תתקדם ל- SQL Server 2012

אור841

New member
תתקדם ל- SQL Server 2012

כנס מקצועי בתחום SQL Server 2012 יתקיים בתאריכים 10-11.6.12, מלון דניאל, הרצליה- בתשלום!
הכנס יכלול מגוון סמינרים ממוקדים המועברים על ידי מיטב המרצים ואנשי מקצוע בארץ.
http://bit.ly/L2J6WA

גילוי נאות: שרון ג'ון ברייס

pitoach

New member
קודם כל כבר כתבתי על זה! וחוץ מזה שכחת לציין

שזה עולה 900 שקל לכל יום בנפרד

כאמור כתבתי על זה כבר מזמן והנה הקישור שכתבתי על זה
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=193&messageid=161582208

* אישית הייתי מאוד מאוד שמח להגיע אם היו מכסים לי את ההוצאה

אני יכול להגיד שאם לא אשיג כרטיס מתנה (ובינתיים עוד לא החלטתי אם להשתתף בהגרלה), אז אין שום סיכוי שאני אוציא סכום כזה על כנס כזה. אבל מי שיש לו חברה גדולה מאחוריו, או שיש מחסור בהוצאות מוכרות למס הכנסה (אם זו הוצאה מוכרת בשבילו) אז אולי מומלץ להגיע

rnan

New member
יסלח לי מאד

אני לא מתכוון להוציא 900 שקל ליום ... עם כל הכבוד.

קצת מישהו נסחף שם הייתי אומר.

זה יתבטא במספר האנשים אני מאמין.

גרי רשף

New member
אלו המחירים

המחירים האלו נועדו לעובדים שנשלחים על ידי מקומות העבודה, ולכן זה עולה להם (למעסיק) הרבה פחות.
מה הכוונה- כדי שיהיו לך 900 ש"ח אתה צריך להרוויח בערך 1500 ש"ח ברוטו (אולי יותר אולי פחות- תלוי באיזו רמת שכר אתה), ולחברה זה עולה יותר מ-2000 ש"ח (כי הם מממנים לך חופשות, תנאים סוציאליים וכו').

לעומת זאת אם החברה משלמת על זה- המע"מ מתקזז וזה כבר 140 ש"ח פחות, ואם החברה ריווחית- זה מקזז את המס שעליה לשלם ובסופו של דבר זה עולה לה "באמת" 500 ש"ח (סדר גודל).

שורה תחתונה- 2000 ש"ח מול 500 ש"ח.

pitoach

New member
אני חושב שזה הכל הוצאה מוכרת לחלק מהחברות

לי לא אישרו כנסים כהוצאה מוכרת במס הכנסה לצערי (בדקתי את זה), אבל אני חושב שחברות גדולות מחזיקות סעיף של הישתלומויות ואלו הוצאות מוכרות באופן מלא (אני לא בטוח).

אם זה נכון אז כמו שלי אישרו הוצאה מוכרת על קניית שרתים וקיבלתי החזר מלא של 100% מהמחיר של המחשבים (מחולק ל 3 שנים) אז גם כאן החברה מקבלת החזר מלא (החזר מתוך תשלומי המס שלהם ז"א לא מספיק רווח X כדי לקבל החזר X אלא מהחלק שמשלמים מתוך הרווח יורד ההוצאות המוכרות)

כאמור אני לא אגיע לכנס כניראה בהוצאה כזו וגם אם היא היתה חצי מזה.

למעלה