תתחילו להתכונן!

ESU Boscorelli

New member
תתחילו להתכונן!

לאחר שיחה עם מר קראדי מפקד מחוז הדרום הוא אישר את בואו לפורום! הוא הסכים להתארח ואף הביע רצון רב. את האירוח אני יתאם איתו טלפונית או באימיילים וכפי הנראה זה יתבצע בשבועיים הבאים עם עדיפות לסוף השבוע אבל עקב נושא הדת אצל המנהלים אני יבקש ממנו לנסות לשנות את זה לאמצע שבוע או אחרי צאת השבת עדכונים בקרוב

ESU Boscorelli

New member
זה טוב שיש חברים

לגבי הפירסום בפורומים זה כבר פעולה של שלום ושי

מתנדב

New member
בוסקו, הנוהל לגבי האירוחים הינו:

כל אירוח שמתבצע בתפוז, חייב להודיע על כך מראש לפחות שבועיים עד שלוש שבועות על האירוח, אי לכך, מה שאני צריך ממך שתעביר אלי או לשלום30 במסרים את הדברים הבאים: א. תאריך ושעה מדוייק של האירוח... ב. דרגה של האורח, ומה תפקידו במשטרה? ג. היכן הוא משרת במשטרה? (הכוונה באיזה עיר) ד. אם יש ברשותך נתונים עליו, כגון כמה זמן הוא משרת במשטרה, ובכלל אם יש באפשרותך (בהסכמתו כמובן), לשלוח לנו תמונה שלו, כי בפרסום בלוח האירוחים של תפוז שמים בדרך כלל תמונה של האורח, (זה לא חובה אך רצוי).. ואחרי כל הפרטים האלו, וזכור אני חייב לעדכן את תפוז לפחות שבועיים מראש בכדי שיהיה הודעה גורפת לכל הפורומים, ובכדי שנוכל להכין לו שם משתמש ולצבוע את השם באדם כאורח חשוב לפורום, אז אנא העבר אלי או לשלום30 כמה שיותר מהר את הפרטים....

ESU Boscorelli

New member
מתנדב....

תפקיד במשטרה והיכן משרת? לא הבהרתי את זה מקודם??? מפקד מחוז דרום תמונה שלו הייתה בעיתון לפניי כמה ימים... אני לא יכול נכון לעכשיו לתת לך זמן מדוייק שכן הוא אדם עסוק מאוד כפי שאתה מתאר לעצמך

מתנדב

New member
בוסקו, את כל הפרטים האלה.....

אתה צריך להעביר לי את זה במסרים, זה לא מספיק שאתה כותב את זה בפורום, תעביר לי הכל בצורה מסודרת במסרים, ואני כבר יטפל ואדאג מול הנהלת הפורומים, ולגבי תמונה אם תוכל לסרוק תמונה שלו ולשלוח אלי זה יהיה טוב, כמובן בהסכמתו המלאה.... ואני יודע שהוא עסוק מאוד, אני מכיר אותו, אבל אי אפשר לעדכן את תפוז יום יומיים לפני האירוח, הם פשוט מחייבים אותי כמנהל פורום לעדכן אותם לפחות שבועיים מראש.....

למעלה