תתפללו עלי

חרא של בית חולים. תנחומיי

מילא היו שולחים אותך לסוויטה בסורוקה או משו... יאללה מותק - מחכים לך פה. בואי מהר.

../images/Emo39.gif

אם מדברים על סוויטות בית חולים אסותא עולה בדעתי. על יוסף טל באילת יש אגדות אורבניות שמספרות על אנשים שנכנסים בריאים ויוצאים חולים (או לא יוצאים). על הסקאלה הזאת, סורוקה לנמצאת איפשהו באמצע לכיוון מטה. >ספל חמאה חולה עליך<

בן הרב

New member
והנה קצת הומור שחור למענך

אולמי ורסאי - הופכים עולמות בשבילך! למה יש רק 11 מזלות?.. כי התאומים נפלו.... עדיף לאבד מומנט בחיים מאשר את החיים ב"מומנט". מה אמר הדיג'י באולמי ורסאי? איפה אתם לא רואים אתכם!!! מה ההבדל בין יהודים לערבים? אנחנו שונאים אותם, הם מתים עלינו שאלה: מה רשום בכניסה לאולמי וורסאי? תשובה: עברנו 2 קומות למטה. מה היה כתוב בהזמנות למסיבה באולמי ורסאי? "האוכל עלינו התקרה עליכם ... " אשתו של בן לאדן: "בוא כבר, אנחנו מאחרים." בן לאדן: "רגע, אני רק משכיב את התאומים ואז נצא." ילד ניו יורקי שואל את אמו מתי אביו חוזר הבייתה מהעבודה האמא: אני לא יודעת חמוד,אבא קבור בעבודה שאלה: מה היה המשפט האחרון של אחד המטוסים שהתרסק על מגדל התאומים? תשובה: "מה אתה אומר, אני עובר?" אדם יושב במסעדת סבארו ואוכל פיצה. בא המלצר ושואל אותו: "רוצה עוד פיצה?" ענה לו: "לא תודה אני עוד מעט מתפוצץ." תייר אחד הולך למגדלי התאומים אז הוא שואל את השומר:"סליחה איך אני מגיע לקומה 81?" השומר: אל תדאג היא כבר תגיע אלייך שני ישראלים עוברים ליד ההריסות של בנייני התאומים. ישראלי הראשון אומר לשני: "מה זה? מה קרה פה?!" אז החבר שלו עונה: "בטח הייתה פה חתונה או משהו...!" איש אחד נקרא דחוף מאוד לביה"ח מכיון שאשתו במצב קשה מאוד. האיש רץ בבהלה במסדרונות. פוגש אותו הרופא ואומר לו: "שמע, אשתך במצב קשה מאוד. מהיום אתה תצטרך להאכיל אותה, לתת לה לשתות, לקלח אותה, לקחת אותה לשירותים- בקיצור, אתה צריך להיות לידה 24 שעות ביממה" הרופא שם לב שהבנאדם מבואס, הפנים שלו למטה... אז הרופא אומר לו: "סתתתתם, היא מתה!!"

והנה עוד

בן אדם מאושפז בבית חולים. יום אחד, נגשת אליו האחות ומחברת לו שקית עירוי נוזלים. הוא שואל אותה, מה זה ? אומרת לו, מכאן תקבל נוזלים. למחרת, באה אליו האחות מחברת לו קטטר. שואל אותה, מה זה ? אומרת לו, מכאן יצאו הנוזלים מגופך. אומר לה המסכן, במקום לחבר לי שקית להכנסת נוזלים וקטטר להוצאת הנוזלים, אולי יותר טוב, שתחברו את שתי השקיות אחת לשניה ? בשביל מה אני צריך להיות באמצע ??

../images/Emo39.gif

בסרט מלכוד 22 (גם בספר) מגיעות שתי אחיות (כוסיות!) אחת מוציאה את הבקבוק הריק של הנוזלים, השנייה מוציאה את הבקבוק המלא של השפכים, הן מחליפות בינהן בקבוקים, מחברות אותם והולכות. >ספל חמאה נזכרת<

אחר

New member
מה שתרצי

להתפלל, תהילים, בבא סאל...רק תגידי! והעיקר, שתהיי בריאה!

Le Fay

New member
מי שיכול נא לעדכן בבקשה

יש פה כמה הרבה אנשימים שמאד-מאד רוצים לדעת שהכל בסדר שמה. אה?

R a c h e

New member
../images/Emo140.gif

מקווה שהכל עבר כמו שצריך, שהכל הסתדר וגם שלא יותר מדי כואב (חדר ניתוח, אמרת.....?) בנתיים שולחת
ו

R a c h e

New member
מה זה "סיפור יוספטל אילת"?

היום "הסיפור" הוא "סוגרים כן/לא" וחוצמיזה, אחרי שקראתי את דברייך: "באותו רגע המרדים מחדיר לי סמים כבדים לחיבור שהכין מראש בגב היד, והם מתחילים להתקדם במרוצה לאורך הזרוע לכיוון המקור: הנה המטריקס מגיע! להתראות בצד השני. לא הספקתי לשמוע את החיוך שלהם וזהו. חושך....." הצטערתי שלא הסכמתי לקבל מורפיום לפני כמה שבועות באחד מהתקפי המיגרנה המפורסמים שלי.... ומה שחשבתי עוד, שלא יזיק לסטודנטיות שאני מדריכה לראות קצת את הצד השני שבדברייך.... שוב,
המון
ובריאות מלאה

למעלה