תתעדכנו!

nogao10

New member
תתעדכנו!

כמה דברים א. יש שמועות שתאריכים של סיבוב ההופעות החדש יצאו בזמן הקרוב, אז תמשיכו להתעדכן באתר שלהם (סתם בשביל הכיף בדקתי כמה עולה כרטיס להופעה ו-וואו, יקר!!) ב. יש באתר שלהם גם פוסטר מאוד נחמד עם חתימה של ג'ון במהדורה מוגבלת, למי שיש 1,500 דולר שהוא לא צריך...... ג. רק לסקרנות שלי, כל מי שפעיל בפורום שישלח אות חיים ד. נראה לי שצריך להתחיל לפרסם אותנו, אם למישהו יש חבר/ה שאוהבת את בונג' שתצטרף לפורום, בואו נשדרג את עצמנו!!!
ה. אם למישהו יש קצת זמן פנוי שיעשה כאן כתבות, אני מבטיחה לעשות את זה אחרי הבגרות האחרונה שלי..... (אבל אם מישהו כבר סיים/לא התחיל תיכון זה יהיה נחמד מצידו) see U נוגה

mikeys barking

New member
למה הם לא באים לארץ? =/

דיוויד יהודי לא? נעשה לו טיול שורשים או משהו ^^

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifההופעה שתהיה ביוני עולה 650 דולר

אבל הכרטיס היקר הזה זה לשורות 1-15 הלואי שיצא לי להיות בסיבוב ההופעות הקרוב :/ אני יתחיל לעבוד ביוני..אז אני מקווה שיהיה לי כסף... יש לך תתמונה של הפוסטר?
תאמת שאין לי זמן פנוי.. :/ אני בתקופה של בגרויות עכשיו (יב' :/)

nogao10

New member
הפוסטר!!

לבקשתך, זה מה שכתוב ליד הפוסטר: "Limited Edition Signed Canvas Art Print Price: $1500.00 Signed by Jon Bon Jovi! Only 50 of these extremely rare collectibles were made, get yours now or miss out on this unbelievable opportunity to own this stunning piece of art! Each print measures 22" x 32" and is signed by Jon Bon Jovi himself. **PLEASE NOTE: Jon will be signing all of these prints on May 26/07 at the Tigerjam in Las Vegas. We will be shipping them out on May 31/07. " הקישור: http://bonjovi.blastwaves.com/product.php?k=4754 כמו שאתם רואים, התמונה נוסטלגית, אבל החתימה...... לא בטוחה שגם אם היו לי 1500 דולר עודפים הייתי קונה את זה............

We Never Close

New member
שולחת אות אות חיים

אממ ברור שהופעה של בון ג'ובי זה יקר, הם הרי בון ג'ובי, דה. באמת יהיה נחמד לשדרג, הבעיה היא שכל החברות שלי עדיין בקטע של 'בון ג'ובי זה הוא' ובטוחות של'סולן' קוראים בון ושם המשפחה שלו זה ג'ובי..קיצר אין להן מה לחפש פה. עצוב. יש לי די הרבה זמן פנוי בשבועיים הקרובים, אם זה יכול לעזור.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחח כמו חברות שלי..../images/Emo6.gif

שמעתי תדיסק פעם שחברה הייתה אצלי ..אז היא עושה לי "אה את אוהבת אותו"? גמני! אותו.. טוב נו חח

nogao10

New member
זה ממש יעזור!!

אם יש לך קצת זמן אני מבקשת שבבקשה תבדקי כמה דברים שאני לא מוצאת: 1. Homebound Train- על מה כתבו את השיר הזה 2. אם יש שירים שג'ון כתב בשביל אישתו והגיעו בסוף ללהקה 3. אם ג'ון עדיין מעשן 4. אם יש משהו על הסיבוב הופעות החדש המון המון המון תודה!!!!!!!!

LIRONSH100

New member
ברור שהוא כתב שירים לדורתי והגיעו ללהקה...

והם (חלקם אני לא בטוחה במליאד אחוז כי ר'יצי כמעט תמיד כותב יחד איתו...): Always, All About Loving You, Born To Be My Baby, כמובן Never Say Goodbye , אני יודעת מה גרם לו לכתוב את זה...- Misunderstood, I'll Be There For You, ובזה אני לא בטוחה אבל זה מתאים מבחינת הזמנים מתי שהם נפרדו וחזרו... You Give Love a Bad Name וI'd Die For You ובקשר עם ג'ון עדין מעשן לא ממזמן השאלה הזו הופיע כאן ומישהי אמרה כמו שהיא יודעת אז כן הוא עדין לצערינו... (שיפסיק כבר...)

We Never Close

New member
טוב,

1. שוטטתי בכמה פורומים ואתרים על בון ג'ובי ואין שום התייחסות אז אין לי מושג. אולי מישהי פה תדע. 2. נראה לי די ברור שיש שירים שג'ון כתב עליה והגיעו, פירטו לך כבר חלק מהם. לא נראה לי הגיוני כ"כ שלא יהיה שיר עליה כי ראיתי ראיון שג'ון אמר שהוא כותב עליה הרבה שירים, אז מן הסתם לפחות חלק מהם הגיעו ללהקה. 3. ענו למעלה שכן. 4. באתר שלהם לא כתוב על זה עד כמה שידוע לי, ואם לא שם אז איפה כן? לא עזרתי הרבה אה? טוב נו, אני אמשיך לנסות

למעלה