תתמכו בנו!

Digi Lista

New member
נראה לי שאני תומכת...

לא שיצא לי להסתכל לאחרונה על חיפושים כאן בפרדס בגלל עומס מטורף אבל אני אבדוק את השינויים וכנראה אתמוך,אני לא אוהבת הרבה מהשכלולים שנעשים...

רציתי לנצל את המקום הזה כדי להגיד

ליסטה, אני שומע הרבה אנשים מתלוננים על מנהלים מושחתים בתפוז ולא מבין בכלל על מה הם מדברים. את מנהלת מעולה שעושה את עבודתה בצורה הטובה ביותר, במיוחד עם כל העומס שיש עלייך בזמן האחרון, רואים שאת אוהבת דיג'ימון, אוהבת את הפורום ואוהבת אותנו. הפורום הזה בידיים שלך ואת מטפלת בו הכי טוב שאפשר. אל תשתני

ובקשר למאבק...

בבקשה תצביעו ותמשיכו להפיץ את העצומה. מאות, ואולי אלפי גולשים כבר הצביעו נגד תפוז, וההנהלה רק צוחקת עליהם ומזלזלת בהם. מה שקורה היום בפורום משוב הוא פשוט בלתי ייאמן. כל-כך הרבה גולשים חשים פגועים ומושפלים, וזה פשוט לא צודק. אני יודע שכאן בפורום קשה לנו להבין, כי באמת גדלנו עם בייביסיטר מעולה שתמיד נתנה לנו הכל
אבל כל אתר תפוז מלא שחיתות, וזו עובדה. דיברתי עם אנשים מבפנים, אנשים שעבדו איתם ורומו על-ידם. אם ככה הם מתייחסים לאלה שעובדים איתם, איך אם יתייחסו אל הגולשים הפשוטים? יש שם אנשים שנחסמו סתם על-ידי מנהלים מושחתים, אבל הנהלת תפוז לא מקשיבה. תראו את התגובות שלה, שמלאות בזלזול כלפי הגולשים, שהם המפרנסים שלה. הרי בלעדינו לא היה אתר, נכון? אנחנו רק רוצים לגלוש בכיף, זה הכל, אבל הכסף עלה להם לראש והם לא מאפשרים לנו. אז עכשיו הם שינו את החיפוש, ומחר הם ישנו את הפורומים, ובשבוע הבא הם ימנו מנהלים מושחתים שימשיכו לחסום גולשים רק כי בא להם. ואולי אחד מהגולשים האלה יהיה אחד מכם. בבקשה תתמכו במאבק, אני קורא לכם כחברים שלי...

strawberrys

New member
אני אכתוב פה מה שכתבתי לך אתמול:

לתפוז יש זכות לעשות מה שהם רוצים, מי שלא רוצה להשתמש באתר שלהם זו בעיה שלו, אף אחד לא מכריח אותם לגלוש כאן. וגם אם תפוז לא בסדר, אז זה לא כזה נוראי, הם לא פוגעים בזכויות אדם של אף אחד, ואף ילד שמנת עם חיבור לאינטרנט מהיר לא ימות כי מנהל של איזה פורום חסם אותו.

אני מאמין שכתבת "ילד שמנת מסריח"../images/Emo6.gif

בכל-אופן, אני לא ילד שמנת. כמו שאמרתי, אם מישהו כאן זה ילד שמנת זה דווקא הגולשים של הפורום הזה, שבאמת "גודלו" כאן בצורה טובה על-ידי מנהלת מעולה, ואני לא מאשים אותה או את הגולשים בכלום
אגב, כשגולשים נחסמים סתם (יש טרולים, אבל אני מכיר גם כאלה שלא) זו פגיעה בזכות לחופש הביטוי. כאשר אני יכול לדעת בדיוק באילו פורומים את גולשת על-ידי חיפוש שם המשתמש שלך בחיפוש (למשל, פורום של מחלה מסוימת, או גאווה צעירה (אלה דוגמאות>.>)), זו פגיעה בזכות לפרטיות. אני מניח שלא היית רוצה שכל אדם יוכל לדעת בדיוק איפה את מסתובבת.

strawberrys

New member
לא רציתי להתבטא פה בגסות, אין פסול

בכך. אין לי כוח להגיב לשאר, בעעע אני מרגישה רע.

זה לא קצת מוגזם?

