תתארו סיטואציה

shai112211221

New member
תתארו סיטואציה

נטע עולה לשיר ... באמצע הקטע של וואנדאר וומן עולה לבחור מהקהל ומראה את הטוסיק שלו כמו שקרה לגמאלה והיא ממשיכה לשיר עד שמורידים אותו מהבמה ... בעקבות כך נטע מופיעה שוב פעם אבל אחרונה !!! נותנת בראש הקהל באקטזה !! כולם שוכחים מביונסה של איביי ... והניקוד מתחיל לרוץ וישראל זוכה אצל השופטים בפער של 200 נק מהמקום השני ... ישראל נשארת ראש בראש עם קפריסין בקהל ובסוף הזוכה הגדולה של אירויזיון 2018 היא ........... תשלימו בעצמכם ואל תשכחו מחשבה יוצרת מציאות !!1

shai112211221

New member
אני יודע אבל בכל זאת מאמין...

בלי שום קשר אני מאמין שהחזרה אתמול הייתה מעולה ובגלל זה הניצחון אצל השופטים ... אני פשוט חושב שאנחנו חייבים להאמין ולקבל ביטחון בזמרת שלנו היא הייתה מדהימה והלוואי וזה גם מה שאירופה חושבת .. אין ספק שההופעה של קפריסין היא טובה והיא גם בטח תסיים בטופ 3 אבל עדיין אני מאמין ומקווה שאנשים יצאו מהמסגרות שלהם ויחשבו קצת בכיוון שאנחנו מסוגלים לעשות את זה כי אם אנחנו לא נאמין אז למה שאירופה תאמין בנו

סטילהוק

New member
הנה איך נראתה ונשמעה ההופעה של ישראל בחזרת השופטים אתמול

ולעומתה, איך נראתה ונשמעה ההופעה של קפריסין בחזרת השופטים אתמול

shai112211221

New member
תאמין לי שחקרתי מכל זוית אפשרית

את החזרות האלה ... ישראל השתפרה מאוד מהחצי ומחזרת השופטים שהייתה לפני החצי לפי דעתי... לעומת זאת קפריסין שומרת על אותה רמת חזרה לא נופלת ונותנת בראש אין מה לעשות היא יודעת לעשות את העבודה ... אבל שוב פעם אני באמת מאמין שזה אפשרי! וצריך לקרות כי אם הפעם לא נזכה אני לא חושב שמעמד כזה של פייבוריטיות אי פעם תחזור על עצמה.

סטילהוק

New member
גם אני לא חושב שמעמד כזה של פייבוריטיות יחזור אי פעם

ולכן גם אמרתי שאם לא נזכה הערב בגמר אחרי כל ההייפ והבאזזזזז האדיר שהיה מסביב לשיר הישראלי השנה זה יהיה הפספוס הכי גדול של מדינת ישראל בתחרות האירוויזיון.

LiaTuSh18

New member
שאלה...

מקווה שלא תגחכו על ה"צעירות" שלי, אני לא מבינה באירוויזיון כמוכם :)
האם השופטים בד"כ צופים בקליפים ומאזינים לאודיו לפני ההופעה החיה או שיש עליהם איסור מסויים?
אני חושבת לעצמי שאם כן, יכול להיות שהם, כמו כולם, אהבו את נטע מהקליפ ויזכרו לה חסד נעורים בבחירה שלהם..

shai112211221

New member
תשובה

לשופטים יש חזרה שנקראת חזרת שופטים ... ההפקה מריצה את כל ההופעות כמו שהם אמורות להיות בערב והשופטים צופים בדיוק כמו שאת תצפי בשבת בערב טלויזיה בבית .. לגביי השאלה השופטים יכולים ובטוח גם עשו את זה לצפות בכמה שירים לפני ההופעה החיה הם חשופים לשירים בדיוק כמו שאת חשופה אליהם לפני החצי גמר ... וכן זה יכול להיות שהם יאהבו שיר לפני ההופעה היה ויצביעו בשבילו זה לא סותר למרות שלרוב אני מאמין ומקווה בכל אופן שהם באים עם דעה מאוד אובייקטיבית ולגביי המופע ופשוט רוצים ששיר מסויים יתפוס אותם אם זה מבחינה וואקלית הופעתית מסר ...

trilliane

Well-known member
מנהל
השופטים הם אנשים מהתעשייה שנבחרים מחדש בכל שנה בכל מדינה

הם יוצרים, מבצעים, מפיקים, עורכים, מגישים, מבקרים... ממדינות שונות, תרבויות שונות, שפות שונות... משום מה מקובל להתייחס אליה כאילו זו איזו ועדה שמחליטה פה אחד או שהם חברים במסדר הג'דיי וכולם נשבעו אמונים לאיזו חוקה, אבל למעשה כל אחד מהם הוא אדם פרטי שחי את חייו ויכול לעשות מה שבא לו. אי אפשר למנוע מהם לשמוע ולקרוא כל מה שמתפרסם בתקשורת; עד כמה כל אחד מהם מתעניין ועוקב זו שאלה שקשה לענות עליה בלי לשאול אותם אחד אחד.

למעלה