תתעוררוH-)

guess who

New member
תתעוררוH-)

אני לא יודעת למה אני כותבת... האמת ממש אין לי כוח, אבל בשביל זה הרי הצטרפתי כדי לומר את דברי, ואתם הרי פה כדי לשמוע אז הסקיטו: העולם שלנו מתפורר לנו בין הידיים! כן, כן. יערות הגשם- אחד ממקורות החיים הגדול ביותר בעולם שבין היתר גם מבצע חלק נכבד מתהליך הפוטוסינתזה, כלומר מקור חמצן חשוב ביותר, ומה שקורה בשנים האחרונות זה שכבר חצי ממנו הלך כפות! והחצי השני צפוי להעילם ביובל שנים הבאות. מכל הזבל ובעיקר מהאנשים שפשוט לא אכפת להם מכלום כל עוד זה לא פוגע בהם באופן ישיר (מה שכן עלול לקרות בהמשך) האדמה, המים, הכל מזדהם, נפגע, נעלם... ולמי שלא יודע- כמות המים הראויים לשתיה בעולם היא כל כך מזערית והיא סופית- מה שהלך הלך!!! בע``ח נכחדים בשביל שלאנשים יהיו פרוות יפות או סתם לקישוט והתפארות בבית... באותו נושא- בע``ח רבים סובלים סבל רב כדי שלכם יהיה איפור, סבון, משחת שיניים, נעליים וכו` ובכלל האנשים נעשים אלימים יותר, מגעילים יותר, אדישים יותר, סוציומטים, קפיטליסטים. הכסף משתלט על חיינו. במקום ליהיות אמצעי הוא הופך למרכז. יש עוד כל כך הרבה מה להגיד... (אהה אני לא מאמינה, מכבי נכנסת להארכה, שיט! אבל לעניינינו) אז אנשים, תתחילו לפתוח את העיינים ולפרוץ את מחסום האדישות! עוד מעט ולא יהיה לנו איפה לחיות!!! h-e-l-p לתשומת לבכם, בנושא התעללות בבע``ח: www.isav.co.il מ-ז-ע-ז-ע! השינוי מתחיל מקטן! עדי

goldy

New member
שכחת שהעולם מתחמם ומתייבש..

ואפילו קריית שמונה תהיה מדבר והמפרץ ליד פסל החרות יהפוך למדבר, והלחות בניו-יורק תהיה 90% ואני מדבר על עובדות שיתממשו בעוד 20-30 שנים מהיום וזה בדוק, כמו כן ייכחדו חלק ניכר מבע``ח הקנדיים. אבל אל דאגה: כל עוד לפוליטקאים יהיו מחממי תחת וכיסא לשבת עליו ובוחרים שסובלים מאפקט הזיכרון הקצר זה ייתקיים...

מישהו קרא 24 שעות קצת יותר מדי...

קראתי גם את הכתבה. האמת לא התפלאתי, אני הנחתי שבמאה הקרובה העולם יתחמם ב27 מעלות מאחר וכל שנה כדה``א מתחמם ברבע מעלה. תראו איך עוד 30 שנה, הטיילת לא תהיה יותר ממי ים מלוחים ומזוהמים.

N0

New member
אטימות

N0 כבר צעק אין ספור פעמים כמה שהעולם אטום. העולם לא היה תמיד אטום פעם הוא היה קשוב ומבין וכולם היו שמחים ומאושרים ואז הגיעו קופים מתקרחים והתחילו לאט לאט לפרק חלקים מהעולם בתחילה העולם היה וותרן ומבין ואז אנשים התחילו לקחת יותר ממה שהם היו צריכים והם המשיכו לקחת עוד ועוד והם הרסו עוד חלקים מהעולם כדי שיהיה להם איפה לשים את כל העודף המצטבר הזה והם הרסו והשחיטו והשתמשו בעודף שהיה להם כדי לקחת עוד מהמחסור שהיה לאחרים. והעולם הגיב בכעס הוא יצר מגיפות ומחלות סרטן ורעידות אדמה וחם עצבני שיכול לשגע את המוח אבל זה פשוט לא עזר כמה שהוא רק נלחם יותר אנשים מצאו תירוץ להתעלל ולקחת עוד אז הוא פשוט ניהיה אדיש זה הפיתרון הכי טוב הפיתרון הסופי אפשר אפילו לקרוא לו ניתן לאנשים לזהם לכרות יערות גשם ולהתעלל בבע``ח ולעשות שואה גרעינית זה לא משנה לעולם יש זמן הוא ישרוד אבל האנשים זה לא בטוח. N0 (כן כן יותר חסר פואנטה מהרגיל אבל עבר הרבה זמן מאז שN0 יכל לשבת וסתם לכתוב לו בחוסר פואנטה ויש לו הרבה דברים חסרי פואנטה להגיד )

woollvrin

New member
מה אכפת לך.......

