תתחדשו על הפורום!

חתולית1

New member
תתחדשו על הפורום!

אטומיק קיטן היא אחת הלהקות הכי אהובות עלי! בכל מקרה האלבום הראשון(בגרסה המחודשת) פשוט מושלם!!! יש בו שירים שחייבים לרוקד עליהם, סתם שירים קצביים וגם קצת שירים איטיים ערוכים טוב. למרות שכל האלבומים מהסוג הזה נמאסים מהר דווקא זה לא נמאס עלי! לעומת זאת האלבום השני שלהן יבש כזה. שירים ממש קיצביים-מריקים כאלה אין וגם סתם שירים קצביים כמעט ואין. יותר מדי באותו סגנון. בקיצור לא הייתי ממליץ עליו לסתם מישהו שלא מעריץ. אבל דר אגב שיר 10(נראה לי) שם יכול להיות עוד להיט עצום! ממש טוב בסגנון שנות ה-70 כזה. דרך אגב אני בן הניק-ניים הוא מהתקופה שאחותי היתה פה ואני לא מצליח לשנותא ותו.

GlitterKitten

New member
היייי לך אלמוני....חחחח

אני שמחה לראות שיש עוד עריץ (?!) של אטומיק קיטןןןןן ברוכה הבאההההההההה אבל לא אמרת איך קוראים לך!!! בכל זאת נעים להכיר!! אני מקווה שתהנה פההה

chen filan

New member
שלום שלום!!

ו..ברוך הבא לפורום של אטומיק!!! ו...בקשר לשירים ..אתה צודק..הם באמת לא נמאסים.. גם אחרי ששומעים אותם שוב ושוב ושוב ושוב.. אז..תהנה!

חתולית1

New member
אני אמנם מאוד אוהב את אטומיק../images/Emo13.gif

אבל אני לא יודע עד כמה יצא לי להיות עקבי פה... אבל תודה רבה! בכל מיקרה קוראים לי מיכאל(אני בן והפרטים של אחותי נותרו פה), בן 17 לצערי תכף... שאלה: לדעתכם כל המצב המשפחתי המשתנה שלהן ישפיע על הלהקה? אולי לאות הזדהות הם יצרפו את קרי מחדש

GlitterKitten

New member
כן בטח....חחחחח

הייייי מיכאללללללל!!! כשאמרו לי שטאש בהריון .....אז חשבתי שהיא תצא מהלהקה וקרי פתאום תחזור......אבל אז טאשה הצהירה שהיא לא עוזבת את הלהלקה.....ואני היייתי מבסוטה!!! חחחחח ברור שעכשיו המצב המשפחתי שלהן ישפיע בגלל שיש איתן תינוק קטן שהולך אחריהן (חחחח) כל הזמן.... ג´וש לשלטוןןןןן

למעלה