תתעוררו

mother goose

New member
תתעוררו

אני קורא לכל מי שעדיין נשארה בו טיפת אנושיות להתעורר, להתפכח, עובדים עליכם ובגדול. מאכילים אתכם שטויות ואתם ואתם לא קולטים. שלא יגידו לכם שאין ברירה וזו המציאות. המציאות היחידה שקיימת היא זו שלכם בלבד. כל עוד תמשיכו להשתעבד לליצנים שעומדים בראשה של המדינה, צפוי לכם סבל רב. רוצה שלום ? קבל אותו בפנים והוא יתגשם, למד לאהוב את כולם כי כולם אחים. הערבים רוצים חופש כמו כולם ועל זה הם נלחמים, מי נתן לך את הזכות למנוע מהם את החופש ? תהיה אחראי על המעשים שלך, תגשים את הדרך בה אתה רוצה לחיות. חייל שנמצא עכשיו בשטחים, נמצא שם מיוזמתו שלו, יש לו את כל הזכות להגיד לא לשפיכת הדמים הנוראה הזאת. חייל שיורה והורג אדם האחריות היא שלו בלבד, הוא יצטרך לחיות עם העובדה שהרג אדם, כמותו, שנלחם על החופש. החופש של שני העמים נלקח על ידי רודפי בצע אינטרסנטים. אם הם רוצים, שהם יעמדו שם וירו, ושלא ישלחו נערים צעירים שעוד לא יודעים כלום על החיים, יגידו להם שזו המציאות ואין דרך אחרת. יש דרך !!! אך כדי לגלות אותה צריך להתעורר - עכשיו !

B.Shokor

New member
אנחנו לא לבד..

תאמינו לי שכל עוד יש בני-אדם כמו MOTHER GOOS אנחנו לא לבד, או במילה אחרת שהחיים עדיין טובים.. והלוואי שכולם חושבים ומסוגלים לחשוב כמו שאתה חושב, אם כן, הייתי מאמין שכבר יש שלום.. אחי, תמשיך כך, ו-ב-ה-צ-ל-ח-ה.. וברוך הבא לפורום הדו-קיום, הבית השני שלך באינטרנט..

luggage

New member
עורי עורי

כשכהני השמאל שולמית אלוני ויוסי שריד, אנשים אשר רוממות חופש הפרט בגרונם שמעו על פסק ההלכה שניתן על ידי רבני הציונות הדתית שקובע שיש לסרב לפקודה של עקירת ישובים הם קפצו ממקומם. כלי התקשורת התמלאו מחאות מקיר אל קיר על איך הרבנים האלו מדרדרים את הצבא למצב של אנרכיה ולמצב של איש הישר בעיניו יעשה. צבא ישראל הוא הצבא שלנו של כולנו ועל כל חייל בו לבצע את המוטל עליו בין אם זה ימצא חן בעיניו ובין אם לא. כל אפשרות אחרת תפרק את הצבא. ולענין חשיבות השירות בשטחי יהודה שומרון וחבל עזה. אדם המאמין באמת בכך שאם נתקפל וניסוג נגיע אל השלום המיוחל היה צריך, אם הוא באמת היה אמיתי עם עצמו, להבין עם פצצת המרגמה הראשונה שנפלה בנחל עוז שהמאבק הערבי מולנו לא יפסק בגבולות 67 או בגבול כלשהו מלבד הים. עם ישראל חזר אל ארצו ההצדקה המוסרית לישיבתנו בתל אביב ש``נכבשה`` בשנת 48 היא אותה הצדקה מוסרית שיש לישיבתנו בכפר דרום. זו ארצנו, ארץ ישראל. ואם אנו נאלצים להלחם על זכותנו על הארץ שיהיה כך. אני לא רואה שום פגם מוסרי בלהלחם באנשים הבאים עלי להרגני רק בגלל שאני מבקש לחיות בארצי, וכלל נקוט בידי ``הקם להרגך השכם להורגו`` לסיכום עם ישראל הוא עם הנצח ועם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה וגם אם יעברו עוד מאות שנים עד שנוכל לשבת בטח בארצנו אז נאלץ לקחת נשימה ארוכה ולהמשיך בדרכנו עד שנגיע אל ``איש תחת גפנו ותחת תאנתו``.

