תתעוררו!

קפת

New member
תתעוררו!

חזרתי. אני דורשת התייצבות מלאה. אין שיחרורים, פטורים או ולת"מים. יש הנחות לנשים בהריון, לותיקי המחתרות ולתתרנים. ופטר חמור. התגעגעת?

דר רשע

New member
למה

חזרת? את עדיין זוכרת את הניקים שלך? כלומר את כל הניקים שלך? כלומר את כל הניקים שכותבים בפורום שהם שלך? יופי!! למדת משהו ממנה (את בטח יודעת למי אני מתכוון, ואם לא אז לא נורא, זו רק נורה)

נאבוקוב

New member
אני תתרן, שתדעי

זה הגיע אלי עם אחת מהעבודות הזמניות הנוראיות שדרכן התקיימתי כשהייתי ותיק מחתרות (רזיסטנס, על שארל שמעת פעם?). ג'יגולו לעת-מצוא: הו, טרקלינים מעורבבי ניחוח נשים כגבינות וגבינות כנשים. על וישי, על וישי שמעת פעם, ק(ונ)פת? וקר לי
מה קנית לי?

קפת

New member
וישי(נסקי)

באמת, רופאת העור שלי המליצה לי על המוצרים של וישי. היא אמרה שהם מעולים ולא יקרים. הבאתי לך כביסה, הרבה כביסה. וגם נקניקים, יינות ושוקולדות. אני יודעת מה אתה תביא לי: מנדבושקס "מייד אין פראנס". לא ידעתי שאתה פרנקופיל. הייתי בטוחה שאמא-וודקה ונקרופיליה הן הסטיות היחידות שלך. הו, נאבוט-קוף מחמלי, יש כל כך הרבה דברים שאני צריכה ללמוד אודותיך...

זה שיתכן שאתה אשה

לא אומר שאתה אשה. זו כבר פעם שניה שהפורום המת הזה קם לו מהקבר, אבל כרגיל, יהיה לו קר שם בחוץ, ומלא חרגולים (הו אקטואליה מתקתקה) והוא יקפוץ חזרה פנימה.

סיטרא

New member
התעוררתי,

זה מקולות השופר. אני לא יודע אם בעל התוקע, שגר בשכנות אלי, עושה ניסויי סאונד ואקוסטיקה בשעת קו-התפר שבין הלילה לבוקר, או שהלוצינציה כלשהי מתדפקת על חלון תודעתי. קראתי על זה בספר "הנפקנית מלובלין", מהדורה כ"ב. ספרות יפה-יפה. א שיינע מיישע. ככה זה, הסטלה תפסה אותי בלתי מוכן, וסטילתי עודנה נוטפת מבין שמורות עיני. חנופה לפטר חמור יכולה להביא לניוון ניהולי. מה לא? אני חוויתי.

סיטרא

New member
למעשה,

צריך הייתי לתת לו באיות הנכון, קרי, א-שיינע-מיישה. או שמא זה מיישע בכל זאת? או מייסה? ראבאק. התעתיק היידי עושה בי שמות, ואני עדיין מסטול בכל רמ"ח ושס"ה כיוחנן כהן גדול בשעת הסנפת הקטורת של יום כיפור. כלואיס קרול על כוס ארל-גריי של מנחה. ...היה זה יום סגריר, החמה יצאה מנרתיקה, קפאנו מקור, היה זה בעיבורו של חודש יולי דאשתקד, ייטי איש השלג יצא מתרדמת האביב שלו ומלמל פסוקי שיווה, פתגם אסקימואי לא עתיק אומר כי "הקרח של השכן ירוק יותר". וווואלה, עוד לא שילמתי את חשבון החשמל ותיכף באים לנתק לי את הדואר. ואני יושב פה בחברותא עם ירמיהו יובל, ונגנב פה מפויארבך ומהמטריאליזם ההיגליאני שלו, יאללה, יאללה, תנו לי בקלאב-טראנס.

אני מנסה להבין

מה הקשר שבין ירמיהו יובל לייטי איש השלג ללואיס קרול שמסניף קטורת ביום כיפור ושותה ארל גריי מנרתיקה של אליס כשברקע מתנגנת מוזיקה טראנס-אטלנטית, והחוט המקשר היחיד שאני מוצאת בין כולם הוא החוט הדנטלי מסוג אוראל בי שהשיננית שלי המליצה עליו בזמנו לשיווה ובגלל שהוא לא הקשיב לה, התפתחה אצלו עששת בשן הבינה והוא מת בחושך כי לא שילם את חשבון החשמל. בום שנקאר!

נאבוקוב

New member
פויה

פויירבך יילך טוב יותר עם aria של אלאן סוראנטי. ירמיהו יובל הולך טוב עם גלגל"צ ואפקטיבי לאוזן השומעת באותה המידה. מקווה שהתעוררת. נ'. כוכב הגאולה + Baby Zorn!

קפת

New member
פעם

כשהייתי אומרת לאנשים מה לעשות, הם היו עושים. אחר כך הגיע תקופה שבה אם הנחתתי הוראות, היו מתווכחים איתי - וזה היה אפילו יותר מענג. בשלב כלשהו נפתח העידן שבו היו מתווכחים איתי, אבל ללא שום קשר למה שאמרתי להם לעשות. וזה היה אחלה, כי יכולתי להתעלל בהם, להמיט על ראשם עונשים, שערוריות ואסונות. אחר כך הדינוזאורים נכחדו. או הפכו לציפורים, שמחרבנות לעוברים ושבים על הראש. היו שבים, ושבים יותר. היה עם מי לדבר, למרות החירבון. והיום? נשארו רק פטר, חמור ורוסי מטורף. אני חושבת שאני אעשה מסיבת תה.

סיטרא

New member
את רומזת לכך

שאני לא מוזמן למסיבת התה שלך? לא צריך, אני אמשיך לעשן סיגריות דקיקות עם פומית.

למעלה