תתלבש
A Aladdin Sane newnic New member 9/3/02 #4 That was fun! שמישהו יביא לי את רפי גינת ונלביש תיק על הבחור הזה! באיזו עבירה אפשר להאשים אותו לדעתכם?
That was fun! שמישהו יביא לי את רפי גינת ונלביש תיק על הבחור הזה! באיזו עבירה אפשר להאשים אותו לדעתכם?
ל לירונר New member 9/3/02 #5 אני מתקשר למשטרת האופנה ~../images/Emo70.gif~ יש לו תסרוקת מ-ז-ע-ז-ע-ת אני בהלם טוטאלי אסור לאנשים כאלה להסתובב חופשי.... נקודה (.) למחשבה
אני מתקשר למשטרת האופנה ~../images/Emo70.gif~ יש לו תסרוקת מ-ז-ע-ז-ע-ת אני בהלם טוטאלי אסור לאנשים כאלה להסתובב חופשי.... נקודה (.) למחשבה
ל לירונר New member 10/3/02 #6 היי- תיכנסו ותחפשו את lironer זה אני עם קצת תוספות כמו של זקן צרפתי חמוווווווד
ל לירונר New member 11/3/02 #9 מה זה קשור להודעה שלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
צ צהובון 1 ויחיד New member 11/3/02 #10 לא קשור...אבל לא ידעתי איפה לתקוע את זה.... נזלת בכזה חום....פשוט נורא! וכמה זמן שלא עשיתי- - אלוהים כמה זמן..... אויייייייי
לא קשור...אבל לא ידעתי איפה לתקוע את זה.... נזלת בכזה חום....פשוט נורא! וכמה זמן שלא עשיתי- - אלוהים כמה זמן..... אויייייייי
צ צהובון 1 ויחיד New member 11/3/02 #11 ולמה זה כ"כ נורא? אני אוהב חום...כי זה אומר שהגיעה תקופת המזגן (על כפתור הקירור...) ועכשיו...מצד אחד אם אפתח על קור- מי יודע מה יקרה לי... מצד שני אני מת מהחום הזה. איזו דילמה!
ולמה זה כ"כ נורא? אני אוהב חום...כי זה אומר שהגיעה תקופת המזגן (על כפתור הקירור...) ועכשיו...מצד אחד אם אפתח על קור- מי יודע מה יקרה לי... מצד שני אני מת מהחום הזה. איזו דילמה!