תתעוררו אנשים!!!

תתעוררו אנשים!!!

לקוח מפורום אחר
נניח שמתרחשים 5 דברים בו זמנית אשר דורשים את התייחסותך כדי לפתור אותם: 1.הטלפון מצלצל 2.התינוק בוכה 3.מישהו דופק בדלת או מצלצל בפעמון 4.יש לך כביסה נקייה תלויה בחוץ ומתחיל לרדת גשם 5.המים בכיור המטבח גולשים באיזה סדר תפתור את הבעיות רשום את הסדר, אחר כך המשך ובדוק איך קיבלת את החלטותיך (אך עשו זאת באמת, התוצאות מעניינות מאוד). אל תסתכל למטה עד שסיימת לבחור ................................ כעת כל אחת מהנקודות הקודמות מסמלת משהו בחייך כל תשובה,משמעותה: 1.טלפון - העבודה 2.תינוק - המשפחה 3.דלת – החברים 4.כביסה – כסף 5.מים - סקס הסדר בו בחרת הינו סדר העדיפויות של חייך.

קטרפי

New member
אווווף ../images/Emo110.gif

אין לי בעיות כאלה, עזבו אותי אני רק בן 17 ועוד 3 חודשים אני ימות אז מה אני צריך לפתור את זה עכשיו
הו וול, ננסה
1.המים בכיור המטבח גולשים 2.התינוק בוכה 3.מישהו דופק בדלת או מצלצל בפעמון 4.הטלפון מצלצל 5.יש לך כביסה נקייה תלויה בחוץ ומתחיל לרדת גשם

קטרפי

New member
חחחחחח ../images/Emo110.gif

ידעתי שאני לא מטריאלי.... אבל סקס הכי חשוב, מה בכלל הקשר בין סקס למים¿ (למרות שהאמת יש מצב שזה נכון....
)

קורטי

New member
אני בדיוק כמוך....חח

סקס, המשפחה, החברים, העבודה ורק אז הכסף... חח חח חח זהו. נקודה.

Stripperella

New member
פחחחחחח../images/Emo6.gif

אני קודם סקס
חברים משפחה עבודה וכסף... פחחחחחח זה באה לי בהפתעה! אחלה שרשור!

TheWhiteTigris

New member
שלי...

1. התינוק בוכה 2. מישהו דופק בדלת או מצלצל בפעמון 3. מים בכיור המטבח גולשים 4. יש לך כביסה נקייה תלויה בחוץ ומתחיל לרדת גשם 5. הטלפון מצלצל אצלי החשיבות: 1. משפחה (וזה היה ללא שמץ של ספק כשבחרתי את זה) 2. חברים 3. סקס 4. כסף 5. עבודה זה נראה לי הגיוני הסידור הזה... זה גם בחשיבה הרציונלית כך...

Zoharrr

New member
אני

1.מים בכיור 2.תינוק 3.טלפון 4.דלת ולעזאזל עם הכביסה... אבל זה לא הסדר עדיפיות שלי... זה הסדר: משפחה סקס כסף חברים עבודה

Mr GK

New member
ת'אמת?

הייתי עונה לטלפון ומבקש מהבחור על הקו לחכות דקה-שתיים, היית פותח את הדלת ומבקש מהאורח לדאוג לתינוק בזמן שאני מוריד את הכביסה מהחבל, ואח"כ מתפנה לסדר את הכיור. וכל ההמשלות האלה לסדרי עדיפויות די נראים לי הזויים.

ת מ ו ז

New member
סדר העדיפויות שלי:

התינוק בוכה (משפחה קודמת לכל) המים בכיור במדבח גולשים מישהו דופק בדלת מורידה כביסה והטלפון מצלצל(חחח כנראה שהעבודה אצלי במקום האחרון
)

misty19

New member
שלי ככה...

העדיפויות שלי הן.. 1:תינוק בוכה. 2:צלצול או דפיקה בדלת. 3:המים בכיור. 4:כביסה. 5:צלצול הטלפון.... זה אומר ש: 1:משפחה 2:חברים 3:סקס 4:כסף 5:עבודה.....

s h i r k u s h

New member
הבחירה שלי...

1. התינוק הבוכה 2. המים בכיור המטבח גולשים 3. מישהו דופק בדלת 4. כביסה 5. הטלפון המצלצל

ננסה ../images/Emo13.gif

מממ... 1. מים בכיור 2. תינוק בוכה 3. מישהו בדלת 4. כביסה 5. טלפון מצלצל (אם זה דחוף, יתקשרו שוב שזה אומר: 1. סקס 2. משפחה 3. חברים 4. כסף 5. עבודה

חחחחח זה מה שיצא לי.. לא כזה קשור

1. מים בכיור = סקס 2. תינוק - משפחה 3. כביסה - כסף 4. דלת - חברים 5. טלפון - עבודה אני לא עד כדי כך אנוכית... המשפחה וחברים באים אצלי בעדיפות ראשונה (תבדקו אפילו בכרטיס האישי

למעלה