זה ברור שהמטרה של תפוז היא שיהיה לגולשים בסדר, בדיוק כמו שזו המטרה שלך. אף אחד לא רוצה לעשות לגולשים רע בכוונה. הם כתבו שהם לא יכולים להחזיר את החיפוש הישן אבל הם יעשו מה שהם יכולים כדי לשפר את זה שיש עכשיו או משהו כזה, אז הם כנראה באמת לא יכולים ובטח יש להם סיבות. אם הם היו יכולים לא הייתה להם סיבה לא לעשות את זה. הם מרוויחים את הכסף שלהם מהפרסומות ולא מהגולשים, וזה נכון שאם לא יהיו גולשים אז המפרסמים לא יפרסמו, אבל כרגע אתה מקבל את השימוש באתר בחינם, ואם אתה בכל זאת בוחר לכתוב פה ולא במקום אחר אז יש כאן גם דברים שנוחים לך שאתה לא יכול למצוא באתרים אחרים, לפחות לא בצורה שהם פה. ולמרות שבזה שאתה כאן אתה תורם לזה שאנשים ירצו לפרסם פה, עדיין אתה לא משלם על זה אגורה. אני לא אגיד שהם לא חייבים לגולשים שום דבר כי בלי הגולשים באמת לא היה אתר, אבל בתור אנשים שנמצאים פה בחינם רק כי נוח להם כאן וכי אין עוד אתר שהוא בדיוק כזה, יש גבול לכמה שאפשר להאשים. זה ברור שאף שינוי כאן לא נעשה כדי לעצבן את הגולשים, אלא בדיוק להפך, הם עושים שינויים רק כי הם בטוחים שככה זה עדיף. מה כבר היה בחיפוש הישן שכל כך חסר לכם כאן? אם אתם רואים שאי אפשר להחזיר את החיפוש הישן, אז למה לא להסביר מה לא בסדר בחיפוש הזה? אתם רק אומרים שאתם רוצים את החיפוש הישן כי זה לא נוח, אבל אף אחד מכם לא מסביר למה. למה לא להגיד בדיוק מה מפריע לכם ולעזור לתפוז לשפר את החיפוש הזה? או, אם אתם כל כך רוצים את החיפוש הישן, למה לא להסביר מה לא נוח בחיפוש הנוכחי וחסר לכם והיה בחיפוש הישן? בזה שתגידו להם להחזיר את החיפוש הישן רק כי אתם רוצים שיחזירו, אתם לא כל כך תשכנעו אותם, לדעתי. אף אחד מכם לא מסביר את הנקודה בלהחזיר את החיפוש הישן, אם תגדירו בדיוק מה לא בסדר זה יהיה הרבה יותר יעיל. אני בטוח שאם הבעיה, לדוגמה, הייתה הצבע רקע של החיפוש הזה, וכולכם הייתם מתלוננים על זה שהצבע רקע מגעיל, הם היו משנים אותו. אבל אף אחד שם לא אומר בדיוק מה הבעיה או מתלונן ספציפית נגדה. וחוץ מזה שאם אתם כבר מתלוננים, אז כדאי שתתלוננו גם על הבעיה של התגובות המהירות.

Apikachu L

New member
מגילה, הא? אגב, גם אני חשבתי ככה.

אבל קטלו אותי. הבעיה אם אנשים שהם לא אוהבים שינויים בין היתר. חוץ מזה... אתה צודק שאנשים לא באמת הסבירו מה הבעיה.

הם הסבירו קצת בתגובות,

אבל זה לא במקום בולט, וזה לא מה שהגולשים הצביעו עליו, ואני בספק אם גם ההנהלה קראה את זה... אם במקום ההודעה הראשית שם שכולם הצביעו לה, הייתה הודעה חדשה שבמקום להגיד "תחזירו את החיפוש הישן כי כולם חושבים שזה לא נוח" הייתה אומרת "החיפוש החדש לא נוח בגלל שיש כמה בעיות כמו למשל..... ו..... וכל הבעיות האלה לא היו בחיפוש הישן, והתרגלנו אליו אז עכשיו הדברים האלה חסרים, וכדאי שתוסיפו אותם לחיפוש החדש." ומפרטת בדיוק מה צריך לשפר, וזאת הייתה ההודעה שהייתם מפיצים וכולם היו מצביעים לה, זה היה הרבה יותר יעיל, לדעתי.

תתעורר, יובל.

