תשקיעו דקה לקריאה

shirta14

New member
תשקיעו דקה לקריאה

היום, בפעם הראשונה מאז שטסנו לקנדה, דרכתי שוב על אדמת מדינת ישראל. אולי זה ישמע לכם פלצני, אבל כל כך התרגשתי בנחיתה, ושיצאתי וראיתי את השלט ברוכים הבאים לישראל, פשוט בכיתי. רק עכשיו הבנתי כמה התגעגעתי,להכל, למשפחה, לחברים, לאנשים, לאוכל, למזג אויר, לנוף וללשמוע רק עברית מסביב כל היום. הפגישה עם השפחה המורחבת הייתה מאוד מרגשת, כל כך נהניתי לראות את כולם, הבני דודים המתוקים, סבתא, דודות ודודים- פשוט מאושרת להיות כאן! עכשיו אני שבוע אצל בני דודים, אח"כ סופסוף הולכת לפגוש את החברים ולישון במשך חופשת החנוכה אצל חברה, אם ככה בכיתי עם המשפחה מעניין כמה מים אני יאבד כשאראה את החברות והבית שלי שעכשיו מושכר... למרות שטוב לי שם, בקנדה, ויש לי חברים וחברות ואפילו אהבה ( לא ממומשת אם אתם מבינים למה אני מתכוונת) אני עדיין רוצה לגור פה ורק פה... אפילו יש דיבורים שבסוף השנה אני אחזור לארץ ויגור אצל חברה, משפחה או חברה של ההורים שהיא כמו דודה בשבילי, ההורים שלי שוקלים את זה ברצינות... בקיצור, כותבת לכם מהארץ...מתרגשת ושמחה בטירוף!! ד"ש חם ממני, מהקרמבו
, במבה ושקדי המרק! שלושת הדברים שחיים לא תמצאו מעבר לים... ביייי

eynav16

New member
../images/Emo13.gif גם אני בארץ

פעם ראשונה מאז שנסענו אבל עבר רק 4 חודשים אני לא יודעת כמה זמן עבר אצלך!

shirta14

New member
חחח ברור...

סבתא שלי
קנתה חבילה במיוחד בשבילי, היא גרה לבד והיא שונאת קרמבו ועכשיו מחכה לי אצלה חבילה שלמה של 40 קרמבואים שאני פשוט מזילה עליהם ריר
אם הרבה קרמבואים לא היו עושים כאב בטן כבר הייתי מחסלת את החבילה

חחח תבלי

ד"א, יש לי פה >אוסטרליה< גם שקדי מרק (אוסם) גם במבה (אוסם) וגם קרמבו (לא זוכרת את החברה)

shirta14

New member
כן יש חנויות של ישראלים

שמייבאות אוכל ישראלי...כייף לך

feldman9

New member
יש גם בטורונטו

שקדי מרק של אסם, קרמבו (מקומי אני חושב, ולא יצא לי לטעום), במבה יש להשיג, אבל זה לא בסופר השכונתי שלי (loblaws)

Odish16

New member
oi oi oi oi

אני פה שלוש שנים ולא נסעתי לישראל בכלל :( אני רק חולמת על זה תהניייייי!!!!!!! :)

shirta14

New member
באמת איך!!!

אני הייתי עושה הכל כדי לטוס לארץ... ועד עכשיו לא טסנו כי לא התאפשר לכל משפחה וההורים ראו כמה אני רוצה אז טסתי בלעדיהם...

למעלה