B.Shokor

New member
דייייייייייי...

מספיק עם כל ההרצאות האלה שלכם.. אוף מזה?! שתבינו, אין אף אחד שיכול להוציא אותנו מארץ ישראל, אם היה ערבי או יהודי, אנשים, נכתב עלינו לחיות יחד ערבים ויהודים במדינה זאת, נקודה. חבל לכם על הזמן, תנצלו את הזמן שלכם בלמצוא פתרון במקום לזרוק בעייה בכל שנייה!

dikla00

New member
זיוני שכל!

אם תשב ורק תדבר עד שתמצא פיתרון בזמן שהאוייב שלך מפוצץ אוטובוסים יורה לתוך בתים של אנשים מהעם שלך ואתה רק יושב וזיין לי את השכל על זה שאנחנו יכולים למצוא דרך אחרת!!! אתה מאמין שבזמן שחייל רואה שמישהו יורה בחבר שלו יישב בשקט יגיד שהוא נהרג בגלל מישהו שגרר את העם שלו להילחם בולשיט! הושב שאתה כותב את ההודעה הזו אתה יושב כמוני ושומע את היריות מכפרים ערביים? אתה נפגעת ממטורפים שהחליטו לעשות פיגועים שלקחו חיים של בני אדם? ואם כן איך יש לך את הלב לרשום דבר כזה איך? אני עדיין לא מבינה למה אתה רושם את זה אתה מצפה שנגיד שיש קבוצת אנשים שגוררים אותנו למלחמה שלא פועלים בהיגיון? אנשים שלא מוכנים לשבת ולמצוא פיתרון? סליחה! אבל הם לא יכולים לשבת ולחשוב על איך לעשות שלום בזמן שאנשים מתים! אתה מבין מה פירוש המילה? מת? מת זה מישהו שכבר לא ילך ברחוב זה מישהו שתמיד יהיה מישהו שיבכה עליו לא משנה מתי איפה ואיך. מת זה מישהו שיכול להיות אחד מהמשפחה שלך אם אנשים רק יישבו ויחשבו על איזה פיתרון יכול להיות שאיתו נגיע לשלום! ואחרי זה נראה אם אתה עדיין היית מעיז להגיד את מה שאמרת... אבל עד אז... אללה גדול! בברכת לילה טוב, דקלה

B.Shokor

New member
סליחה!, אבל איניני מסכים בכלל!

מה את רוצה בדיוק? שנצא כולנו (ילדים, צעירים, מבוגרים, נשים, קשישים) לרחוב ונלחם בעם הפלסטיני? זה מה שאת רוצה אותו? הסברת לי את הפירוש של המלה מת (לישראלי)! תודה על ההסבר, ועכשיו אני אסביר לך את הפירוש של המלה מת (לפלסטיני).. מת זה מישהו שכבר לא יילך ברחוב, זה מישהו שתמיד יהיה מישהו שיבכה עליו, לא משנה מתי איפה ואיך. וגם מת זה מישהו שיכול להיות אחד מהמפשחה שלך. מתיי נתחיל להבין שכולנו בני-אדם? מתיי נתחיל להתייחס לאחרים בכבוד ובאהבה? איך אנחנו מבקשים שלום ואין שלום בינינו? (חילונים-דתיים, ערבים-יהודים, רזים-שמנים), איך אנחנו מבקשים שלום? איך?

dikla00

New member
אני אגיד לך בדיוק מה אני רוצה!!