כל התגובה שלך שגויה מההתחלה, כי היא יוצאת מנקודת הנחה שמנהלי תפוז לא באים לפגוע בגולשים. חשבתי כמוך פעם ואני מצטער, באמת, אבל אתה טועה. מנהלי תפוז פוגעים בגולשים בכוונה תחילה. אולי במקום להתווכח כל הזמן רק תקשיבו למה שאומרים לכם. אני מכיר אנשים, דיברתי איתם. יש עשרות גולשים שנחסמו ללא סיבה בגלל מנהלים מושחתים, בהם הנהלת תפוז תומכת. דיברתי עם מישהי מבפנים, מישהו שעבד איתם. אני לא יכול להגיד מה הוא סיפר שעשו לו, כי זה בכל-זאת פרטי, אבל אני יכול להגיד לכם שזה נורא, זה מזלזל וזה פוגע. אתם נאיביים אם אתם חושבים שההנהלה לטובתכם. נכון, התרגלתם שזה ככה וזה היה ככה, אבל זה כבר לא. לאף-אחד שם לא אכפת מהגולשים, וזו האמת. יעידו כל אותם מתלוננים בפורום משוב, שלא מתלוננים רק החיפוש, אלא על דברים נוספים. תתעוררו.

keep smiling

New member
זה לא נכון.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מנהלי תפוז לא פוגעים בכוונה תחילה. גם אני מכירה אנשים שתפוז "עשו להם" דברים. אתה צודק- זה נורא, מזלז ופוגע, אבל סה"כ גם הנהלת תפוז מורכבת מבני אדם, הם לא רובוטים. גם לך יש שיקול דעת, שיקול הדעת שלך יכול להראות לי מוטעה, בזמן שאתה חושב שעשית את הדבר הנכון. לך תסביר את זה להנהלה. לגבי מנהלים, מן הסתם שתפוז יתמכו בהם- הם בחרו בהם. המנהלים גם נורא מרושעים ומחלקים באנים לפי המצברוח, אבל כמו ההנהלה, הם בני אדם. אתה לא יכול לאף אחד שהוא טועה על משהו שהוא לא עובדה. גולשים שמתלוננים, שיצאו מהאתר. הנהלת האתר באמת משתדלת, וחבל לשבת להם על הראש ולמלא את פורום המשוב בשטויות. בכלל, הגישה שלך בפרט ממש מוטעה, עברתי על ההודעות שאתה כותב בפורום המשוב, ולפי מה שנראה לי אתה נורא מנסה להסיט שם נגד ההנהלה וחבל. כי סה"כ, כמו שאמרתי, האתר לא יאה לך? צא, זאת לא אשמתם.

סליחה, את צודקת.

מנהלים הם רק בני-אדם, לכן מותר להם לחסום לפי מצב-הרוח. מנהלי תפוז הם רק בני-אדם, לכן מותר להם לפגוע בגולשים. יגאל עמיר הוא רק בן-אדם, אז מותר לו לרצוח את רבין. גנבים הם רק בני-אדם, אז מותר להם לגנוב. אנסים הם רק בני-אדם, אז מותר להם לאנוס. מחבלים הם רק בני-אדם, אז מותר להם להתפוצץ באוטובוסים. ראשי ממשלת החמאס הם רק בני-אדם, אז מותר להם לשגר טילים על שדרות.

strawberrys

New member
איך לעזאזל

אתה מסוגל להשוות בין רצח ואונס לבין חסימה של בן אדם מפורום?! איך אפשר להשוות בין לקיחת חיים לבין כך שמישהו לא יוכל לכתוב יותר בכינוי מסוים?! מה עובר עליך?

נכון נכון, זו הייתה השוואה חזקה מדי

מצטער
תיקנתי את זה בתגובה לקיפי. ואל תכעסו עליי, אנחנו סתם מתווכחים, נה?

אה, כן, ועוד משהו...

פורום משוב הוקם כדי שהגולשים יוכלו לתקשר ישירות עם הנהלת תפוז, בין היתר להתלונן על בעיות, וזה מה שאנחנו עושים. הנה, ליסטה תומכת, יאנה תומכת, לורי תומכת. נכון, אני מנסה להסיט נגד ההנהלה, כי גולשים רכרוכיים כמוכם (ידעתי שבפורום הזה זה לא יעבוד
) חייבים ללמוד לעמוד על שלהם. בסך-הכל מה ביקשתי? לא מסתדרת עם החיפוש החדש? בואי ותגידי את זה להנהלה, כדי שידעו. מה קרה? זה לא כזה עניין גדול, מותר למחות. באתר תפוז זכויות של גולשים נרמסות, והגולשים יושבים בשקט. בגלל זה אני כאן. וזה לא רק אני, יש תנועה שלמה של מתנגדים לתפוז, שאני במקרה אחד המובילים בה, וכוללת כיום קרוב לעשרים איש שפועלים ללא הפסקה בדרכים שונות נגד היחס המזלזל שנותנת הנהלת תפוז (וכן, כשבן-אדם מתלונן והרבה אנשים מביעים תמיכה בו, וההנהלה מלגלגלת עליו ואומרת "אין צורך להגיב לעצמך בכל-כך הרבה כינויים, מספיקים שניים או שלושה", ובעצם מבטלת את דעתם של גולשים אחרים, שהרי הם אותו אדם כמו המתלונן הראשון, זה זלזול). ואני לא מבין איך אתם יכולים לשבת בשקט כשדברים כאלה קורים. ואומרים שהצעירים הם אלה עם האידיאולוגיה...

