תתנו לי רעיונות...

s a g s a g

New member
תתנו לי רעיונות...

תנו לי רעיונות איך לעבוד על אנשים ברחוב....בבקשה עוד היום....

omni96

New member
אתה יכול

להגיד להם שאתה חתול כשבעצם אתה לא אתה ירח כחול !

אתה יכול..

ללכת עם מיקרופון או רשמקול ולהגיד לאנשים שאתה מעיתון הארץ או עיתון ואז להתחיל לראיין אותם ולשאול אותם שאלות מפגרות בטירוף בסגנון ששואלים אותך בלשכת גיוס חח.. לא סתם משו כמו כמה פעמים יצא לו לראות בננות בחיים דברים מפגרים או שתגיד משפטים לא ברורים או עם מילים שלא קיימות או שתדבר לא ברור והם חצי שנה ישאלו אותך " מה?!" עד שימאס להם

Green mnm

New member
i gatta:

לך ברחוב ותשאל איש אחד (30+ רצוי) איך אונסים ילדה. תגיד שאתה נמצא בסרט של החיים שלך, ושכל החברים שלך צוחקים עליך, והוא (האיש) נראה לך כמו בנאדם שמבין בעניין. מה לא?

s a g s a g

New member
אבל...

אני נראה עדיין כמו ילד ואני לא יכול לראיין\לשאול איך אונסים...כי ייראו שאני ילד קטן ולא יענו לי...

Green mnm

New member
טוב, תמיד יש את האופציה

הבאה (אבל היא צריכה להיות די ספונטנית, כי לא תמיד יש בך את ההשראה): תעקוב אחרי איש ככה עד שהוא ממש יקלוט שאתה עוקב אחריו - זה יכול לקחת קצת זמן, תפליץ עליו (חייב להיות רועש מספיק כדיי שעוד אנשים ברחוב ישמעו) ותברח. אתה יכול להעזר בחברים - יותר buts - יותר stink - יותר halarious.

ANSUM Y

New member
תתתתתתקשיב

זה קצת ישן אבל לדעתי זה מצחיק בטירוף קח חכה עם רולר שים בכרס שטר של 20וזרוק את זה ברחוב אנשים יבואו להרים את השטר ואז תמשוך להם אותו לפני שהם יגעו בו והם השתגעו הם לא ידעו למה זה זז להם

holly shit

New member
אם אתה נראה כמו ילד..

אתה יכול לומר שאתה מאחד העיתונים האלה מעריב לנוער, וולט דיסני..מה שבא לך, תגיד שאתם עושים כתבה על בני הנוער ויחסם לסקס ותתחיל לשאול כל מיני שאלות לא צפויות כאלה כמו "כיום בגיל 14 כבר כולם עושים את זה מפריע לך שאתה בתול זקן?" או "אמא שלך לא מרשה לך לצאת יום שישי עם בחור שמבוגר ממך ב15 שנה, איך תברחי מהבית? א. מהחלון ב.תרביצי לה ותרוצי ג.תבלעי כדורים"

למעלה