תתחילו לחסוך כסף

זה מאודד משמח אבל

מאוד משמח אותי לשמוע דברים חדשים של הביטלס, או דברים ישנים באיכות טובה יותר, אבל אני חייב להגיד שזה מתחיל להמאס גם עלי, זאת אומרת הביטלס היו גם בשנות השישים מכונת כסף לא קטנה, אבל הייתה אז איזו נאביות שוובת לב סביב כל העניין. את מכונות הכסף ליוותה גם מכונת יצירה יעילה לא פחות (ואולי הרבה יותר) והפקה משובחת, היום כשהביטלאים עצמן עברו לעולם שכולו טוב או לעולם שכולו כסף (או דגמניות), כל ההוצאות המחודשות- חדשות- קטעי בונוס- אלבומי אוסף- עטיפות מחדש של אלבומים ישנים האלו פשוט נמאסו עלי. די! הביטלס הוציאו 12 אלבומי אולפן בין 1963 ל 1970 יש לי את כולם, שלום ותודה

November Rainִ

New member
Yoopy....../images/Emo24.gif

Happy now! הממממ....לחסוך זה לא כיף

hells bells

New member
באמת די נמאס מהמסחרה הזאת.

לי יש את כל האלבומים (יש שם אולי 20) על דיסק אחד,שגם הוא לא עלה לי שקל. שלום ותודה. חבל על כל הכסף שזרקתי על כל האורגינאלים,סידרתי פנסייה לקרציה הצהובה,וגם הכושי הלבן התפרנס ממני לא רע!

Chocoholic

New member
בטח... למה לא...

באמת חבל על כל שקל שהוצאתי על כל דיסק מקורי של כל הלהקות שאני אוהב... הרי תמיד יכולתי למצוא אותם אצל מישהו ולצרוב... או להוריד מקאזה... חבל שהשקעתי מאמץ והבעתי הערכה לאמנים שאני אוהב ע"י קניית הדיסקים שלהם. יכולתי לצרוב הכל ולצאת כמו גדול, במקום פראייר... זה היה בצחוק, ואני מקווה שגם אתה לא ממש היית רציני כשכתבת את ההודעה. אני לא חסיד של לקנות כל שטות שיוצאת לשוק וגם אני מודע טוב מאוד לכל המסחרה ושהאמנים אותם אני אוהב לשמוע לא בדיוק מתים מרעב. אבל יש גבול. להגיד דבר כמו "חבל על כל הכסף שזרקתי על כל האוריגינלים", ועוד על להקה כמו הביטלס, זה יריקה בפרצוף. ולא, אני לא חבר באגודה נגד זיוף מוזיקה, ואני לא צאצא של רוטשילד...

למעלה