תתכוננו ל-19 במאי!!!

guysahaf

New member
תתכוננו ל-19 במאי!!!

ה-19 למאי הוא היום בו נדע אם ורוניקה בוטלה, או נקנתה לעונה שלישית ב-CW. וכאן גם נגמרות השאלות של "יש לורוניקה עונה שלישית??"... אני מקווה.

oved16

New member
תחזיקו אצבעות...

שנזכה לראות עונה שלישית לסדרה המעולה הזאת.

buffgirl

New member
מגניב ובעלת האתר אפילו לא ישראלית

amit641

New member
כיף לה....

וואי... היא הופיעה רק בכמה פרקים בורוניקה מארס וכבר פותחים לה אתר?! פששש... מרשים... והקטע שהאתר בכלל לא ישראלי... מעניין אם היא יודעת על זה

SuperGirl82

New member
../images/Emo207.gif אלונה טל בחופשת מולדת

ככה כתוב במדור הרכילות של ynet. כתוב גם את שמו של המנהל האישי שלה, אלעד ויסמן... מנהלים, אולי אפשר לבקש מתפוז לפנות אליו לאירוח כל עוד היא בארץ?

irene17

New member
בדיוק שמעתי על זה ב"עסק שחור"

וסתם התלהבתי שהם דיברו עליה! למרות שזה היה בהקשר של סאבלימינל...

SuperGirl82

New member
גם אני שמעתי את זה ../images/Emo13.gif

והתלהבתי, בעיקר מהעבודה שהיא פה לשבועיים ואולי אפשר באמת לפנות אליה בקשר לאירוח...

../images/Emo207.gif ראיתי פרסומות לעונה השניה

שתהיה באקסטרה הוט..למישו יש מושג מתי זה? בבקשה תגידו לי שזה עדיין לא התחיל

hilalosh3

New member
../images/Emo207.gif עונה 2 פרק 9 -הסוף../images/Emo58.gif

לפני כמה זמן היה פה קישור לסיום אחר של הפרק. מישהו יכול להביא לי את הקישור או להסביר לי מה היה הסוף השני?? תודה

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif209

+ספוילר לסוף החלופי ראיתי את זה ממש מזמן אבל לפי מה שאני זוכרת ורוניקה נכנסת לחדר של מג ומגלה שהיא בהריון ואז היא שומעת מישהו עומד להיכנס לחדר והיא נכנסת לאיזה ארון או משהו שם ובנתיים אמא של מג נכנסת לחדר ומתחילה לדבר אל מג (שעדיין בתרדמת) אחר כך היא יוצאת והמוניטורים מתחילים לצפצף וורוניקה יוצאת ורואה שכרית מונחת על הפנים של מג היא מרימה אותה ואז נכנסת לחדר אחות שחושבת שורוניקה חנקה את מג.. בקשר לקישור אני לא יכולה לעזור לך מצטערת...

hilalosh3

New member
תודה אבל.......

שאני מנסה להוריד את זה זה פותח אתר שרושם file not found זה לא כזה חשוב לפחות אני יודעת מה היה הסוף השני. תודה

Nitzan122

New member
../images/Emo4.gif

עכשיו באמת נדפקנו אם אין עונה שלישית, ידעו אם זה ממשיך רק אחרי שהעונה תיגמר והרבה אחרי שהצילומים יגמרו מה שאומר- מליון קצוות פתוחים...
אוף הם לא יכולים לבטל את זה! זאת הסדרה הכי טובה שיש היום בטלוויזיה! טוב אז נחזיק אצבעות ונקווה לטוב

"אמי איידול".../images/Emo6.gif

החליטו בטקס אמי שהיה לקחת כוכבים, ולגרום להם לשיר ולרקוד. זה היה ממש משעשע.
בין הסלבריטאים שעשו את זה, היה את דונלד טראמפ עם מייגן (קרן השיכורה הקורעת מ"וויל וגרייס"), וקירסטן גם הייתה שם ושרה את "FAME". וגם לא ממש רע.

למעלה