קודם כל מת זה מת ואני חושבת שההגדרה שלי נכונה לגבי כל האנשים בעולם.ותאמין לי שאני יודעת שהיא נכונה כי יש מספיק אנשים מהמשפחה שלי שמתים בסדר? ואני בטוחה שיש יותר מדיי במדינה הזו.(זה כולל יהודים וערבים) ועכשיו שהבהרנו את הנקודה הזו אני אגיד לך מה אני רוצה. אני רוצה שיפסיקו לרסס לי את הבית בכדורים אני רוצה להפסיק לשמוע את המסוקים אני רוצה להפסיק ללכת לבתי קברות אני רוצה שהעם הפלסטיני ינענע את כל המנהיגים שעושים פיצוצים ברחובות ושיגידו להם שהם רוצים שלום ושיפסיקו לפוצץ אנשים שהעם הפנסטיני יפסיק להגיד אתם אשמים אני רוצה שיפסיקו לזרוק אבנים על חיילים כדי שהחיילים לא יירו על הפלסטינים ושבטלוויזיה אני אראה שיש מלחמה שם בחוץ זה מה שאני רוצה אני רוצה שלום כמו כולם ואני רוצה שאנשים יפסיקו לחשוב שאם אנחנו נשב כמו מטומטמים וננסה לחשוב על דרך אחרת אז יהיה שלום בזמן שהם לא מקדישים מחשבה שבזמן הזה שם יחממו עם התחת שלהם את הכיסאות אנשים נהרגים ברחובות חיילים נפגעים וילדים פלסטינים זורקים אבנים ונהרגים כתוצאה מהתגוננות החיילים. זה מה שאני רוצה אז תפסיקו לרחם על עצמם! שכל אחד במדינה הזו יפסיק לרחם על עצמו שיתחיל לעשות משהו ולהפסיק לדבר!

B.Shokor

New member
...

מעניין אותי למה את תמיד מתחילה נכון, ולאט לאט מתחילה לפנות לכיוון הלא נכון.. גם אני לא רוצה לשמוע מסוקים, וגם אני רוצה שיפסיקו לרסס לא רק את הבית שלי אלא גם הבית של השכנים בכדורים.. בת`כלס, גם אני רוצה ונלחם על ... ש-ל-ו-ם... אבל שוב אני שואל אותה שאלה? מה את רוצה ממנו לעשות? לצאת כמו חיות ולהלחם בעם שלם? בכל מקרה אני בטוח שלשבת ולחשוב על פתרון זה בינתיים הדבר הכי נכון לעשות, אלא אם יש לך פתרון אחר, נשמח לשמוע? שבת שלום שלך ב.שוקר מ.הפורום

ליאור...

New member
תגובה

לא לא לא!!!!!!!!!!!!!!! החשיבה שלכם היא רק על עצמכם...! הפלסטינאים לא שומעים כדורים כל היום? הם לא הולכים לבית הקברות שמישהו מת,להם לא נמאס? ואל תגידו-היי,הם התחילו! המחשבה שלכם לא נכונה,פה פיצוץ,פה מוות של פלסתינאי, המלחמה הזאת לא תיגמר אם תחשבו רק לטובתכם ועל ביטחוניכם,ואני מקווה לא להגיע לשלב של שינאה גדולה של העמים,כמו שקרה בתקופת השואה, בגלל אי תקשורת בין העמים ובגלל שאין התפשרות ביניהם! ליאור

B.Shokor

New member
ליאור,, כ-ל ה-כ-ב-ו-ד

כל שיש יותר אנשים כמו ליאור, אנחנו יותר קרובים לשלום..

mother goose

New member
דקלה דקלה

גם אם נלחם עוד אלפיים שנה, בסוף השלום יבוא רק על ידי הידברות. כדי להגיע לשלום אמיתי צריך להפסיק להתייחס לניסיון העבר. צריך לפתוח דף חדש ! השלום לדעתי צריך לבוא מהעם ולא דרך פוליטיקה. ברגע שאנשים יפנו מעט מקום לאהבת אדם, ויותרו על דעות קדומות, יפתח פתח לשלום. אנשים כבר לא יחכו ש``נציגי העם`` יחליטו בשבילם, אלא יצאו לרחובות ויראו רצון אמיתי לשלום. אני בטוח שיש הרבה אנשים כמוני שיושבים ו``חולמים`` על אפשרות כזו, ויודעים שזוהי האפשרות היחידה לשלום אמיתי. אני בטוח שברגע שיוצר רצון אמיתי לשלום בעם הוא גם יקרה. כל אדם בוחר את גורלו, אדם שסובל הוא עושה זאת בבחירה, כל אדם שגורם סבל לאדם אחר, גורם סבל לעצמו. גורלנו לא נכתב מראש - גורלנו בידנו.

