תתחילו להצביע.

תתחילו להצביע.

כמו שאמרנו המועמדים הם עדי נמש שירה בוטן כל אחד מצביע לשניים שהוא חושב שהכי מתאימים להחליף אותי... תצביעו לא לפי חברים כן?
הממ הבחירות אנונימיות. יש לכם עד יום שלישי הבא. ברביעי אני אספור והתוצאות תתפרסמנה. מצביעים במסר אלי אגב.. חג שבועות שמח וחלבי אוהבת, ויינר:)

אתה מצביע למי שאתה רוצה

אם זה יוצא שני בנים אז סבבה אם שתי בנות אז אחלה אני אשרשר לכאן תכף את הכללים שכתבתי לא מזמן... חג שמח

spraizler

New member
קצת בעיה שזה יהיה אנונימי

את יודעת אם אני שולח מסר את רואה מי זה. אבל זה לא עקרוני אנחנו סומכים עליך שלא תגלי :p

../images/Emo27.gifהבחירות../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

המועמדים הם:
עדי חסון הידועה בכינויה גזר גם עדי
כרמל נמש הידוע בכינויו A G C T
ספיר ביטן הידועה בכינויה כבר אין לי דרך לעצור
ועידו זהבי הידוע בכינויו FlootzicK
איך מצביעים
שולחים מסר אלי ("ויינר הקטנה") עם השם של מי שאתם חושבים שצריך להיות המנהל הבא והשם שלכם.
מצביעים רק למישהו אחד.
הצבעה תתקבל רק ממי שאני מכירה אותו / את הכינוי שלו...
כינויים לא מזוהים - ההצבעה תפסל.
מי שהחליף כינוי לאחרונה - להגיד את זה בהצבעה.
המועמדים גם רשאים להצביע.
השניים שיקבלו את מרב הקולות - יזכו.
זמנים:
ההצבעה תמשך כשבוע.
תוכלו להתחיל להצביע ביום רביעי (ה2.5) עד יום רביעי (ה9.5).
מי שלא מצביע בגבולות השבוע הנתון – הצבעתו תיפסל. אם יש בעיה מיוחדת דברו איתי...
מתחילים ביום רביעי בשביל שיהיה זמן לשאלות, בקשות, בעיות, הערות ואולי גם שינויים...
הנבחרים צריכים להגיע למשרדי תפוז ברמת גן לראיון אישי. אם זה יתאפשר אז אני גם אצטרף
מי שנבחר צריך לעבור תדרוך קצר על המערכת ניהול של תפוז... סביר להניח שזה יקרה בתפוז - ישבו איתכם ויסבירו (במקרה שאני אבוא אני אסביר)
אני רוצה שאחד מהמנהלים [או אפילו שניהם] יקחו חלק באתר כדי שגם ישאר קשר בין הפורום והאתר וגם כי רוב הצוות שעכשיו מחזיק את האתר הוא י"בניקים ככה שזה יהיה בעייתי עוד שלושה חודשים. שיהיה לכם המשך יום מגניב! אוהבת, ויינר:)

Achi C

New member
../images/Emo142.gifהיא העתיקה את החוקים שהיא רשמה פעם...

זו שירה, אגב..

אל תשכחי מי הפך אותך למה שאת היום ../images/Emo11.gif

יעל פריכוווווווז יש לך אחלה של אכוזזזזזז רק איתך אני אוכל תפוווווווווז ויצא לך יופי של חרוווווווז אין ספק שהמרכז הקהילתי בבת חפר [טירוף פופקורן שרוף] מעורר השראה יוצאת דופן

מחדש../images/Emo70.gif והפעם מתוקן:

המועמדים הם:
עדי חסון הידועה בכינויה גזר גם עדי
כרמל נמש הידוע בכינויו A G C T
שירה רוזנפלד הידועה בכינויה SHiRA110
ועידו זהבי הידוע בכינויו FlootzicK
איך מצביעים
שולחים מסר אלי ("ויינר הקטנה") עם השם של מי שאתם חושבים שצריך להיות המנהל הבא והשם שלכם.
מצביעים לשני אנשים.
הצבעה תתקבל רק ממי שאני מכירה אותו / את הכינוי שלו...
כינויים לא מזוהים - ההצבעה תפסל.
מי שהחליף כינוי לאחרונה - להגיד את זה בהצבעה.
המועמדים גם רשאים להצביע.
השניים שיקבלו את מרב הקולות - יזכו.
זמנים:
ההצבעה תמשך כשבוע.
תוכלו להתחיל להצביע ביום שלישי (ה22.5) עד יום שלישי (ה29.5).
מי שלא מצביע בגבולות השבוע הנתון – הצבעתו תיפסל. אם יש בעיה מיוחדת דברו איתי...
מתחילים ביום שלישי בשביל שיהיה זמן לשאלות, בקשות, בעיות, הערות ואולי גם שינויים...
הנבחרים צריכים להגיע למשרדי תפוז ברמת גן לראיון אישי. אם זה יתאפשר אז אני גם אצטרף
מי שנבחר צריך לעבור תדרוך קצר על המערכת ניהול של תפוז... סביר להניח שזה יקרה בתפוז - ישבו איתכם ויסבירו (במקרה שאני אבוא אני אסביר)
אני רוצה שאחד מהמנהלים [או אפילו שניהם] יקחו חלק באתר כדי שגם ישאר קשר בין הפורום והאתר וגם כי רוב הצוות שעכשיו מחזיק את האתר הוא י"בניקים ככה שזה יהיה בעייתי עוד שלושה חודשים. שיהיה לכם המשך יום מגניב! אוהבת, ויינר:)

דורד

New member
ויינר, כבר הצבעתי

ואני לא זוכר אם זה היה אתמול או לפני אתמול... ואין לי ממש כוח לבדוק... אז פשוט בכל מקרה תתייחסי לזה כאילו הצבעתי אתמול!

למעלה