תת המודע ..

KOSONNN

New member
תת המודע ..

קראתי בערך במהירות כזאות לא הכי בעומק תספר כוחו של התת המודע עכשיו השאלה שלי דברים שלא הכי הבנתי .. איך אפשר לקבל תמחשבה כאמת ? כי עם אני דוגמא חושב בראש שהחיים יפים שאני לא מפחד ממשהו מסוים וסתם דוגמא למחשבה עם דוגמא אני מפחד לשיר מול קהל אז איך אפשר לחשוב חיובי שאני לא מפחד לשיר מול קהל איך אפשר לקבל תמחשבה כאמיתית ? כי אולי אני יגיד בראש שלי לפני שנה יש לי ביטחון יש לי הכול אבל עמוק עמוק בטוח המחשבה שלי אני חושב שאני מפחד לשיר מבינים ?

זה תהליך

שלום קודם כל, כל מה שאתה יודע שהוא אמת, אתה גם חושב שהוא אמת. אם מישהו ירמה אותך, לפני שתגלה שזה שקר, תחשוב שזו אמת וכל עוד לא קרה דבר שישנה את המחשבה, גם במציאות שלך הדבר יהיה אמת. זה עובד גם בכיוון ההפוך - אם תאמין במשהו, עבורך הוא יהיה אמת. לגבי פחד קהל. כעת אתה מפחד לשיר מול קהל. זו המציאות עבורך כעת. כדי לשנות את המצב, אתה צריך לדמיין מצב בו המילה פחד לא קיימת. לכן אתה לא יכול לדמיין או לחשוב איך אתה לא מפחד, כי המילה "מפחד" היא חלק מ"לא מפחד". עליך לדמיין את עצמך שר מול קהל כאשר אתה נהנה לשיר מול הקהל, כאשר הקהל נהנה משירתך. ככל שהדמיון יהיה חי יותר, כולל תחושות פיזיות, כך תתרגל לרעיון ולבסוף (אולי אפילו מהר מכפי שאתה צופה) אתה תשיר מול קהל ותהנה מכך. בהצלחה

bridges

New member
זה מעניין...

תמיד אנשים שואלים "האם זה האמת?" לגבי מחשבות חיוביות. אני מציע לך לשאול "האם אני בטוח שזו האמת?" לגבי פחד הקהל שלך. אולי יש אפשרויות אחרות?

למעלה