סיימתי עונה 5../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif משום מה..
אווווווווווו מייייייי פאקינגגגגגגגגגגג גודדדדדדדדדדדד! אז ככה, לסיכום? what the fuck is going on here
איפה רורי התמימה? נעלמה! כל העונה היא פשוט התרדרה והתדרדרה ועכשיו אפילו אני מבינה את עצמי למה תמיד שנאתי אותה.. מה נסגר עם הילדה הזאת? היא נדפקה קשה בראש.. זה כבר ממש לא בנות גילמור! זה מלחמות גילמור! שתפסיק לריב עם לורליי ולעשות כל הזמן דווקא הפוך! משחקת אותה איזה מורדת משהו מטורף.. יאללה כולנו יודעים מי היא ומאיפה היא באה.. והתשובה היא: היא רורי גילמור! חננה מטורפת מעיירה שקטה שהרצח היחיד שם היה בכאילו! נמאס לי ממנה.. באמת! לא יודעת איך אני ישרוד איתה בעונה הבאה.. ולורליי, אוי לורליי.. אני ממש אוהבת אותה - הסכמתי איתה לאורך כל מילה בעונה הזאת לגבי רורי ולגבי בכלל
אבל הבעיה שלי, ובבקשה על תתעצבנו
היא המערכת יחסים שלה עם לוק.. בהתחלה נורא שמחתי והכל אבל פתאום אני מתגעגעת לכל המשפטים החמודים שהם היו אומרים אחד לשני שבסתר אומרים "אני אוהב\ת אותך".. זה חסר לי כזה.. וזה גם יהיה לי מוזר מידי אם הם באמת יתחנתנו.. אה ואני מעריצה אותה על זה שהיא הציעה לו
לוגן, לגבי לוגן אני עוד לא יודעת.. כי בסופו של דבר הוא בן אדם טוב וחמוד והוא עדיף על דין.. ולמרות שלורליי לא אוהבת אותו כל כך אין לה סיבה לזה.. ( אה זה החלק היחיד שלא הסכמתי איתה
) יש לו כוונות טובות, וזה העיקר! למרות שאני מעדיפה את רורי קודם כל עם ג'ס, ואם לא עם ג'ס אז עם מרטי
ורק אם לא שניהם אז לוגן זה בסדר גמור! רק לא דין
אה ודבר אחרון, ריצ'ארד ואמילי.. ידעתי שמשהו לא מסתדר לי עם זה שהם כל כך מהר מסכימים עם לורליי! אבל בחיי שאני מתה לדעת מה רורי אמרה להם.. מה היא כבר יכלה לומר שישנה את הדעה שלהם? זה בטח היה one hell of a speech.. שמתם לב לאירוניה שכל העונות לורליי קראה להורים שלי מניפולטיבים ובשלב זה רורי הופכת להיות אחת כזו? בכלל לאורך כל העונה יש בה פתאום ממשפחת גילמור המקורית (הכוונה לאמילי ולריצ'ארד..) זהו לסיכום.. אז אני מחכה לעונה הבאה, וגם מחכה לציטוט שהובטח לי (
אהם אהם
) ואני גם לא ממש הבנתי אם רורי ולוגן נפרדו או לא.. ותתחיל עונה שישית