תשמעו...

קיר קמט

New member
תשמעו...

עקב חוסר ההצלחה שלי לעקוב אחריי הליגה הטובה בעולם בשבוע האחרון , מישהו יכול להגיד לי מה כל הטריידים שהשתוללו שם ? אני מודע רק לטרייד בין אינדיאנה לשיקגו ולטרייד ששלח את מארק ג´קסון (לשעבר אפס פילזן) מגולדן סטייט למינסוטה שלי תמורת דין גארט. אז אם מישהו יכול להגיד לי מי מה ולמה , אני מאוד אודה לו (לדוגמא - שמעתי שאיכשהו ואן אקסל ולה פראנץ התגלגלו לדאלאס , למה ותמורת מי ?!)

roy marom

New member
היה גם טרייד ענק הקשור לבוסטון.

לדאבוני, האן בי איי והטריידים הם תחום שמחוץ להשכלתי, ומוחי אינו מסוגל לעבד את המידע שם. אבל בת´רד שמתחתינו, מספרים בפרוטרוט על מעללי הטריידים.

בקשת ? קבלת

אכן דאלאס בצעו טרייד נאה - ואן אקסל ולפראנץ עברו אליהם יחד עם אייברי ג´ונסון ,בתמורה לטים הארדווי וג´ואן הווארד. זה מצוין למאבס , בעיקר בגלל ואן XL . בוסטון עשתה טרייד עם פיניקס ,שלחה לשם את מילט פלאציו ועוד 2 ששכחתי את שמם , וקבלו את רודני רוג´רס השמן וטוני דלק במקום .טוב מאוד לבוסטון- בעיקר בגלל שדלק יכול לתת נקודות גם כשפירס יורד לנוח .

עדו מסד

New member
דאלאס רצו את לפרנץ

אבל כדי לקבל אותו הם היו צריכים להביא גם את ואן-אקסל, שדנבד רצו מאוד להיפטר ממנו.

להפטר מואן אקסל?

הוא היה השחקן היחיד אצלם שעוד קצת פגע , ולא זכור לי שהוא עשה בעיות העונה . וחוץ מזה - מה הם קבלו בתמורה ? ג´ואן הווארד ? עדיף כבר לקבל את אולדן פוליניס .

עדו מסד

New member
הוא עשה מיליון בעיות

כבר כל העונה הוא מתבכיין שהוא רוצה לעזוב ויעשה הכול כדי לעזוב, הוא הוריד את המוראל הקבוצתי ועשה בלאגן, דנבר ניסו בכל דרך להיפטר ממנו בלי לוותר על לפרנץ, אבל מה לעשות, פישלו.

Jason Terry

New member
מברוק עליך KK היקר

גם קיבלתם את מארק ג´קסון (ששיחק אגב בטופאש בורסה , ולא בפילזן) , וגם הצלחתם להיפטר מגארט קשישה, ששימש בעיקר כמטרת אימונים למטווחים של גארנט. רק רציתי לאמר לך שראיתי את יקירך דורסים את סן-אנטוניו בחוץ וממש התלהבתי. הלוואי והייתי יכול להגיד לך שניפגש בפלייאוף, אבל ...

למעלה