אני מצידי שיחרב העולם אפילו אני רוצה את זה כל העולם הזה הוא חרא של עולם,מה לא? אני כבר חי כבר 16 שנה כבר מספיק מה את לא חושבת? ועוד לחיות עד גיל 70 מה קרה לך? חוץ כמובן מהחיות הן באמת מסכנות בקיצור לי לא אכפת מה יקרה מצידי אמרתי לך שיחרב העולם הזה כבר ואני מחכה לזה תאמיני לי בייייייייייייי ושזה לא יטריד אותך(חוץ מהחיות)

MajoR_ToM

New member
אוטיסט אחד

ממש דפוק אני חושב שלאנשים כמוך שהגיעו לגיל המופלג 16 , ומרומו החליטו שהם מיצו את החיים - באמת מגיעה המתת חסד. אתה גם אומר - מצד אחדד שיהרס העולם - אבל עם הוא כולו נהרס אז העיקר שהחיות ישארו . מ@גר

guess who

New member
שלא כמוך אני...

שלא כמוך לי כן מאוד מאוד אכפת!!!! אני כן רוצה לחיות הרבה ורוצה לעשות זאת בסביבה ראוייה... חבל שאתה בין האדישים שכבר ויתרו. אם תנסה לשנות גם לך יהיה יותר טוב ואולי החרא שאנחנו נמצאים בו שנקרא כרגע עולם ישתפר... ותחשבו על זה! עדי

guess who

New member
אז זהו...שלא!

אז זהו...שלא! אני כותבת את מה שאני חושבת!!! מאוד מצטערת אם כבר חרשת על כך אבל אני לא הייתי נוכחת.

בלי קשר...

אנשים לא מחפשים להצטדק ולהכנס לאתרים נגד התעללות בחיות ושאר ירקות, לפחות לא אני, ורוב האנשים בפורום לדעתי, אבל יודעת מה, חופשי, כתבי מה בראש שלך it`s a free country

guess who

New member
למען מטרה...

זה לא למען הצטדקות. כתבתי את זה כדי שמי שלא חושב שהתעללות זה נורא- שייכנס ואולי אחר כך יחשוב אחרת. חוץ מזה אני לא מהפסיבים שיושבים ואומרים אני חושבת ככה וככה אני גם פועלת!!!

themeandi83

New member
טוב אז אולי תענה לי:

אם אתה כל כך פעיל למען איכות הסביבה: איפה אפשר לקנות נייר ממוחזר? כי כשאני חיפשתי לא ממש מצאתי... הייתי צריך ממש להתרחק מהבית כדי למצוא וזה גם עלה יותר... ואת באמת חושבת שלמישהו איכפת? טוב אולי לכמה אבל לרוב זה ממש לא מזיז... והאמת זה לא ממש מזיז לי... אם לא הייתי צריך לרדוף כל כך אחרי הפתרון יותר אנשים היו באים לעזור.... ``די לאלימות``

N0

New member
מיחזור עולה יותר

מה לעשו לאסוף את כל החומרים האלה לחטא אותם להלבין אותם ולהעביר עליהם עוד מאה ואחת תהליכים כדי שיראו כמו נייר עולה יותר מאשר לכרות עץ עלוב ביער גשם ולעשות ממנו חמש חוברות פליי בויי בגלל זה אנחנו בבעיה תאמין לי שאם דברים ממוחזרים היו עולים פחות לאנשים לא הייתה בעיה לקנות אותם (כנ``ל לגבי ירקות אורגניים וחלב סויה )

ח``הש

New member
שאלה קטנה בשבילך eclipse

תגיד לי העולם שלך שחור או משהו כזה? מה אתה הולך לבי``ס לבוש בשחור ובוכה למה אתה לא מת?