dikla00

New member
אם כבר מדברים על גורל

ברגע שהם התחילו עם כל פעולות הטרור הם קבעו לעצמם מה יהיה בעתיד והנה תראה עכשיו אף אחד אפילו לא מוכן לסלוח ולהקשיב ולהם ובצדק למה שאני אסלח להם אחרי שהם לקחו חיים, חטפו, הרסו משפחות, גרמו להרס ברחובות ועוד המון דברים אחרים אז מי הם שיגידו לי ``תפתחי דף חדש ותאהבי אותנו ובואי נעשה שלום`` אז אני אגיד לך מה התשובה שלי ``לכו תזדיינו אתם כלבים ותמיד תהיו כאלה. ותחיו גם כמו כלבים אחרי הכל אתם אלו שגרמתם לעצמכם להכנס לבור הזה אחרי שפגעתם בנו ופתאום אתם מושיטים יד כדי שנמשוך אותכם מהבור? חוצפה! תתענו ותסבלו כמו שאנחנו. אולי גם אצלכם נגרם נזק אבל זה בגלל שאתם גרמתם לזה בעצמם אז תאכלו את הדייסה שבישלתם. תנסו תראו אולי היא תהיה לכם טעימה... תפתחו את הלב.. תנסו לאהוב אותה`` אני מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי החייכנית, דקלה

B.Shokor

New member
אין צורך לדבר על מה שהיה!

חשוב מאוד להקדיש את מחשבותינו על העתיד, ולא על העבר, כי העבר כבר מ-ת. וחוץ מזה, להושיט יד השלום לעם הפלסטיני יותר טוב מאשר להמשיך ללחם. ואני בטוח שאת כבר יודעת את זה.

מתן 1

New member
יש דרך!

הדרך היא אחד-את צריכה לברוח מכאן כי את גרה על האדמות שהיו שייכים לערבים לפני קום המדינה ולא להיות יפת נפש צבועה. את גם לא חייבת להיות יהודיה. את גם יכולה לגור ביפן, רק תשאלי את היפנים האם הם רוצים אותך.

luggage

New member
למי שייכת הארץ הזו בכלל?

מתן היקר ``כי את כל הארץ אשר אתה רואה לך אתננה ולזרעך עד עולם`` הבטחה אלוקית זו נתנה לאבי האומה אברהם אבינו עוד הרבה לפני שמישהו שמע על ערבים או על עם פלשטינאי.במשך אלפי שנים עם ישראל, אבותיך, חיו עבדו ויצרו בארץ הזאת. לפני כאלפיים שנה קרתה קטסטרופה נוראה ועם ישראל נאלץ, בכוח הזרוע, לעוב את ארצו. אבל, מעולם הוא לא שכח אותה ומעולם הוא לא הפסיק להתפלל לרגע שבו הוא יחזור אליה ויקים מחדש את ארצו. עכשיו אתה נכנס פה לקונפליקט מוסרי. כי אם הארץ הזו שייכת למי שישב עליה קודם אז היא שייכת לעם ישראל ואם הארץ הזו שייכת למי שנכנס אליה בעת האחרונה וקבע עובדות בשטח אז היא שוב שייכת לעם ישראל אז מה לך כי תלין? ארצנו היא איך שלא תסתכל על זה. חג שמח ושבת שלום לכל אנשי הפורום

B.Shokor

New member
צודק, אבל..

אנחנו לא צריכים כל מיני הוכחות שהארץ הזאת שייכת לעם הישראלי! כי הדבר הזה ברור לנו, נקודה. אנחנו לא צריכים כל מיני הוכחות שהארץ הזאת שייכת לעם הפלסטיני! כי הדבר הזה ברור לנו, נקודה. אף אחד לא מבקש ממך לעזוב את הארץ שלך, ולאף אחד אין את ה-ז-כ-ו-ת לבקש ממך לעזוב את הארץ שלך, נקודה. אבל ל-כ-ו-ל-ם יש את הזכות שתתייחס אליהם בכבוד, ובאהבה. ל-כ-ו-ל-ם יש את הזכות לחיות, לאכול, ולשתות כמוך. כמו שמגיע לך לחיות במדינה משלך, גם לעם הפלסטיני מגיע להם ארץ משלם. בו נחסוך שאלות ותשובות, בו נחשוב י-ח-ד איך אפשר לפתור את הבעייה. חג שמח ושבת שלום גם לך אחי.

מתן 1

New member
צודק ואשאר צודק

אין לנו לאן ללכת ולכן נשאר כאן. אם אתה כל כך חכם - תפנה את ביתך ותן אותו במתנה לערבים ותלך לכל הרוחות!

למעלה