תתחנני אלי

תתחנני אלי

אין סיכוי להצליח לזוז.
הרגליים שלי מפושקות וקשורות למשענת של המיטה. גם הידיים. הגוף מתוח, הקשרים ממש חזקים.
הוא מתחיל עם טפיחות על הכוס....חלש בהתחלה ואז חזק יותר ויותר, עד שזה ממש כואב. כשהוא מתחיל להכאיב לי, אני לא מצליחה לא לחייך.פתאום הוא עוצר...

"למה את צוחקת"?

לא מצליחה להביא את עצמי לענות.
"שאלתי"
*מכה חזקה על הכוס*
"למה"
*עוד מכה*
"את"
*ועוד אחת*
"צוחקת"
*כבר הבנתם את הרעיון...

"לא צחקתי, חייכתי"

"את צריכה אישור לחייך. ברור?
"כן"
"כן-מה?!"
ועוד מכה נוחתת...
"כן אדון"

משחרר רק את הרגליים, רוכן מעלי...
"מה את רוצה ?"
"את הזין שלך"
"לא התחננת לזה היום. אולי את לא באמת רוצה..."
"אני כ"כ רוצה! בבקשה תזיין אותי. בבקשה בבקשה תזיין אותי, תקרע לי את הכוס"-חוזרת על זה כמה וכמה פעמים בווריאציות שונות. מרגישה שאם לא אקבל את הזין שלוט כאן ועכשיו, אתפוצץ.

הוא מביט בי, במבט רציני ולא מגיב. אני על סף עילפון מרוב חרמנות. ממשיכה לחזור על עצמי כמו מנטרה, כבר לא מצליחה לעצור. חייבת, חייבת , חייבת לקבל את הזין שלו.

חודר אלי בבת אחת, קורע לי את הצורה, לא נותן אפילו רגע אחד לנשום. זז בתוכי באגרסיביות, בטירוף ואני צועקת. אני יודעת שהשכנים שומעים הכל ולא אכפת לי. לא יכולה לעצור את עצמי..

מעט את הקצב ומסתכל לי בעיניים: "את רוצה שאני אנשק אותך?" "כן, בבקשה כן"
"אבל את לא יכולה לקבל גם את הזין שלי וגם את השפתיים. תצטרכי לבחור"
בבקשה אדון, אני כ"כ רוצה את שניהם,בבקשה תן לי את שניהם"
"ולמה את חושבת שמגיע לך?"
"כי אני ממש משתדלת להיות זונה טובה שלך"
"נכון, את באמת זונה טובה שלי"

הוא מתקרב אלי, הגוף שלו צמוד לשלי. הריח שלו מטריף אותי, הזין שלו בתוכי מטריף אותי. הוא מנשק אותי לאט ועמוק, הנשיקה הכי מושלמת שכולה להיות ואז לוחש לי: "זונה שלי, אני מרשה לך לגמור".

A לוןA

New member
גררר

מיעולה....

אין כמו פרס ראוי אחרי השקעה מרובה : ))

מוניאמר

New member
מנהלים!! מה זה פה?!

מנהלים יקרים,
חובה להכניס לכללי הפורום שאסור לפרסם דבר כזה בבוקר ושהכלל הזה יופעל עם מנגנון שמסתיר פוסטים כאלה עד, נניח שעה 17:00.

דחוף לביצוע!

A לוןA

New member
העליתי את הבקשה להנהלתה

ולהלן תגובתם:
"זו לא תקלה, אלא איפיון לא מדויק של מנגנון סינון והופעת הפוסטים המחרמנים.
זה משהו שאנחנו מתכננים לטפל בו, אבל כרגע אין לנו צפי לזה."

Dan_Kap_

Active member
צפירות עולות ויורדות

מוני, כללי הפורום הקיימים מגדירים שהוא מיועד לבני 18 ומעלה, כך שלא ברורה לי הבקשה שלך לצנזר פוסט בפורום שמיועד לדבר על מין ומיניות.

למעלה