תשפטו אתם

בן הרב

New member
תשפטו אתם

אני כותב בשבת, חצי מהפורום כאן חברים שלי, חלקם חברים טובים. אני חילוני מוחלט. אני עוסק מעט אפי´ ביציאה בשאלה. אתה כתבת לי עוד ראיה שאתה מחב"ת, זה עיצבן אותי אמרתי נחזיר לו קונטרה. לא יותר מזה. רק דבר אחד לא ברור לי, אני אומר לך שאני דתי, אתה אומר לי תחזור בך או שאני מפרסם את זה בפורום. מה חזור בך? שאני ישקר? ועוד ממ"נ אם לא מעניין אותי שתכתוב בפורום שאני מחב"ת מה האיום? ואם מעניין אותי, אז למה שאני לא ישקר. דוקא היה לי נחמד שהיית מכניס את מה שכתבתי, היה קטעים, אבל ירדתי מזה ========================================== הודעה מ: בן הרב אל: רבי הקדוש תאריך: 01/11/02, שעה: 17:16:42 אם זה המצב, למה אתה לא מודיע בפורם בקול רם מי שאתה, או שאולי אתה רוצה ללמד אותם מה שנכון, כי הם לא יודעים ========================================== הודעה מ: רבי הקדוש אל: בן הרב תאריך: 01/11/02, שעה: 11:47:14 לא אחזור בי, תפרסם. מה אני מתבייש להעביר את דבר ה´? ========================================== הודעה מ: בן הרב אל: רבי הקדוש תאריך: 31/10/2002, שעה: 19:43:36 אם לא תחזור בך אני אשקול לפרסם את זה ואז לך תוכיח שאין לך אחות בכבוד רב הבן ========================================== הודעה מ: רבי הקדוש אל: בן הרב תאריך: 31/10/02, שעה: 18:46:24 אתה צעיר ומוכשר צריכים אותך בעולם הישיבות. אני יודע יש יצר הרע, אבל זה מה שנגזר עליך, להתגבר עליו. אנא לטובתך חזור בך ממעשיך הרעים וה´ יהיה בעזרך בברכת התורה רבי

על מה המהומה?

לפני כמה ימים כשכתבתי בעניין הכשלת חרדים באכילתאוכל שאינו כשר, שיש לנהוג בהם כפי שהם היו נוהגים איתנו, וכוונתי הייתה שלא מגיע להם יחס איליו לא היינו אנחנו זוכים לו היה המקרה הפוך, כתב לי בן הרב שאני מחב"ת. על זה כתבתי לו בדואר אישי, חזור בך - כאילו אני מחב"ת - ואח"כ כשהוא איים שהוא יפרסם, כתבתי לו שאינני חושש. לא חשבתי להגיב על זה, אך כשראיתי את הבילבול של כופר עם שטריימל ושל אחר, הרגשתי צורך להעמיד דברים על דיוקם. אני חושב שמיקריאת כל המסרים (מהסוף להתחלה) יהיה ניתן להבין את התמונה כולה.

בן הרב

New member
בתגובה למסר ששלחת לי

אני מעדיף לנהל את זה מעל גבי הפורום ולתת לעוד חברים את זכות הדיבור ואם זה ממש חשוב לך כתבתי למספר חברי הפורום מסר עם שאלה פשוטה מי זה "רבי הקדוש" ? ומכל העשרה ששאלתי אף אחד לא ידע לענות, ויותר מזה, לא קיבלתי אפילו הודעה אחת לטובתך, אלא הוא מסתתר, הוא לא רוצה לתת אינפ´, ועוד כאלה, אז אולי הגיע הזמן שתספר לנו מי אתה, ותנדב קצת יותר אינפרומציה על עצמך >איציק מאמין שרק מי שיש לו מה להסתיר מסתיר<

דידית

New member
רוצים לריב? יאללה בפרטי!

אני דיברתי עם רבי קדוש במסרים ונראה לי שהוא בסדר, יש אנשים שלוקח להם קצת יותר זמן להפתח ולספר על עצמם. לי הוא כתב בשבת כך שלא הגיוני שהוא מחב"ת. ולהביא חלקי דברים מתוך המסרים זה לא מוכיח. אולי זה נאמר בציניות, אולי זה נאמר בהתרסה. מצד שני בן הרב הוא אמין לחלוטין וחבר קבוע בפורום. רבי קדוש אתה אמור לתת הסבר משכנע על מה שכתבת לגבי דבר ה´ ויראתו. אני אישית הייתי שמחה אם לא הייתי מנהלים ויכוחים בפומבי. דידית. <יאללה מכות>

זה מה שהתכוונתי לעשות

ורק שמשום מה בן הרב מסרב. עושה לי רושם שאין בדבריו יותר מאשר נסיון לאלץ אותי לחסוף את זהותי.

יופי איציק

ככה אני אוהבת אותך

בן הרב

New member
נו לכי תני ידיים לאמא שלי

ככה אני אוהבת אותך ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? אבל רק ככה! ואוי ואבוי אם תתנהג אחרת! אז כבר לא נאהב אותך. תודה, אבל לא תודה, או שאת אוהבת אותי כולי איך שאני או ש........... >בן הרב סתם קיבל פלשבקים מגעילים<

את רבי הקדוש איני מכיר אבל

לגבי בן הרב לאחר שפגשתי אותו פנים אל פנים וגם את אביו - הרב, יצא לי לפגוש, הרי שעליו אני יכול להעיד שהוא מבני עלייה, אחד מה"תמימים" בפורום זה. ומשום מה אני מרגיש שאני יכול לסמוך על האיניסטינקטים שלו. לגבי רבי הקדוש, שאיש לא יודע עד כמה הוא קדוש באמת, ואם באותה "קדושה" הכתוב מדבר, הרי שמן הראוי שיוכיח לנו בדרך זו או אחרת שהוא מכוחותינו ולא מכח הסטרא אחרא. המצפה לישועה קרובה חמורו של משיח

למעלה