תתאר את החבר..

טיףטף2

New member
תתאר את החבר..

הרבה פעמים יצא לי לחשוב איך כל אחד נראה מאחורי הניק שלו פה. בואו נעשה שרשור בו כל אחד מתאר תאנשים מאחורי הניקים אם מישהו לא רוצה שיתארו אותו מסיבה כל שהיא שיציין זאת שהוא לא מעוניין להיות במשחק... לבנתיים אני חושב שמנהל הפורום,ספר ריק,נראה כך. 180 לבנבן שמנמן עם סריג ירוק ומשקפי ראיה. שיער חום דליל עם פוני קצרצר. וכמובן שהוא מהתהלך ברחוב עם שקית של סטימצקי! את גברת הפורום השם אינו פנוי אני מתאר כבחורה תמניה כזו רזונת עם שמלת ג'ינס,חולצה רגילה שמתחתיה יש סריג ארוך צנוע בצבע לבן ושהיא בעלת שיער שחור עם שביל באמצע ושיער על חצי מהפנים. מחכה לתיאורים שלכם

מה מטרת הפוסט המוזר הזה?

/tapuzforum/images/Emo2.gifמאחר ויש פה חברי פורום שמכירים חברים אחירם ועלולים כמובן שלא במתכוון לחשוף אותם ע"י הדמיה כזו או אחרת. מי שמחוץ לארון יוכל בהחלט להשתתף ברעיון, אבל מי דיסקרטי (ולחלוטין) תהיה לאחרים בעיה לנסות לתאר אותו (במיוחד אם זה אחד שהכיר אותו או נפגש עימו במפגשים השונים). בכל אופן אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לתאר אותי, אין לי כל עניין להיחשף כלל ועיקר. וב"ה יש מספר לא מועט של חברים שזכיתי לראותם ולהיפגש איתם (במפגשים, בסליחות, בשבת הו"ד וכו`). תודה על התייחסות ומקווהשלא פגעתי חלילה ברצונך ל כניס קצת עניין בפורום.

ספר יקר

New member
חחח הרגת אותי

יא קופיף גיבן עם אף רפונזל ושיניים צהובות-תירס. מה נראה לך שאתה כותב עלי שמנמן לבנבן, אה??!
אז ככה: בסך הכל לא היית רחוק. אני מתאר אותך כשחום בעל עיניים ירוקות. שזה בעצם בגלל דברים שאמרת. את נחמן אני מתאר עם זקן לבן ארוך את גנימדס אני מתאר כבחור גבוה ורזה את הארי אני מתאר כנמוך קומה וחטוב השד יודע למה... נ.ב. מי שראה חבר פורום במציאות שלא ישתתף בשרשור

טיףטף2

New member
נפגשתי עם כמה מהפורום

אז אני פשוט לא אתאר אותם ..רק את אלה שאני לא מכיר....כך שאף אחד לא מנוע מלהשתתף. וגמאני מתאר את נחמן עם זקן לבן ארוך
וכיפה גדולה כזו כמו של נחמן מאומן..

avitano

New member
מנוע מלהשתתף :]

מהסיבה שראיתי -נראה לי- את רוב חברי הפורום

למעלה