תתעוררו אנשים!!!!

BiAAcH

New member
תתעוררו אנשים!!!!

הפורום הזה יבש! אני כל הזמן שומע מאנשים: "כן לא נכנסתי לפורום מלא זמן...", זה מבאס, כי אם כולם יכנסו הרבה, יהיו יותר הודעות וזה רק יגרום לכולם להיכנס שוב. אני אישית, אם אני בבית, אני נכנס לפה כמה פעמים ביום לראות אם יש איזו הודעה מעניינת להגיב עליה, ולצערי כמעט ואין. ולך uriayon, אתה המנהל עכשיו,תדאג לפורום שלנו, תעשה אם אתה יכול דף ראשי, עם תמונות, שים סקרים חדשים כי אני רואה שבינתיים אין פה כלום. אז פור פאק סייק, בואו נעשה פה משהו ונחייה את הפורום המעולה הזה!!! מי שאיתי שיגיב.

AdShEaTaKoRe

New member
לדעתי ביאץ' צודק!!!!!!!!

תקשיב uriayoun... כל הקטע של החלפת המנהלים זה היה בתקווה שהמנהל החדש יהיה בהרבה יותר פעיל מהקודם, אבל אתה לא עושה כלום בתכלס..... יענו עם כל הכבוד שאתה מנהל וזה וסבבה והכל אבל אם זה היה בשליטתי הייתי מעדכן את הכתבות, עושה סקרים מגניבים מארגן סוף סוף את הסשן... ואז ככה לאנשים יהיה למה להכנס ולמה לכתוב!!!! זהו... נ.ב זה שאני אומר שאתה לא עושה כלום זה לא בכוונה להעליב או משהו כי חוצמזה אתה כלי אחי פשוט רציתי לציין עובדה מקווה שאתה מבין אותי :)

xero1

New member
תרגעו כולכם

הסיסמה שלי לפורום הזה היא הסיסמה שאני משתמש בה כמעט לכל דבר באינטרנט (כולל האימייל והכל) ואני רוצה לשנות אותה לפני שאני מוסר למישהו אחר, אז גם זה.. וגם צריך כל מיני סידורים של ההנלה למה אני נותן את הפורום דווקא לו ולמה אני פורש והכל, חכו איזה כמה ימים.

pretty vacant

New member
../images/Emo45.gif...כנסו

אומנם אני מאלה שבאמת לא יוצא להם לבוא בזמן האחרון, אבל זהו עכשיו אני מבטיחה להתחיל להיכנס ויאללה חבר'ה, גיא צודק, להתחיל להזיז תפורום. עכשיו עומד להיות לנו מנהל חדש ואין תירוצים כבר..

uriayon

New member
אחים שלי ..החבר XERO עוד לא העביר

לי את הסיסמה נראה לי שהוא מתחמק ממני...כי הוא לא עונה לי בשום מקום... תנסה ליצור איתו קשר כי לא הוא לא עונה

למעלה