תתקוננו...

RoY Circa182

New member
תתקוננו...

מחר מסיבת יומהולדת לחודש החדש הנולד.... וגם....(אחרי 20 יום...מסיימים ת'לימודים אתם...אני יש לי יום אחרי איזה מתכונת מסריחה...אני לא אגיד במה כי תחשבו שאני במב"ר או הכוון.................ואני לא!!!! פשוט, לא היה לאן ללכת והכול היה מתושתש בדף כשהייתי צריך לבחור... המורים שיחדו אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) חחח נכון שחכתם שעד לשם זה היה הכול בסוגריים? איזה מגניב שזכרתי! אני מדליק! אני גזעי! אני קול! אני עושה מעצמי צחוק! אני אלך!

RoY Circa182

New member
בבקשה תגידו לי שלא רשמתי תתקוננו...

בלאט...רשמתי תתקוננו אני לא מאמיו.... טוב זה קרה בטעות וזה ותאמינו לי אני יודע איך רושמים!!! באמת באמתת..... נו טוב...בקשר לקטע של הכיתה שאני...אז כנראה אני במב"ר או בהכוון אם רשמתי תתקוננו ולא תתכוננו.... או שאני פשוט אגיד לכם זו מילה חדשה :) זה...כן זו מילה חדשה =\ יצאתי טיפשון

RoY Circa182

New member
ובקשר למתושתש...

אני בטעות דיי הרגע התעוררתי מטושטש!!! אני יודע איך רושמים!!! וזה.... טוב דיי הכול נהרס...המתכונת בג"ג...זה רק יכול להחמיא לי עכשיו.... חחחחחח יאללה שבת שלום עשית לעצמי פאדיחות כבר... יוני אשם

Sk8erJS

New member
יוני אשם!??!

אם כבר תודה להורים שלך שהולידו אותך דיסלקט או אוטיסט או משו יא מוגבל!שמתי הא?! סבבה סבבה רועי...

may90

New member
bloody busterd!!

שכחת להודע על היום הולדת שלי כמו שהבטחת :( הוא מחר (ב1 ליוני)

RoY Circa182

New member
חחחח נחגוג גם לך

אחרי הפאדיחות האלה...אני אשתדל להעלם לכמה זמן חחחח שוב... ד"א....מישו יכול למחוק את ההודעה הזאת????

Satla ruleS

New member
אטה קול אזמן אוסה מאצמח צחוכ

דיסלקט
מוגבל
נכה
מואעהעאאעהעאהעאה סתאאאאם

למעלה