תתארו ו..

אביחי 33

New member
תתארו ו..../images/Emo17.gif../images/Emo17.gif../images/Emo40.gif

תתארו לכם והיו אומרים לכם שאתם עם אגם לבד במסעדה ל 5 דקות בלבד
לא משנה אם זה קרה באמת או לא, אבל תתארו לכם
כתבו כאן איזה שאלות הייתם שואלים את אגמוש
זכרו
יש לכם סה"כ 5 דק'. עליכם לשאול את השאלות שהכי נחוצות לכם. ורשמו מה לדעתכם, אגם תענה בכל שאלה ושאלה

אממ אולי יש לי שאלה אחת../images/Emo70.gif

אם לא היית פוגשת את הסוכן שלך, איך את חושבת שהחיים שלך היו נראים היום? כאילו, אם לא היית מפורסמת איך החיים שלך היו נראים כיום? זאת השאלה היחידה שאני לא יודעת מה היא היתה עונה עליה, בגלל ששואלים אותה מלא שאלות בראיונות, זאת היחידה שאני לא יודעת את התשובה עליה, חוצמזה שהיאהיתה רוצה להיות וטרינרית

ממממ

איך היית מגדירה את כל הדברים שאת עושה [צבא , מופעים , טלוויזיה , דוגמנות ועוד...] במילה אחת ? יכול להיות שהיא תענה "קריירה" או "עיסוק" אבל שווה לשאול לא ?! את מרגישה מסודרת בחיים ? אין לי מושג מה היא תענה... זה מה שאני אספיק לשאול ב5 דקות..כי 2 דקות אני רק אסתכל עליה ואחשוב כמה היא יפה וכל ה3 דקות שנשארו היא תענה על השאלות חחחח...

../images/Emo25.gifפעילות מאוד נחמדה אבל יש לי

בעיה..
אני לא באמת מרגישה את זה, זה לא באמת קורה, אז אני פשוט לא מרגישה את זה. - באמת שאני הייתי רוצה להשתתף בפעילות הנחמדה שלך, אבל אני מנסה ומנסה, ופשוט לא יוצא ליל הרגיש את זה
...
קארינוש

אביחי 33

New member
הייתי שואל../images/Emo9.gif

אגם, מי הפורום הכי מהממם שיש
והיא הייתה עונה
הפורום הרשמי שלי כאן בתפוזזזזזזז

אממ...

הייתי קודם כל אומרת לה שהיא פשוט מדהימהההה
ואם הייתי יכולה לשאול אותה שאלה הייתי שואלת: "מי האדם הכי חשוב לך בעולם?" "מה החלום הכי גדול שלך?" "האם האמנת אי פעם בחלום עד כדי כך שהוא לבסוף התגשם?"
ושאלה מאוד חשובהההה
"מה דעתך על אביחי? האם גם את מסכימה איתי שהוא נעל?"

למעלה