תתחשבו גם בנו....!!!

תתחשבו גם בנו....!!!

ההתחשבות היא ללא ספק ערך נעלה וחשוב. במקרים רבים נדרש מאיתנו להתחשב בציבור כזה או אחר כחלק מהיותנו בני אדם מוסריים, אנושיים, הגונים. השאלה היא מתי ההתחשבות שלנו באה בעוכרינו ומתי ההתחשבות הזו מגיעה למקומות שבהם אנחנו מבטלים את זכויותינו שלנו. הציבור הדתי הוא כזה שתמיד מבקש שנתחשב בו. מה שמיוחד בציבור הזה הוא שהוא לעולם לא מתחשב בנו (אני לא מדבר על הומואים אלא על הציבור החילוני) מאפיין נוסף של הציבור הדתי שהחלטתו לשמור מצוות אינה מספיקה לו והם בטוחים שלא מספיק שהוא (הציבור הדתי) יעשה מה שטוב לו, הם גם חייבים להכריח גם את מי שאינו מאמין באותם האמונות לשמור על המצוות שהוא עצמו מאמין בהם. לכן הוא מבקש שנתחשב ולא ניסע בשבת בתחבורה ציבורית (לא מספיק לו שהוא לא יסע בעצמו, הוא כופה עלינו שלא ניסע בעצמנו ועוד מעמיד את זה כך שזו התחשבות!!!) הציבור הזה אינו רוכש מוצרים בשבת ולכן חובה על כולנו להתאפק עם הקניות לאמצע השבוע. מה שמדהים בסוג הזה של התחשבות הוא שהוא לחלוטין חד צדדי. אנחנו מעולם לא ביקשנו מהציבור הדתי מתוך התחשבות בנו, לאכול חזיר. מעולם לא ביקשנו מהם לעשות מנגל בשבת. מעולם לא ביקשנו מהם שילכו נגד אמונתם אבל הם ללא הפסקה מבקשים שנוותר על אמונתנו שהיא לחיות כפי שאנחנו רוצים (לחיות ולתת לחיות). אנחנו החילונים כ"כ רגילים לוותר על זכויותינו ולא שמים לב לרמיסה המתמשכת של הצרכים שלנו. ולמצעד בירושלים למה אנחנו צריכים להתחשב בציבור הדתי? מה הוא עשה שמגיע לו ההתחשבות הזו? ולמה בעצם המצעד הזה כ"כ מעורר רעש? מה בין ירושלים לתל אביב? למה אנחנו לא יכולים לקיים את המצעד בעיר הבירה שלנו? למה שהדתיים לא יתחשבו בנו כשאנחנו מבקשים לקיים את המצעד שם? למה אם היו מבקשים לקיים מצעד התומך בהתנתקות או בסחר חופשי בשבת, בשבת עצמה המצעד לא היה יוצר כזו מהומה? לפני שאתם עונים!!! תחשבו!!!! הרי בינינו אין באמת הבדל בין ירושלים לתל אביב. מי שחושב שירושלים היא עיר קדושה ולכן לא צריך לקיים את המצעד שם אומר בעצם שהומואים הם מטונפים ומסריחים והם מזהמים את טוהרה של העיר הקדושה אז לכל מי שחושב כך, שיחשוב שנית. אז לכל ההומואים שמתנגדים למצעד בירושלים כדאי שתפנימו שבחושבכם כך, אתם מנציחים את הדעות הקדומות ומוסיפים אסמכתא למי שחושב שלא מגיעות לנו זכויות כי אנחנו אזרחים זוג ז'. אנחנו. (אלו שיהיו במצעד בירושלים)

עופר222

New member
המצעד והחרדים

אולי הגיע הזמן שלא נאשים רק את הדתיים אלא...את הדת עצמה! הרי כתוב בתנ"ך בספר ויקרא פרק כ' פסוק 13 (ואתם יכולים לבדוק..) שזו מצווה להרוג הומוסקסואלים. החרדים בסך הכל נאמנים לעקרונות שלהם. משום מה כולם יוצאים נגד החרדים רק וצריך קודם כל לצאת נגד הספר שבו הם מאמינים משום שאין פרות קדושות! לספר שכתוב שדמי הפקר אין כל ערך בעיני! המשנה הפוליטית שלי מורכבת ואני לא אביא אותה במלואה כאן אבל אני חושב שרוב הרוע בעולם גלום בדתות המונותאיסטיות ולראייה ההפלייה, השנאה והמלחמות שהן מעודדות עד היום. כל אחד בא עם הספר הקדוש לו ומעודד שינאה, עם צידוק אלוהי כמובן. אנחנו צריכים עולם ללא דתות מונותאיסטיות, עד אז לא תהיה ברירה, נהיה חייבים להמשיך להילחם על הזכויות שלנו מול מי שמתנגד לנו ובמסגרת מלחמה זו חובה לצעוד בירושלים. ועוד התייחסות לחרדים- אנו לא צריכים להיות מופתעים מהעוצמה של ההתנגדות שלהם למצעד, זה היה צפוי. אנחנו יודעים עם מי יש לנו עסק. מה שנורא זה שגם חילונים רבים תומכים בהם ורואים בהם אנשים יותר ערכיים ומוסריים מהומואים, וזאת הבעייה. ומה שמוכיח את הפרצוף האמיתי שלהם ושל הדת שלהם זה מפגש הפסגה של 3 הדתות כנגד המצעד- ראשי הדתות לא נפגשים לארוחות צהריים ושיחות חולין או במסגרת עזרה לקהילה ותרומות וכו'..אבל כשמדובר בשנאה הם נפגשים מיד...זה רק מראה מה הקו המחבר בין כל הדתות. שנאה והפליה. אני קורא לכולם להגיע ב-10 לאוגוסט למצעד! יום טוב..

למעלה