תתחילו....

• פותח הנושא jlo9
  • פורסם בתאריך

jlo9

New member
תתחילו....

להעיר קצת את הפורום הזה!..אני נמצאת גם בפורום ג´ניפר לופז ושם הם עושים מן משחק כזה שמישהו צריך לכתוב חלק משיר של ג´ניפר {בעברית} ומי שמנחש נכון ממשיך וככה הלאה....אז בואו נעשה את זה גם פה רק עם השירים של אמינם. אני יתחיל : "מוסיקה, מציאות....זה קשה להסביר את ההבדלים..אבל לנו המפורסמים יש אחריות לילדים האלו..." טוב, עכשיו מתחילים לשחק! מי שינחש נכון ממשיך....

Psycho BuZZ

New member
"When The Music Stops"...

מילות פתיחה של השיר... בביצוע של ביזאר... ופה מסתיים החרא הזה...

nGRRRL

New member
לא החרא הזה עוד לא הסתיים....

הנה שורה: "ילד שסירב לכבד מבוגרים, לבש משקפיים עם עדשות מודבקות ואף מנומש..."

Psycho BuZZ

New member
אוי נו כל כך קשה...

A kid who refused to respect adults" "Wore spectacles with taped frames and a freckled nose "Brain Damage" The Slim Shady LP הנה לכם משהו שלא תדעו גם בעוד מאה שנים... רק אם לא תחפשו בכל מיני אתרים של אמינם... "אתם בטח חושבים שאני בן אדם שלילי, אל תהיו כל כך בטוחים בזה אני לא מקדם את האלימות, אני רק מעודד אותה" זה קל אחו שרמוטה האמת... וזה השורה הכי פופולרית בשיר הזה...

Donutz

New member
זה לא כזה קשה...

You probably think that I´m a negative person Don´t be so sure of it I don´t promote violence, I just encourage it קטע יפה! מ-bad influance טוב אז תורי... "אני חייב ללכת **** את יודעת שיש לי דברים לעשות. כי עם תופסים אותי בוגד אני תקוע איתך..." וואי תירגום עלוב... לא נורא תנסו...

Psycho BuZZ

New member
אני יודע...

פשוט זה מה שעלה לי לראש... אבל אחרים לא ניחשו... אולי את/ה היחיד/ה פה... ושלך זה גם לא קשה... זה בערך המילים הראשונות שלמדתי בשיר הזה... "Drug Ballad"... I gotta go bitch, you know I have stuff to do" "Cause if I get caught cheating, then I´m stuck with you והתרגום: "חייב ללכת, כלבה, את יודעת שיש לי דברים לעשות כי אם יתפסו אותי בוגד, אז אהיה תקוע איתך"

Donutz

New member
לא קטע קשה, אבל

כל פעם שאני שומעת את הבית הזה של drug ballad אני נקרעת מהמשפט הזה... עכשיו שאני חושבת על זה... הוא לא כזה מצחיק... טוב כל אחד והסטיות שלו...

sim card

New member
גם אני-

זה הכי קל שיש! אז סיונארה, נסה מחר, נעים להכיר אותך. זה קל.. אחו שרמוטה

Donutz

New member
אמממ...

So sayonara, try tommorra, nice to know ya" השיר של היילי תורי! (פעם אחרונה... מבטיחה...) יותר מדי בשבילי לרצות להישאר במקום אחד עוד בעיה או לא הגעתי לנקודה אני כמו חילזון
אמממ טוב זה נשמע פשוט נורא בעברית אבל לא נורא...

sim card

New member
זה משהו ממש קשה..

"So what, you know about a sweet MC" "אז מה, אתה יודע את הMC המתוק"

למעלה