תתחילו להתפלל

• פותח הנושא qwe41
  • פורסם בתאריך

qwe41

New member
תתחילו להתפלל

תתחילו להתפלל, כי אנחנו מתרבים הרבה יותר מהר, והרבה יותר אידיאליסטים ובעלי מוכנות להקרבה עצמית ממכם, בעוד כמה שנים אנחנו נתפוס פה את השילטון בדרך דמוקרטית ואז אתם תתחננו לחזור לגרמניה ופולין ל''סיר הבשר'' אז תפנו מה שאתם רוצים ותרביצו כמה שאתם רוצים כי בעוד 10 שנים בערך אנחנו נשעבד את כולכם לעבדים ולשפחות ואתם וילדכם ונכדכם תעבדו בפרך, ניתן לכם לנקות את הזבל, לבנות מסילות רכבת, לטחון אבנים לחצץ ודברים כאלה, נכה אתכם בשוטים כל הזמן וניתן לכם לאכול 37 קלוריות ליום, יהיה ממש שמח אני מבטיח

[אורן]

New member
איך תעשו את זה?

בקושי לכתוב ולקרוא אתם יודעים, אז לשעבד מישהו?...

[אורן]

New member
לא

כשאמרתי "אתם" התכוונתי לטפשים שמתרבים מהר- והטפשים אכן מתרבים די מהר. ערבים, יהודים, ללא הבדל דת, גזע ומין...

Fackazot Hunter

New member
הוא דיי מזכיר את הימנים היהודים D:

בעצם,זה דיי עצוב, אבל תראו כמה אנחנו דומים וכמה שונים.. :D אני לא יתפלא אם הוא ימני שרוצה שנשנא ערבים.. :Q

סביר להניח שמדובר במשתמש פיקטיבי.

והסיבות להלן: א. הוא לא הראשון שעושה את זה. ב. הוא נרשם לתפוז מקסימום חודש לפני שההודעה הזו נכתבה. ג. כמה ציטוטים שקשה להאמין שלא מדובר בימין ישראלי: "...אז תפנו מה שאתם רוצים ותרביצו כמה שאתם רוצים..." "...תעבדו בפרך..." ד. מה הסיכויים שלאומן פלסטיני מהצפון יחליט במקרה להכנס לפורום נוער מרצ? (הפורום שהכי מפוצץ טרולים ימניים בעולם) בוגר מצדך מאוד, באמת. ראיתי את חני נחמיאס עושה מתודות מתוחכמות יותר.

Islington

New member
זה כל הסיבות שיש לך נגדו?

הוא טוען שהוא נקבה בת 31 ומשתמש בציטוטים מהתנ"כ (סיר הבשר).

croovy

New member
אני בכלל חשבתי שהוא חרדי ולא ערבי

ולא מישהו שמנסה להתחזות. אבל אז חשבתי גם על זה והסכמתי שהוא מנסה להתחזות לערבי. אממ.. יש לך משהו נגד חני נחמיאס?

Fackazot Hunter

New member
../images/Emo163.gif אז.. צדקתי?

פעם ראשונה בפורום! כבוד אנשים.. יש לי עתיד..

חס וחלילה...

אני רק אומר שחני עוסקת לרוב בבידור שהוא לא בדיוק למבוגרים בלבד...

למעלה