תתעוררו!

shaharrr53

New member
תתעוררו!../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

בגלל שכולם פה רדומים והפורום ככה כבר כמה ימים אז הלחטתי לעשות שאלון מהקל לקשה בפיג'מות אז הנה: קל: איך קוראים לכלב של מזרחי? *בובי *רמבו *רקסי *במבה איך קוראים לחבר של מוני בזרנו? *שימי *שלומי *צדוק *עמוס בינוני: איך קוראים לבת דודה של קובי? *רותי *מירי *מיכל *מיטל איך קרא גרי למיקרופון שלו? *איציק *אלי *אבנר *גיל קשה: איך קורא גרי לרוני בפרק "ושוב לפני סיום"? *רונקי נאד *רונקי פלוט *רונקי פאלט *רונקי פליח איך קוראים לגרי שהוא מתחבא מפני מילואים? *עמוס אוז *איציק ספנסיב *אבי כהן *ישראל וולמן

הנה...

איך קוראים לכלב של מזרחי? *בובי *רמבו
*רקסי *במבה איך קוראים לחבר של מוני בזרנו? *שימי *שלומי *צדוק
*עמוס בינוני: איך קוראים לבת דודה של קובי? *רותי
*מירי *מיכל *מיטל איך קרא גרי למיקרופון שלו? *איציק *אלי *אבנר
*גיל קשה: איך קורא גרי לרוני בפרק "ושוב לפני סיום"? *רונקי נאד *רונקי פלוט
*רונקי פאלט *רונקי פליח איך קוראים לגרי שהוא מתחבא מפני מילואים? *עמוס אוז *איציק ספנסיב *אבי כהן *ישראל וולמן

גרי 541

New member
בוא אני ישאל אותך גם כמה שאלות

1. איך קראו לקבוצה שהקים גרי לליגה למקומות עבודה: א. מתכות קרמלי ב. מ.ס מנדלבאום ג. מ.ס גרי מנדלבאום ד. ימית שאו 2. באיזה פרק בעונה הרביעית הופיעה לראשונה אלונה: א. הדור הבא ב. שם קוד מוסטש ג. שיר מקורי ד. מה? 3. באיזה פרק הופיעה לראשונה מרסל פוארו: א. אילן הכוכב א' ב. אילן הכוכב ב' ג. צוות לעניין א' ד. צוות לעניין ב' נכון לא נכון: 1. אני אומר ששמו המלא של גרי במציאות הוא: יניב (פולי) פולישוק 2. אני אומר שאבי ביטר: השתתף באחד הפרקים בעונה השניה כשחקן אורח 3. אני אומר שגרי נתן וקובי: נסעו לסיני (מצרים) בפרק נקמתה של הפוזלת 4. אני אומר שהפיג'מות היא: הסדרה הפופולרית ביותר בארץ 5. אני אומר שאלונה איננה השתתפה בעונה הרביעית מכיוון: שהייתה בהריון בהצלחה!

pusher

New member
../images/Emo215.gif

1. איך קראו לקבוצה שהקים גרי לליגה למקומות עבודה: א. מתכות קרמלי ב. מ.ס מנדלבאום
ג. מ.ס גרי מנדלבאום ד. ימית שאו 2. באיזה פרק בעונה הרביעית הופיעה לראשונה אלונה: א. הדור הבא ב. שם קוד מוסטש ג. שיר מקורי ד. מה?
3. באיזה פרק הופיעה לראשונה מרסל פוארו: א. אילן הכוכב א' ב. אילן הכוכב ב' ג. צוות לעניין א' ד. צוות לעניין ב'
-אממ...תלוי,חח ב אילן הכוכב זה לא היה מרסל
נכון לא נכון: 1. אני אומר ששמו המלא של גרי במציאות הוא: יניב (פולי) פולישוק-בלי פולי
2. אני אומר שאבי ביטר: השתתף באחד הפרקים בעונה השניה כשחקן אורח
3. אני אומר שגרי נתן וקובי: נסעו לסיני (מצרים) בפרק נקמתה של הפוזלת
4. אני אומר שהפיג'מות היא: הסדרה הפופולרית ביותר בארץ חחח זה שאלה רטורית?
5. אני אומר שאלונה איננה השתתפה בעונה הרביעית מכיוון: שהייתה בהריון-
כן בטח

Because Of May

New member
יש לך טעות...../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

בפרק "נקמתה של הפוזלדת" גרי, נתן ואילן היו אלה שהלכו למצרים [לא קובי P:]

shaharrr53

New member
מרסל הופיע ב..../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

אילן כוכב א עם רותי הרוצחת

shaharrr53

New member
טוב../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

1. איך קראו לקבוצה שהקים גרי לליגה למקומות עבודה: א. מתכות קרמלי ב. מ.ס מנדלבאום
ג. מ.ס גרי מנדלבאום ד. ימית שאו 2. באיזה פרק בעונה הרביעית הופיעה לראשונה אלונה: א. הדור הבא ב. שם קוד מוסטש ג. שיר מקורי ד. מה?
3. באיזה פרק הופיעה לראשונה מרסל פוארו: א. אילן הכוכב א'
ב. אילן הכוכב ב' ג. צוות לעניין א' ד. צוות לעניין ב' נכון לא נכון: 1. אני אומר ששמו המלא של גרי במציאות הוא: יניב (פולי) פולישוק
2. אני אומר שאבי ביטר: השתתף באחד הפרקים בעונה השניה כשחקן אורח
3. אני אומר שגרי נתן וקובי: נסעו לסיני (מצרים) בפרק נקמתה של הפוזלת
4. אני אומר שהפיג'מות היא: הסדרה הפופולרית ביותר בארץ
5. אני אומר שאלונה איננה השתתפה בעונה הרביעית מכיוון: שהייתה בהריון
בהצלחה!

shaharrr53

New member
זה רונקי פאלט../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

ראיתי את זה עם דרור שגרי קרא לה ככה שהוא התאמן על האנגלית שלו

red mosquito

New member
בבקשה אל תתווכח איתי על אנגלית