תתחילו להשתנות.

איתמר770

New member
תתחילו להשתנות.

ראשית, אני בטוח שאקבל תגובות שליליות על ההודעה הזו. ויתכן שהיא אף תמחק מהפורום. רבותיי, מחפשי העבודה - גם אני חיפשתי עבודה, ושלחתי מאות קורות חיים למקומות שונים. אחרי שהתקבלתי לעבודה - אני ראיתי איך הבוס זורק קורות חיים בגלל שהגיל צעיר מדי, או בגלל שהם רק סיימו קורס בלי ניסיון. ראיתי גם איך הוא מזמין אנשים לעבודה שהוגדרה כדורשת מיומנות במחשב. ואנשים לא ידעו איפה נמצא ה Enter במקלדת. נמאס לבוסים לנפות עובדים !!! אמרו לי "כדי שהעולם ישתנה בשבילך אתה צריך להשתנות". החלטתי להשתנות, זה לא היה קל וזה לא נגמר. אבל- עכשיו אני עצמאי, מרוצה מעצמי ויש לי מטרות בחיים אליהם אני חותר. תפסיקו להתבכיין !!!! מי שרעב לקבלת עבודה - ימצא עבודה. ויסכים לקבל גם עבודות שבמבט ראשון נראות "לא מתאימות לי", "כמה צריך להשקיע ?" ועוד תגובות המוכיחות כי הכותב אותם כנראה לא טעם באמת טעם של מחסור אמיתי. אני באמת מאחל לכולכם בהצלחה רבה במציאת עבודה. למרות שזה סיכוי קלוש בגלל ריבוי המובטלים בימינו.

טול קורה מבין עיניך

והלוואי שקורה זו תהיה כל כך כבדה שיתפס לך הגב ועייניך יתחילו להתבכיין

איתמר770

New member
נקודה להבהרה.

בחתימתך כתבת שאתה נגד פירמידות. לפי מה שאני זוכר בפירמידה יש ראש למעלה וכל שאר העובדים למטה. היי !! בעצם כל העבודות הם כאלו: יש מנכ"ל יש ס. מנכ"ל יש מנהלי אגפים יש מנהלי מחלקות יש פקידים בכירים יש פקידים זוטרים האם פקיד זוטר יוכל להיות מנכ"ל ? זאת פירמידה !!!!

יש פרמידה... ויש פרמידה....

ברוב ה"פרמידות " הפקיד הזוטר לא משלם כסף עבור עבודתו , כי עם מקבל שכר עבור עבודתו בחברה שמנוהלת ע"י המנכ"ל שגם מקבל שכר מזה שמעליו. במקרה של הפרמידה שלך המנכ"ל מתעשר על גבך... אתה משלם לו כספים בשביל להתפרנס וגם משקיע בעבודה בקיצור מפרנס אותו במקום את עצמך... אין ספק שזאת "פרמידה" כמו זאת שנמצאת במצרים , "המנכ"ל " שלך פרעה ואתה סתם עבד. אולי בסוף תשתנה שוב ותבין את זה...

איתמר770

New member
פירמידה = ניצול/מינוף

כאשר אתה עובד כשכיר, אתה למעשה עושה עבודה שמעשירה את הבוס. כלומר- הוא משתמש בך כדי להרויח כסף. ובתמורה אתה מקבל משכורת. כאשר אין קשר בין הרווח שעשית לחברה לבין המשכורת שאתה מקבל. דוגמא קטנה: חבר שלי בצבא נתן פקודה ביחידה בנושא תחמושת, הפקודה חסכה לצבא מעל ל 50,000,000 ש"ח בשנה. החבר שלי לא קיבל 1 ש"ח תוספת למשכורת בגלל זה. בחברה שאני עובד בה, הרבלייף, אם אני ארויח יותר. החונך שלי ירויח יותר. אם אני לא ארויח בכלל - הוא לא ירויח בכלל. כשאני מרויח 50 ש"ח הוא מרויח 5 ש"ח. האם כדי למנוע ממנו להרויח 5 ש"ח אני לא אעבוד וארויח את ה-50 ש"ח שלי ? אני לא יודע איך זה בחברות MLM אחרות. אני יודע רק לגבי החברה בה אני עובד ומרויח. ודרך אגב, לויאלית, מאז שדיברנו אתמול הרווחתי עוד 505 ש"ח.

איתמר770

New member
אם תתקשרי שוב, נראה...

נבדוק שהפטנט עובד. ואז אני אתן לך חלק מהכסף.

גלית 13

New member
מה עשית כדי להשתנות

אני מחפשת עבודה כבר המון זמן, שולחת קורות חיים וכמעט אף אחד לא חוזר\ הייתי בכמה ראיונות - לא חזרו אליי הגעתי לשלב שאני כבר מתייאשת ולא יודעת כבר מה לעשות רציתי שתכתוב לי מה עשית כדי להשתנות , הבנתי שהפכת להיות עצמאי, ואת זה אני בטח לא יכולה לממש כי אין לי מספיק כסף להגיע להיות עצמאית

איתמר770

New member
קראתי ספרים.

תקראי ספרים, אני ממליץ לך לקרוא את הספרים הבאים: "אבא עשיר, אבא עני" ואח"כ "לפרוש צעיר, לפרוש עשיר". חוץ מזה, אני התחלתי לעבוד בחברה של שיווק רב שכבתי. ולא הייתי צריך הרבה כסף כדי להיות עצמאי. ואם תרצי פרטים נוספים - תשלחי לי מסר. והיתרונות של שיטת השיווק הרב שכבתי מסודרים בספר "בית ספר לעסקים". כל הספרים הם של רוברט קיוסאקי וצירפתי קישור לאתר שלו. הספר "בית ספר לעסקים" מתחיל בכך שהוא מתנגד לשיטה של השיווק הרב שכבתי, אבל לאחר זמן הוא החליט לבדוק את זה ברצינות - ונדהם מהיתרונות הרבים של השיטה. בכל מקרה, אשמח לקבל תגובות ואשמח אם תחליטי להשתנות !!!

למעלה