תשקורת, אין ספק.

תשקורת, אין ספק.

עד עכשיו ישבתי מול הטלוויזיה וצפיתי במסיבת העיתונאים של הנשיא.. אני לא מבינה! תראו איך תקשורת שלמה יכולה להכפיש אדם אחד!!! אם מישהו לא ראה את השידור, אני חייבת לומר שהנשיא תקף באופן חריף ביותר את התקשורת. תמיד האמנתי שאין כלכך אמת במה שהתקשורת מציגה בנוגע לפרשייה הזאת, אבל היום, בתור מישהי שצורכת תקשורת-אני ממש מתביישת.. אפילו כמה פעמים, כשצפיתי עכשיו במסיבת העיתונאים, ממש התביישתי בזה שהיה לי איזה זיק של אמונה לתשקורת הזאתי.. אני כבר לא יודעת, אני מבולבלת כלכך.. מה האמת לעזאזל? איך נדע את האמת, או שהסיכוי שנדע את האמת הוא אפסי מדי?..

tamarhp

New member
את צודקת

כל הזמן יהודה אומר - אם בסוף יתברר שהוא זכאי, הוא יהיה מסכן לכל החיים.. התקשורת הרסה אותו לגמרי... לתקשורת יש כוח עצום. לצערנו הרבה פעמים היא מנצלת אותו לרעה. האם הנשיא פשע או לא פשע? אנחנו לא יודעים. אבל לתקשורת לא איכפת, היא קבעה מה שהיא רוה כדי שיהיו לה סקופים מעניינים... ואל תשכחו גם שהתקשורת עלולה להשפיע על דעת השופטים וכו'..

tamarhp

New member
אוישש.

לא קראתי את כל המאמר - רפרפתי עליו, הוא פשוט עשה לי רע לקרוא את כולו. זה ממש מגעיל מה שהיא כותבת (או שרותם זה בן?). יכול להיות שמשה קצב "עממי" מדי מלהיות נשיא (כמו שפרץ לא מתאים להיות שר), אבל זה פשוט לא קשור לעניינינו. השאלה היא אם הוא אשם במה שמייחסים לו לא קשורה לשאלה האם מתאים לו להיות נשיא או לא. פשוט מגעיל.

את בסירה של אשתי...

אתמול היא כיבתה את החדשות (ערוץ 10 במחשב דרך "וואלה" האפסים...) מיד בסוף מסיבת העיתונאים, כי כבר נהיה לה רע מלשמוע את הפרשנות החד-צדדית...

../images/Emo5.gif מזעזע.

הלוואי והייתי יכולה פשוט להיות מנותקת מהתשקורת הזאת.. אין לה שום מטרה חוץ מרייטינג.

לא

מטרה, בגדול, של עיתון, היא שיהיו לו יותר קוראים מאשר לעיתון האחר. הייתה פה ממש תחרות על לב הקוראים. זה נראה לך מוסרי? אתי? אני רוצה לראות עיתון שכותב שהנשיא זכאי, ותראה כמה קוראים יהיו לו.

ככה זה בתקשורת

הכל שקר! ואם לא שקר אז הגזמה... ב"ה אין לנו טלווויזיה! אבל גם בכל עיתון ואתר באינטרנט יש שקרים ומה לא?! זה כ"כ עצוב!!! כתבים הם פשוט אנשים אכזריים!! לא אכפת להם על החיים שהם הורסים להמון אנשים הם רק רוצים למכור כמה שיותר עותקים (גם אם זה על החשבון אנשים אחרים..)

האמת שכן, באיזשהו מקום

כי רייטינג זה יותר קוראים, ויותר קוראים אומר יותר כסף. זה נשמע רע, אבל זה ככה.. אפילו העיתונות היום, שאמורה לתת לנו מידע אמיתי ומדוייק ולדווח על חדשות ועל מה שקורה (אני כמובן מדברת על עיתונים יומיים ולא כלמיני מגזינים ומוספים עם כתבות "צהובות")- לא בדיוק עושה את זה.

למעלה