה, אין אפשרות לשדרג למשהו יותר כבד כרגע אז אל תציעו TMAX, סתם יכאב לי.. P-: תודה לעונים
דוד.

Triball

New member
עם 200

נסעתי עם VXR 200 לחיפה וחזרה . בדרך חזרה נסעתי על 120 וזה לא הזיז לקטנוע . אז עם שלך לא אמורה להיות בעיה

ז ר ח

New member
אז זהו,שלא.

הגו'ימקס אינו VXR . וגם עם הVXR זה לא תענוג כ"כ גדול.מה גם שה120קמ"ש הינם למעשה 105 קמ"ש אמיתיים לערך....

tiptipk

New member
לא מומלץ במיוחד אם זה

בזמן שהכביש פנוי אז זה באמת יהיה לך קשה על 120 אתה לא תוכל לנסוע עם אתה רוצה לשמור על הכלי ולנסוע 90-100 בכבישים האלו זה פחד שכל הזמן עוקפים אותך וזה כבר מסוכן כי מהירות הכביש שם בסביבות ה-110 בנוסף יש גם את הזמן שאתה צריך לעשות על הכלי מה שלא יתן לתחת ולגב שלך חיים קלים תנסה לשדרג אולי לבורגמן שנתון יותר ישן בהצלחה

gilwe

New member
למה ??

לא ברור.... כלי של 250 סמ"ק יכול לשייט ב 100-110 ללא שום מאמץ !! הכל שאלה שאלה של איך נוסעים.

ז ר ח

New member
תתנסה בעצמך.

מסוכן. נהגי הפחיות לא סופרים אותך ממטר. הם פשוט לא מודעים לקיומך.

ADaM4U2

New member
לדעתי אפשרי בהחלט!

זה כולה פעמיים בשבוע, זה ממש לא נורא. (כול עוד לא משנה לך הקילומטראז שתצבור) וזה נסיעה של שעה, אם לא פחות. הג'וימקס כלי חזק, זה לא שהוא איזה כלי 50 סמ"ק. אתה תעשה זאת בקלות, במיוחד אם אתה נוסע בשעות בוקר צהריים, אנשים לא יטוסו לך במהירויות מסחררות. בנוסף, אם הג'וימקס שלך מתנהג כמו שלי, אז על 110 אתה נמצא על 5 וחצי 6 סל"ד, שזה בכלל לא מדגדג למנוע! אני לדעתי זה אפשרי בהחלט, תעשה תנסיעה בזהירות, אתה צריך כולה למצוא את תנוחת הישיבה הנוחה (כדי שלא תרגיש בלא נוח בנסיעה) וזהו לעשות אותה.

לדעתי קצת גדול על 250 סמ"ק

נסיעה ממושכת בסל"ד גבוה.. יש איזה קטנוע, שנקרא TMAX, שיכול להתאים לנסיעה הזו

ADaM4U2

New member
קצת מוגזם בשביל נסיעה של פעמיים בשבוע

לרכוש טי מקס. הטיפולים היקרים שיגיעו לו יחסית במהירות, עקב הקילומטראז שהוא יצבור, לא שווים את הטי מקס.

ז ר ח

New member
עזוב את כל הסכנות בלבלות עם כלי

דו-גלגלי קרוב מדי למהירות התנועה. אתה יודע כמה יקרים הטיפולים התקופתיים של הגו'ימקס??? קנה אופנוע 500\חד צילינדר 600\סע ברכבת\הצטרף לחברת הייטק.

למעלה