תשקורת ... אירן.

RoyG NJ

New member
תשקורת ... אירן.

אנשים לא מבינים שפירסומים מסויימים יכולים להרע ? האם הכל צריך לפרסם ? האם יקרה נזק קריטי אם נקרא על דברים אחרי שהם קורים במקום לפני ? מה עם גורם ההפתעה ? אנשים לא יכולים להיות בשקט במקום לרוץ לעיתונות או לפתוח את הפה על שטויות .. חברי כנסת, אנשי מוסד, ביטחון לשעבר .. דיברתפ , הדרכתם , לימדתם כתבתם דוחות .... סיימתם את תפקידכם: עכשיו הזמן ללמוד לסתום את הפה!

אתה לא יודע

שכל מה שעובר בכל מדיום תקשורתי בישראל, עובר קודם כל דרך משרד הצנזור? אין בישראל תקשורת חופשית. הצנזורה בישראל אפילו לא רק נוגעת בעניינים בטחוניים, על פי חוק וגם הלכה למעשה, הצנזורה יכולה להיות מופעלת מטעמים שאינם בטחונייים כלל, אלא מטעמי ערפול לא ברורים כגון "שמירה על הסדר הציבורי". אם משהו מפורסם בכלי התקשורת, הרי שזה מן האינטרס הברור של המדינה שכך יעשה. ברוך הבא למציאות, אגב.

RoyG NJ

New member
מה עם ראיונות חיים (LIVE) והרצאות

לא חסר פליטות פה ו"שטויות" שמצוטטים או משודרים. ברור לי שיש צנזורה אבל לא נראה לי שהיא כל-יכולה כמו שאת מתארת ואם כן אז מישהו שם פשוט מפגר אם הוא מאשר חצי מהדברים שרצים בעיתונות.

הצנזורה היא על תקן ראשות שופטת וגם מבצעת

זה אומר שהצנזור רשאי להעניש מיידית גם כל גוף שעובר על התקנות שהוא הוציא. זה לא עובר דרך בית משפט או משהו. ולא רק זה, אלא שכדי למנוע בלאגן התקשורת ערכה הסכם עם הצנזורה שלפיו היא מגישה מראש לעיון הצנזור דברים שעומדים להתפרסם על פי רשימה של נושאים מוגדרים מראש, בראשם צבא וביטחון. אין לך בתור ראש קטן, שום יכולת לדעת אם מה שאתה צופה בו או קורא כבר נגזר ונערך או לא.

TrigATUSA

New member
זה נראה לי מקרה של

"תחזיקו אותי, תחזיקו אותי, שאני לא אתנפל עליו" בציפיה שזה יניע את מדינות המערב לפעולה

RoyG NJ

New member
המלחמה הבאה של ארה"ב ...

אולי בישראל ראו שארה"ב צריכה את התירוץ הבא למלחמה או שאובמה צריך מלחמה בשביל להבחר שוב ב2012 ... נחייה ונראה .

airdene

New member
אם דגן אינו רואה כל פסול בכך כנראה שבאמת אין.

עם כל הכבוד לנתניהו וברק ולשמינייתם, כל עוד ניתן לדון באופציות השונות הייתי רוצה לראות דיון נוקב, מקיף, ועמוק בכל התוצאות האפשריות של התנגשות ישירה באירן. בהכירנו את תערובת הראש הקטן ופרצי המצ'ואיזם המאפיינים רבים מקציני צה"ל, ביחוד בוגרי ה'יחידה' שבהם, אני ממש לא רוצה לסמוך עתיד ילדי על שיקול דעתם של כמה קצינים הנחבאים בעומקי מסדרונות אמ"ן. דעתי היא שאין מה לחשוש מעריכת דיון כזה, להפך. האירנים בין כה וכה מתכוננים למלחמה איתנו כבר שנים ארוכות, הם כבר ערכו את הדיונים שלהם וכבר ערוכים לכל התרחישים האפשריים. במערב כבר נערכים דיונים, משחקי מלחמה וההתכוננות להשפעת העימות הישראלי/אירני. רק אזרחי ישראל ממודרים מן הדיון האמיתי. דיון אמיתי רק יתרום להבנה המשותפת מה הם המחירים אותם נדרש להקריב, מה הן האלטרנטיבות האמיתיות, ולפחות יתרום להפסקת מסע ההפחדות שמשמש את מערכת הביטחון לגזילת כספי הרווחה והחינוך, או, למצער, יוכיח את נכונות טענותיה.

נו Roy הסיבה האמיתית לכך

שישראל כרגע לפני הצבעת תקציב והכי חשוב כרגע זה תקציב ל...... צבא לכן כול הפרסומים על האיומים האירנים וכו' שום דבר מעבר החינוך בקנטים הרפואה בקנטים וכפי שקודמי כתבו מה שבאמת חסוי נשאר חסוי
לגבי דגן יש לו חשבון פתוח עם ביבי על כך שהוא לא האריך את כהונתו לכן הוא משתלח בו על ימין ושמאל - ואולי הוא שוקל לרוץ גם לפוליטיקה לך תדע.

למעלה