תתביישו לכם

geshem2

New member
תתביישו לכם

סתם
לא נמאס לכם מכל ההודעות בסגנון הזה? אני קורא הודעות פה לפעמים וכל הודעה שלישית היא תתביישו, אתם לא דתיים באמת וכו' זה עושה את זה לפורום הגנה עצמית..

HUhybrid

New member
על ההבדל בין הגנה עצמית למגננה עצמי

נו, ומה רע בהגנה עצמית? אם מישהו נכנס כאן ועדיין שואל בצורה שאיננה מתלהמת או באה בכוונה תחילה לפגוע בפרט זה או אחר, מה הבעייה בלהשיב לו על שאלתו? גם יש לזכור שלא לכל חברי הפורום אותן דעות בנושאםי שונים הקשורים להומוסכסואליות, חברה ודת. על אחת כמה וכמה אם יש בשאלות מידע לא נכון, מסולף וכדומה- מה רע בלהשיב לו ולהעמיד אותו על טעותו? זו מעין הגנה עצמית שאין בה כל פסול- והיא יכולה להגן להבא גם על אנשים אחרים מפני טיפשותם שלהם. לדעתי, הבעייה עלולה להתחיל אם הגנה עצמתי הופכת למגננה עצמית, להתרפסות, התנצלות וכו'. כזה דבר לא היה פה עדיין, ואני די בטוח שגם לא יהיה כל עוד יש פה ניהול תקין ואווירה די טובה כמו שיש עד עכשיו, טפו טפו טפו

BabyBoy1

New member
התרגלתי ../images/Emo3.gif

נו אין מה לעשות, הרי הפורום עצמו בנוי על הקונפליקט הזה... אני חושב שככל שהזמן יעבור יהיו פחות הודעות כאלו.

ובכן,

על מה מקים הפורום חשב כשהבדיל בין דתיים הומואים לבין הומואים אחרים? שההבדלה הזאת לא תעורר קונטרברסיה? אני בספק שהוא כזה טיפש.

Dancing mad

New member
למה שימאס?

ככה זה בפורומי גאווה, מדי פעם יש איזה חוכמולוג או שניים, שזכו בפורום "גאווה צעירה" לכינוי "פינת ההומופוב השבועי (לאחרונה יותר חודשי משבועי)". הפתרון הכי טוב, זה להתייחס לנלוזים יותר בהומור, ולמתדיינים יותר במין הבנה תקיפה. כאן זה מן הסתם קורה יותר, מכיוון שהנושא פורט על מיתר רגיש בלבם של דתיים רבים. עוד משהו: אני מניח שאפשר להפחית את כמות ההודעות האלה אם הפורום לא יהיה שכן לפורום "דתיים", אבל זו סתם טרחה להזיז פורום בשביל כמה אנשים שלא שווים התייחסות.

../images/Emo26.gif

זה מעודד את הבטחון העצמי לדעת איך להסתדר כשהומופוב כותב לך מילים כאלו . בעיקר הקטע של "פינה ההומופוב השבועי" וכך זה לא חודר כ"כ ללב של הגאים . אמ.. יכול להיות שיש כאלו שהם במצב הזה או שהם רוצים לדעת על גייז או אניוואן ---פשוט כך הם יודעים להביע עצמם וכמו שמסבירים להם כל הזמן , זה טוב . במקרה אחר שלא טוב לכם שיש משתמשים כאלו שנכנסים וכותבים מה הם חושבים על גייז .. (הומופובים) , תמיד אפשר למחוק את ההודעות שלהם בטענה שזו הודעה נגד החוקים - פוגעת .

למעלה