אוקיי, רוצחים ואנסים פוגעים באנשים.
א. בסדר. ידעתי שלא תאהבי את הדוגמאות האלה. אבל מה עם גניבה, למשל? פיזית, זה לא פוגע באף-אחד. מותר לגנבים לגנוב כי הם בני-אדם? אותו דבר הנהלת תפוז: פיזית, הם לא נגעו בי באצבע, אבל מותר להם לפגוע בי רגשית בגלל שהם בני-אדם? ב. זה לא היה אישי -.- וכן, כשיש עוול חברתי כזה (ויש, לא משנה כמה תנסי להכחיש את זה, יש. כשכל-כך הרבה גולשים טוענים שיש, כנראה שיש משהו בגו), ואנשים (לא גולשים, אנשים, בני-אדם) עומדים מהצד ולא עושים דבר כי הם מפחדים על התחת שלהם, הם רכרוכיים. אם את לא מוצאת שום בעיה בהתנהלות של תפוז אז אין לי ויכוח איתך בכלל
ג. אני לא מאמין שאת נותנת לגיטימציה לדבר הזה. אני נתתי רק דוגמא אחת מתוך עשרות. תכחישי כמה שתרצי, אבל דיברתי עם אנשים מבחוץ, ודיברתי עם אנשים מבפנים ו
יש אפלייה באתר תפוז. למה את עוצמת את העיניים בכוח? את רוצה להגיד לי שהנהלת תפוז באמת הלכה ובדקה את ה-IP של אותו משתמש? את רוצה להגיד לי שמעל עשרה שמגיבים לו הם אותו אדם? אוקיי, אז מה אם עכשיו יפגעו בך ובעוד כמה חברות שלך, ותבואו כולכן להתלונן ותקבלו אותה תשובה. אם תגידי לי עכשיו שתעברי על זה בשקט, את פשוט שקרנית. אין סיכוי שהיית שותקת על זה, כי תביני, יחסית אלינו מנהלי תפוז הם בעלי כוח והם הסמכות העליונה. גם מנוע החיפוש לא יחזור אם הם לא ירצו את זה. כשאדם בא להתלונן אל אדם בעל מעמד, ואותו אדם, שהוא
התקווה היחידה שלו, מזלזל בו ומשפיל אותו, זה פשוט כואב. אם היית הולכת ומתלוננת למורה או למנהל שעשו לך משהו, והם היו צוחקים עלייך, היית נעלבת כל-כך שמיד היית מקימה צעקה. אולי אני רגיש מדי, אולי אני לוקח דברים יותר מדי ללב...בעצם, אני יודע שאני ככה. אבל כשראיתי את התגובה שלהם לאותו גולש פשוט הרגשתי מושפל אישית, ופגוע אישית, מהתגובה הזו. אולי אותך זה לא מעניין, אבל כשאנשים חסרי אמצעים וכוח עומדים מושפלים מול אדם שיש לו אמצעים וכוח, זה מזעזע אותי, זה מחליא אותי,
זו שחיתות.