נעל

New member
איך מעירים עולם

איך גורמים לעולם להתעורר ולפעול למען העקרונות שלו (או שלך)? איך לגרום לראות ולהבין את מה שנמצא ממש מתחת לאף שלו (או שלך)? זו בעיה שכל אידיאליסט נתקל בה עוד בשלבים הראשונים (אם הוא מספיק מודע). למה שלא יתחילו בתוכנית לימודים חדשה, ``עולמנו המושלם`` יקראו לה? זה עובד בערך כך: שלב I: משקרים לילדינו. מחנכים אותם כי אנו חיים בעולם מושלם - אוטופיה. מרחיקים מהם את הרעב, השנאה, הזיהום ושאר הדברים הנוראים שבעולם ופשוט לא אומרים להם שהם קיימים. וכל השלמות ונפלאות האלה - בזכות אבותינו, ממשיכים ומספרים, מחנכים, אבותינו - שלחמו למען טיהור העולם, למען עקרונותיהם, שדאגו להפסקת הזיהום, הקטל, הרעב, שהיו אנשי עקרונות, שיצרו את העקרונות המושלמים שלנו. שלב II: מספרים להם את האמת. כאשר הם כבר גדולים (18? 21?), מוציאים אותם מהבועה שיצרנו ומראים להם את העולם האמיתי, בתקווה שיעשו כמו ``אבותינו`` ויטהרו את העולם, או שיחטפו הלם כזה שלא יוכלו לתפקד עוד בחברה. מצד שני, לא יפה לשקר. נעל, שבטח שוב יקחו את ההצעות שלה יותר מדי ברצינות ;-)

N0

New member
שוקו חם

כמסתבר יש שיטה נורא פשוטה להעיר דברים בעזרת שוקו חם בתכלס כל מה שצריך לעשות הוא להכין שוקו חם לבוא ולעמוד מעל הדבר אותו רוצים להעיר (עם השוקו) ולהגיד ``קום הכנתי שוקו`` התהליך ההתעוררות הוא מידי (אין מה לדאוג במידה ואתם לא יציבים ושופכים את השוקו על האדם אותו אתם רוצים להעיר זה אפילו יותר טוב). עכשיו אם כבר N0 הזכיר את שיטת השוקו המופלאה הוא רוצה לדעת למה לעזאזל רק אחד מכל חמישים הורים משתמש בה (לפי סקר של המכוןלעיניני שוקו 1987 ) את N0 מעולם לא העירו עם שוקו חם בחלק מהמקרים פשוט מחכים שהוא יתעורר ואז שואלים אותו אם הוא רוצה קפה (מה קפה מה עם השוקו שלו ולמה זה צריך לחכות עד שהו יתעורר ) אבל לרוב לצערו הרב של N0 הוא פשוט צריך להתעורר לפני ראש המוסד והמקרים היחידים שראש המוסד מעיר אותו זה בשעה 7:20 כשN0 מתחיל ב 7:15 ואז במקום לשאול את N0 אם הוא רוצה קפה הוא מודיע לו בקול שרק ראש המוסד יכול ``אתה מאחר`` במקרים כאלה N0 כבר ב7:15 בבית הספר. כן כן N0 מכיר אדם אחד שמעירים אותו עם שוקו בבוקר אותו אדם גדל להיות אדם מאושר ואיכפתי וגם בוא כמו כל שאר האנשים שN0 מכיר עבר את המבחנים למחוננים בכיתה ג (ולא N0 לא לומד בכיתה של מחוננים ) אז עכשיו לכל ההורים ששומעים אותי ולכל התיכוניסטים כאן שעדיין מעירים אותם תבקשו שוקו (עדיף מחלב סויה ) N0

נכון

משום מה כל מה שאמרת בכלל לא מדאיג אותי. התחממות כדור הארץ. זה באמת מפחיד. ותתמקדי במשהו במקום לצעוק. מה יותר נעים לשמוע - בכי חרישי ומובן היטב או צעקות המשתלחות בכל העולם? תחשבי על זה. ואם אין לך כוח אז פשוט תביני שעדיף להיות ממוקדים. יום טוב

למעלה