תשמעו..

לושית1

New member
תשמעו..

הייתי היום במקום...! קשה לקטרג כמוזיאון, אי אפשר להגיד מועדון... אבל מה - אולי "אתר פרה-היסטורי" יכול להתאים.. שמעון עם השמנת. הפרעתי לו, אז זרק לי שהמכתב לא תקף, ביקשתי לדעת למה, אז אמר לי שאמתין לו עד שיסיים עם השמנת והקרקר... בשלב הזה בדיוק, החלטתי לקחת נשימה עמוקה ולהפוך את ה"סיור" באתר, לחווית תלת מימד, מין סוג של IMAX , כשמורידים את המשקפיים, הכל שחור לבן... כשסיים שמעון עם הקרקר, שאל איך מתגרשים מיפה כמוני...החלטתי לנצל את זה, ולפתח יחסי גועל לטובתי . לא ממש עזר, האיטיות היא שם דבר ב"אתר", מי שהולך יותר לאט , הוא הכי מקובל. במחשבה שניה, אולי הייתי צריכה לשחד עם איזה קרם קרקר.. אז הגיעה מימי. עם ציפורניים בנויות מכאן ועד הודעה חדשה, דגל ארה"ב על אחת מהן... ביקשו לשים כיסוי ראש, אז מימי הוציאה בנדנה וקשרה, הסתבכה עם השרשראות, צמידים, טבעות והפירסינג באף. ביקשה מאבא שלה פלסטר, וכיסתה את הפירסינג באף איתו... עד שקיבלה עצבים ושאלה מתי התור שלה. הפקיד, שמעון עם הקרקר והשמנת, היה איטי מדי בשבילה, ונהיה בלגן.. ואז מימי התנצלה ואמרה שלא רצתה לגרום לסצנה (עם הדגשת האותיות ס' ו-צ' בנפרד..) וכן הלאה וכן הלאה.... בקיצור, נגמר פרק בחיי. יש גושפנקא מסופר סת"ם. אני מותרת לכל. בעצם, רק עוד שלושה חודשים. הוא עוד שעה יכול להינשא שוב...שיוויון מוחלט! אה, דרך אגב, כרטיס כניסה עולה מה זה יקר! ממש כמו פסטיגל... ותחשבו על זה... אוהבת אותכם תודה מכל הלב. ונתראה רק בשמחות!

לא בא לנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה תעשי
אריק המתוק

למעלה