תשמעו

four seasons

New member
תשמעו

מול מגדל הוורד בגבעתיים הולך ונבנה לו מגדל, עכשיו הוא בקומה עשירית, קומה השביעית שלו היא כפולה (מעל לשש מטר), המגדל בנוי בטון ואבנים אדומות (כמו שבנו ביניינים בלונדון בעבר), שמעתי שהוא מתוכנן להגיע ל40 קומות ושיש מאבק קשה עם התושבים, שטח כל קומה ענק, למישהו/י יש פרטים, אליסטורציה או יודע/ת לאיזה מגדל אני מתכוון. (המגדל נמצא בתל אביב בשטח צבאי).

Secular

New member
אני ודניאל נסענו ליד...

מגדל הורד שבוע שעבר,אבל לא זכור לי שום מגדל אדום תחת בנייה
ידוע לך מה שמו?? ובאיזה רחוב בדיוק??

oren*

New member
בית של חבר שלי נמצא שני מטר משם

ולא זכור לי בניין גבוה באיזור חוץ ממגדל הורוד (להזכירכם זהו איזור של בניינים בני פחות מארבע קומות ובתים פרטיים, לא יכול להיות שיקום בניין עם 10 קומות ולא יחסום לנו את שדה הראייה). בכל מקרה נשמע מעניין מאוד, זהו אכן שטח של הצבא.

four seasons

New member
אם אתם נוסעים בדרך השלום, מגדל הוורד נמצא בצד שמול, בצומת דרך בגין אם אני לא טועה, המגדל נמצא בצידו השני, ימין (בתחום שטח צבאי) אי אפשר שלא לזהות אותו.

danezeq

Member
ראיתי אותו!

עשית לי דה-זה וו! ראיתי אותו מתישהו! באיזור הזה אני זוכר שראיתי מבנה מאוד יחודי בבנייה - איך הגעת ל40 קומות? זה אפילו לא מגדל - זה משהו שהיה 5 או 6 קומות לא? אני אפילו לא זוכר שהיה מנוף -אני רק זוכר צבע מוזר לביניין צריך לעבור שם! לאיזו שכונה זה שייך? וממתי יש במזרח ת"א שטח צבאי?

four seasons

New member
יש 10 קומות, יש מנוף../images/Emo13.gif

וממשכים לבנות, אני לא יודע כמה קומות יהיה בסוף, משחקים שם כמו חתול ועכבר
, איך אפשר לפספס, בכל מיקרה זה יהיה מגדל יחודי מאוד, אירופי וקצת זר לתל אביב. דרך אגב פירסמו את תוכנית המתאר של איכילוב בעיתון העיר, כולל אליסטורציות, מתוכננים חמש מיגדלים נוספים במתחם, זה נחמד, אבל יקח 20 שנה לבנות את כולם
.

four seasons

New member
באאאאאאא../images/Emo6.gif

באותו עיתון היה דיון על איים מלכותיים בתל אביב ונאמר שהאי הראשון יבנה עליו שדה תעופה שיחליף את שדה דב, ומה האיליסטורציה היתה של שדה תעופה שבנוי על אי באוסקה, קנסאי אירפורט, על תחנות הרכבת, המסילות והגשרים המובלים אליה, מישהו/י שכח/ה לעשות הגעה, גודל האי כמעט שווה לחצי מהעיר ההיסטורית בתל אביב דהההההההההההההההה.

danezeq

Member
עברתי שם!

ראיתי! המגדל באמת מוזר! ומאוד מאוד מאוד מאוד לא ישראלי! האם הפרוייקט בהקפאה לדעתך? האם יש אילו? איך אתה יודע שמדובר במגדל של 40 קומות? כמה מטר? ולמה הוא לא "כוכב" בפורומינו ובסס"ק? אני מת לדעת את התשובות לשאלות אלו!!
!!

four seasons

New member
ממה שקראתי

יש סיכסוך עם תושבי האזור, הם בונים את זה בצורה של חומה ומגדל מידי זמן בונים קומה נוספת וקובעים עובדה בשטח כך שהיא אפשר יהיה לדעת כמה קומות יהיה בסוף. דרך אגב גם המתחם של אמפא כלול בסיכסוך, אני מניח שאחת הסיבות שמגדל אמפא תוכנן כמיגדל גבוה במיוחד קשור לכך משום שחלק מן הפשרה שלא יהיו מגדלים מזרחה סמוך לאזור המגורים הנמוך, בעבר פורסמה אליסטורציה ובה פזורים במתחם כמה מגדלים בגובה של 30 עד 40 קומות והיא בטלה, בסוף הגיעו לפשרה שיהיה מגדל גבוה ומספר מיבנים נמוכים מזרחה, שאחד מהם בן שש קומות לפני סיום.

danezeq

Member
אז אין אילוסטרציה?

ואי אפשר לדעת מה יהיה הגובה שלו?

למעלה