תשמ"ח (שילה בתמונע,16.4.08)

chen1litvak

New member
תשמ"ח (שילה בתמונע,16.4.08)

טםטם- דיכאון פרח קיר -----------------נו הרגע ----------------- ברק אובמה-חירות העיר הגדולה רק לנו כורש בוא כמו אורח ----------------- תשמ"ח פרחי בר ----------------- צמאת דם בואי נוריד לך שימו לב ----------------- אחד העם-הצבא לעורך התוכנית מטומטמת איזה זהב ----------------- conentary (או מה שזה לא יהיה) יום אחד אדם חופשי ----------------- הדרן מגי חניון יום שישי איזה כיף ליליאן לא הייתה וכנראה כפיצוי על זה דניאל בא וכרגיל יפעת ואביגייל באו ומה מעניין אותי מי היה בקהל שלהלהלהלה אני חושבת שהפעם אניאעלה לפליקס את יום אחד, ישמצב שזה השיר היחידי שאפ'חד לא קם באמצע\שום מלצרית לא עברה. לא כיף לצלם בתמונע,כל הזמן עוברים. טוב אז הלכתי לנסות להפסיק את הרעידות. מיכל סליחה שלא קראתי לך לשבת לידי כי פחדתי מהכינים שלך. וצביקי מקוה שנהנת מהכרטיס. מוות נעים לכולם וקחו לכם את פסח.

Cry Baby21

New member
לא נורא חנ

אחרי שהלכת , וכולם הלכו .. ואבא שלי עדיין לא הגיע ( אני מרגישה כלכך ילדה מפונקת שסוחבת את אבא שלה עד לתא סתם) אז, רק שילה דניאל סלומון יפעת והגר נשארו והם חיכו למונית והיא לא הגיעה , וגם אני עמדתי שם וחיכיתי אז הם התחילו כנראה לתהות אם יש לי איך לחזור הבייתה אז יפעת והגר עשו עליי בייביסיטר עד שאבא בא ונו, שילה אמרה שזה מגניב שיש לי ראסטות בגילי ושהיה לה ראסטות פעמיים ושהיא ממש מתגעגעת לזה
(אז תהיי בטוחה שגם לה היו כינים
למרות ששלי בכלל שרופות וגם הביצי כינים שרופות וזה סתם שטות!) וזהו היה כיף אני סתם לא אוהבת את תמונע אבל היא שרה את מגי ויום שישי אז הכל בסדר
גם דכאון זה שיר חדש?

chen1litvak

New member
את חושבת שבגלל שלשילה היה כינים זה משנה?

ובטח שהיא מתגעגעת לראסטות,לשבת כל היום ולשחק איתן זה הכי אחי אבל זה כואב לחדש אותן\לעשות אותן\מאיפה את בכלל יודעת אין לך ראסטות פשוט לא חפפת! לעשות צמות ולא לחפוף עד שזה ניהיה קשרים על גבי קשרים זה לא ראסטות! ראסטות זה לתת לאחותך להתעלל לך בשער! ובגלל שאחותי נורא נהנת מזה אז היו לי כבר בסביבות ה7 ראסטות,מי יודע אולי יום אחד אני אגיע להופעה של שילה עם ראסטות,אבל רק אחרי שהפוני במבה יגדל. אה כן- אני חושבת שדיכאון זה שיר חדש,היא לא אמרה שכן אבל לי לפחות לא יצא לשמוע אותו בהופעות אולי מהסיבה הפשוטה שלא הייתי בכלכך הרבה הופעות אבל כן (אם אני לא עונה לך במסנג'ר עוד פעם זה בגלל שאני נרדמת כל חצי שעה)

נהדר../images/Emo99.gif

הכל, פשוט הכל. היו חסרים לי איזה שני פרצופים לידי, אבל הכל היה נפלא. הופעה נהדרת, ושילה נהדרת כתמיד. היה טוב.

"אם יש כאלה שבאו לכאן במצברוח טוב...

אני דואגת לטפל בזה."
הופעה ענקית. מזמן לא הרגשתי ככה שזה עד-כדי-כך ברמה שכל מילה שאוסיף, תגרע.

ליאןןן

New member
היה מצוין.

לא בא לי להרחיב במילים, זה יוריד מהערך. אבל באמת שהיה טוב.

shonami

New member
לי היה מאכזב

ולמעשה, ההבטחה שמי שבא עם מצברוח טוב, יהרס לו הייתה הפוכה. באתי עם מצברוח די מבואס, והוא השתפר מאוד. היא דיברה, היא חייכה, היא הצחיקה. היא לא שרה לונדון, היא לא שרה עוד הרבה שירים. השיר החדש דניאל סולומוני, כלומר החריזה בו פשטנית ובנאלית. אני חושב שזו ההופעה הכי רעה שהייתי בה. הכי טוב ביי פאר הייתה ההופעה בלבן. היא הייתה שבר כלי אותו יום, והיה מדהים.

Cry Baby21

New member
מסכימה מאוד

ממש הרגשתי שאם זאת הייתה ההופעה הראשונה של שילה שהלכתי אליה לאולם לא הייתי חוזרת לעוד הופעות אם לא היה קורה מה שקרה אחכ למרות שבדיעבד בלבד אז היום הזה היה יום נוראי למדיי

היה לא רע

אני מסייג את כל מה שאכתוב בהמשך ההודעה, בזה שקצת שתיתי לפני ובזה שאני שומע עמיר בניון ברקע( אז מה?!) אבל- אני דווקא אהבתי את הרעיון של קטעי קישור, שילה הוכיחה שהיא לא 'סתם בנאדם', אלא 'בנאדם חושב' שזה בעצם אותו דבר פשוט עם סיכה יותר חמודה. אחד העם, ברק אובאמה, שילה שמאלנית, לא ידעתי את זה, מעניין, מה זה אומר על השירים, כלום למעשה, אוי שיט, אולי היא אוהדת הפועל, טוב נו היא תלאביבית אחרי הכול, טוב נו, טוב נו. היה לי ממש מגניב שכשהיא אמרה שבא לה לשיר עוד שיר, אז חשבתי 'צבי, איזה שיר חסר לך?' ואז עניתי- לא יודע, מה שבא לך- שילה. ואז עברו לי איזה 2-3 שמות,כולל 'אסור זה אסור', אבל אז נעצרתי ב-'יום שישי' ואז היא התחילה ביום שישי. אז יום שישי זה השיר שאני הכי אוהב שלה, כנראה, אז זה היה סוג של בונוס, וחוץ מזה- תודה המונית לחן על הכרטיס ולגל על הטרמפ, ולשאר האנשים על היותם הם, ולשילה על הופעה טובה, אה- אני פשוט לא אוהב את התמונע, זה מקום מנוכר, מה אני אעשה.

למעלה