keep smiling

New member
=\../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

א. אין לך מה להביא בתור דוגמאות רוצחים ואנסים, אין שום קשר בין שני הדברים. ב. אין לך שום זכות לקרוא לי רכרוכית. אני לא מוצאת שום בעיה בהתנהלות של תפוז, ככה שאני לא מתלוננת, אתה יכול לשמור את הדעות שלך כלפי במקום אחר. אולי תלך לפורום משוב, תפוז יעזרו לך.
ג. בהתחשב בעובדה שכן, אנשים מגיבים במספר ניקים להודעות של עצמם [אפילו אתה עשית את זה פעם, אני ראיתי את השירשור ההוא במקרה], והנהלת תפוז יודעת על זה, כי יש לה את כתובות הIP של מי שכותב פה, למה שלא תגיב בזלזול לאנשים שלא מאמינים בעמדה שלהם ובכך שאנשים נוספים איתם באותה דעה ויבואו להגיב וצריכים להגיב לעצמם? אישית, זה מעלה גיחוך.

אוקיי, רוצחים ואנסים פוגעים באנשים.

א. בסדר. ידעתי שלא תאהבי את הדוגמאות האלה. אבל מה עם גניבה, למשל? פיזית, זה לא פוגע באף-אחד. מותר לגנבים לגנוב כי הם בני-אדם? אותו דבר הנהלת תפוז: פיזית, הם לא נגעו בי באצבע, אבל מותר להם לפגוע בי רגשית בגלל שהם בני-אדם? ב. זה לא היה אישי -.- וכן, כשיש עוול חברתי כזה (ויש, לא משנה כמה תנסי להכחיש את זה, יש. כשכל-כך הרבה גולשים טוענים שיש, כנראה שיש משהו בגו), ואנשים (לא גולשים, אנשים, בני-אדם) עומדים מהצד ולא עושים דבר כי הם מפחדים על התחת שלהם, הם רכרוכיים. אם את לא מוצאת שום בעיה בהתנהלות של תפוז אז אין לי ויכוח איתך בכלל
ג. אני לא מאמין שאת נותנת לגיטימציה לדבר הזה. אני נתתי רק דוגמא אחת מתוך עשרות. תכחישי כמה שתרצי, אבל דיברתי עם אנשים מבחוץ, ודיברתי עם אנשים מבפנים ויש אפלייה באתר תפוז. למה את עוצמת את העיניים בכוח? את רוצה להגיד לי שהנהלת תפוז באמת הלכה ובדקה את ה-IP של אותו משתמש? את רוצה להגיד לי שמעל עשרה שמגיבים לו הם אותו אדם? אוקיי, אז מה אם עכשיו יפגעו בך ובעוד כמה חברות שלך, ותבואו כולכן להתלונן ותקבלו אותה תשובה. אם תגידי לי עכשיו שתעברי על זה בשקט, את פשוט שקרנית. אין סיכוי שהיית שותקת על זה, כי תביני, יחסית אלינו מנהלי תפוז הם בעלי כוח והם הסמכות העליונה. גם מנוע החיפוש לא יחזור אם הם לא ירצו את זה. כשאדם בא להתלונן אל אדם בעל מעמד, ואותו אדם, שהוא התקווה היחידה שלו, מזלזל בו ומשפיל אותו, זה פשוט כואב. אם היית הולכת ומתלוננת למורה או למנהל שעשו לך משהו, והם היו צוחקים עלייך, היית נעלבת כל-כך שמיד היית מקימה צעקה. אולי אני רגיש מדי, אולי אני לוקח דברים יותר מדי ללב...בעצם, אני יודע שאני ככה. אבל כשראיתי את התגובה שלהם לאותו גולש פשוט הרגשתי מושפל אישית, ופגוע אישית, מהתגובה הזו. אולי אותך זה לא מעניין, אבל כשאנשים חסרי אמצעים וכוח עומדים מושפלים מול אדם שיש לו אמצעים וכוח, זה מזעזע אותי, זה מחליא אותי, זו שחיתות.

למעלה